Ремонтът на бившия Партиен дом набъбна с още 85 000 лв. без ДДС

НС обяви обществена поръчка и за шезлонги, мебели...
Обновена: 1 юли 2020 11:03 | 1 юли 2020 09:46, Камелия Цветанова
37

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ремонтът на бившия Партиен дом, който ще стане новото място за провеждане на пленарните заседания на депутатите, набъбва още 85 000 лв. без ДДС.

На сайта на НС е публикувана обществена поръчка за оформяне и оборудване на зона за преки излъчвания във фоайето на новата пленарна зала.Отделно парламентът ще похарчи 55 хиляди лева без ДДС за покупката на мебели.

Търсят се кандидати, които да осигурят 30 шезлонга за басейн за почивната станция на Народното събрание във Велинград.

Още по темата
За почивната станция на депутатите ще бъдат купени и 4 анатомични СПА шезлонга, както и мебели за част от стаите.

В тази обществена поръчка е предвидено да се купят и офис мебели за бившия Партиен дом. За там ще бъдат купени 80 офис стола с висока облегалка, които трябва да носят минимум 100 кг, както и 20 директорски стола с натоварване поне 130 кг.

Администрацията на НС търси и лечебни заведения в София и Велинград, които да поемат задължителните периодични прегледи на служителите му - общо 674 души. За това са заделени 68 500 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Ще научим ли някога кой организира палежа на бившия Партиен дом? Пред стотина зрители няколко човека с доста труд разбиват входната врата, а и до ден днешен не ги знаем кои са и кой ги е пратил. И след всичко това твърдим, че имаме работеща съдебна система и независими медии. Мижи да те лажем.Не е ли време да се възобнови това забатачено дело?
33
0
 
2
 
! Отговори
мак преди 3 години
Ще се изчерпят думите в речника ни, за да кажем, какво мислим за тия ур.ди. Не им стига новата зала, съвсем ненужна, наскоро писаха, че сметката набъбва заради екстри, днеска пак. Нямат срам, безочливи са и сигурно ни се присмиват. Какво ще им направим? Ще спрем поръчки, ремонти може би? Толкова разходи, такъв лукс, а недостигат детските градини, болниците фалират, дали го има в нормални държави? И да направят площадка за хеликоптер, като някой припадне от преумора да го спасяват по-лесно.
32
0
 
2
 
! Отговори
85000 без ДДС преди 3 години
С ДДС е точно една пачка от шкафчето на Баце + 4 банкноти.
31
0
 
3
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Цирка беше на ул. Найчо Цанов непавирана кална уличка сега е Булбанк и ул. Тодор Александров, новия цирк изгорелия е на Солни пазар ул. Позитано. и ул Хр. Ботев.
30
1
 
2
 
! Отговори
77 преди 3 години
До Факт , Циркът беше срещу Министерство на земеделието , дървена конструкция ,карето между ул.Позитано и бул.Хр.Ботев , пред Солни пазар.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търси се оборудване за дебелариума.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да търсят 20 директорски стола, които да издържат *** поне 130 кила, парламентаристите да подемат инициатива за човешки образ. Все пак не е барбаронджийница.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
23- само за 2/3 години КОМУНИСТИТЕ ИЗТОЧВАТ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ, СМЕТКИ, РЕЗЕРВИ ЗА НАД 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА СЛЕД КАТО ИДВАТ НА ВЛАСТ 1944Г, 1995Г/1997Г- МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ СПРАВКА С ГУГЪЛ МИН ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ, И БНБ ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДР ВАЛУТА 12.02.1997Г 1 ДЛ= 2965ЛВ- КАКВА ЛИ ПЕНСИЯ СА ПОЛУЧИЛИ БЪЛГАРИТЕ АКО ЗАПЛАТАТА ИМ Е БИЛА 1.8/3/5 ДЛ- 16 БАНКИ ФАЛИРАНИ, СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ОБРАНИ, ФИН ПИРАМИДИ НИ ДОВЪРШВАТ, МАГАЗИНИ ПРАЗНИ, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- ТОВА Е ЧЕРВЕНАТА ЛЮБОФФ
26
5
 
3
 
! Отговори
Румен Радев преди 3 години
Другаре(и другарки де) щом е за партийния дом може!Нямате право да недоволствате!
25
2
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До "аа" - младежо, ти си от скоро софиянче и не ми казвай къде е бил цирка. Твоитеродители -селяни са си били още на село ,когато в София имаше цирк ,който беше срещу Партийния дом ( на 300 м. ) . Така че , трайте селяни, по-добре си стойте на село !
24
0
 
1
 
! Отговори
Бг против° преди 3 години
Да си плащат от техния джоб, народа няма да плаща за тяхните капризи.Трябва ли всичко безплатно да им бъде?
23
4
 
2
 
! Отговори
до Сата Нато преди 3 години
Този дом е правен с пари на членовете на БКП и този при лъвов мост който държава та взема 1923г.Обещавали са че в него ще има хотел в който членовете на партията ще могат да ползват безплатно което не е станало.Сега този партиен дом е даден на държавата (конфискуван).На пиши ми коя друга партия е направила партиен дом и станал след това държавен,СДС,на Царя партията,ГЕРБ всички ползват почти безплатно държавни сгради дори дават от тях под наем и печелят от това пари.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато дойде демонокрацията, така наречените "демократи" ревнаха срещу десетината мерджана на властта. Оттогава насам се чудят какъв лукс да измислят за себе си.
21
0
 
12
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Струва ми се, че столовете не са достатъчно здрави !
20
5
 
6
 
! Отговори
комунист преди 3 години
Колко добре беше навремето - никой не ни диреше сметка, нито ни питаше колко струват мраморните партийни домове !
19
6
 
4
 
! Отговори
Б. М. Б. - 61г преди 3 години
Набъбва ми и чекмедженцето.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ще бъдат купени 80 офис стола с висока облегалка, които трябва да носят минимум 100 кг, както и 20 директорски стола с натоварване поне 130 кг."хаха не е ли по-добре да купят няколко бягащи пътечки, а за директорите по две хахаха
17
2
 
3
 
! Отговори
аа преди 3 години
До ФактНа мястото на изгорелия цирк се вдига небостъргач. Изгорелия цирк е до сградата на КНСБ на Позитано. Дошъл си в София отскоро, но все още имаш да учиш. Включвай навигацията да не се загубиш.
16
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Да си ги платят от заплатите.
15
3
 
4
 
! Отговори
A преди 3 години
До Факт 13Циркът, който изгоря, никога не е бил близо до Партийния дом. Нещо много, ама много си се объркал.