Янаки Стоилов: Добре съм, но трябва да остана в болницата

Депутатът от БСП даде положителна проба за COVID-19
21 юни 2020 15:52, Нели Христова
60
Янаки Стоилов: Добре съм, но трябва да остана в болницата
Снимка: БГНЕС

"Добре съм, състоянието ми се нормализира", заяви пред "24 часа" депутата от БСП Янаки Стоилов, за който по-рано днес стана ясно, че е заразен с COVID-19.

Още по темата

За състоянието на Стоилов се разбра, след като лидерката Корнелия Нинова пусна писмо до всички членове на Националния съвет, който заседава миналата събота. Заместникът й Кирил Добрев пък организира тестването на членовете на пленума.

Всичко започнало във вторник през нощта, когато Стоилов вдигнал висока температура, която се задържала два дни. Социалистът потърсил лекарска помощ и бил приет във ВМА, където изследването му дало положителен резултат за COVID-19 и бил оставен за лечение в болницата.

"Вече съм добре, не се чувствам по-различно от нормалното си състояние, но лекарите ми обясниха, че трябва да остана още известно време в болницата, за да се образуват антитела в организма ми, което ще е признак, че съм преборил болестта", разказа Стоилов. И дори прояви типичното си чувство за хумор, обяснявайки, че прогресивните хора са тези, които изпитват всичко ново.

"Дано обществената обстановка да не е така токсична. Трябваше по-внимателно да се минава през отделните фази на пандемията, а ние - от строги мерки рязко се отпуснаха нещата", коментира Стоилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше обикновен човек нямаше да го пуснат да припари до болница, но понеже тоя е тунеядец депутат вече 30 години, за него ще се полагат специални грижи. Докато понасяме, ще е така.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова махни се от БСП,за да сложат друг човек да и се обединят с ГЕРБ,за да спре убийството на хора в страната ни!Викачите и писачите срещу ГЕРБ,докараха вълна убийства в страната ни и нова смърт и пълнене на гробищата,започнаха да умират хора всякакви,пастори,заразени с коронки,които умират тихомълком сега!Просто потресаващо,колко са безотговорни към България и населението,какви предатели са!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да не го мислим този, ще се оправи, все пак е в добри ръце и нечовек, а джелязо, или накратко комунист
8
3
 
5
 
! Отговори
Сърп и чук преди 3 години
Сега конгреса се отменя и Георги Гербов няма да може да смени лидерката Корнелия - ха-ха-ха-ха!!!
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, ВМА! То друго няма! Мутафчиев, когато още можеше да говори и ятото го пита нещо от национално - щабна компетентност, обикновено отговаряше - ,,Всяка болница си прави собствен анализ и отчет! Аз ще ви кажа как е във ВМА...."! Факт!
6
4
 
22
 
! Отговори
Леля Гицка преди 3 години
Другарю Янаки!Мини да разцелуваш,сите партийни дрОгаре на *** 20!Ща черпя бело сладко и шербетче.Ей!Да не пропущиш и Фарчуплан Дронов Решетката с възлюблената му ***!
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо освен роднините и тесния семеен кръг на Янаки,нас трябва да ни интересува здравето му!?Негова си работа и нас не ни касае изобщо!
4
3
 
27
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ВСЕКИ НЯМА КЪСМЕТ ДА ГО ЛЕКУВАТ В ВМА
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко да си добре
2
4
 
33
 
! Отговори
МИТ преди 3 години
Виехте с прецедента срещу мерките, а сега били ги отпуснали рязко, ей няма угодия за вашата идиoтия.
1
4
 
27
 
! Отговори
бай х преди 3 години
комунист от болест не се плаши ,най го е страх кога му секнат кражбите