Борисов до Каракачанов при Спецсилите в Пловдив

Двамата наблюдават тържествената церемония
4 юли 2020 10:12, Петя Славова
33
Борисов до Каракачанов при Спецсилите в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов присъстват на празника на гарнизон Пловдив.

Те наблюдават тържествената церемония по връчване на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции, предаде "Дарик".

Присъстват още началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, командирът на командването на Специалните сили на САЩ в Европа и на специалните сили на съседни държави, командири на военни формирования, представители на местната и държавната власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Бойко нещо спряха да го търсят от Брюксел- нещо само с вътрешни дела взе да се занимава--Сигурно никой евролидер въпреки че там всички са корумпирани-Не иска да се снима с един Мафиото с кила злато пачки пистолети шишета алкохол и жрици на любовта-- Бойко е свършил и колкото и да се прави на ***- ще завърши като ***
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези двамата са като Флинстоун и Барни ***
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе Тиквата докога ще управлява автомобил докато има автомобили на НСО с него? Къде по света го има това...тази прoстoия? По закон трябва да го возят.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе Тиквата докога ще управлява автомобил докато има него? Къде по света го има това...тази прoстoия? По закон трябва да го возят.
5
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този премиер е най големият срам за България чужденци са ме питали вярно ли е че премиера ви е мафиот какво да им кажа че не е вярно ли
4
4
 
17
 
! Отговори
Special poewrs преди 3 години
Инспекция на спец частната армия, която вече е горе долу колкото охранителна фирма.
3
4
 
20
 
! Отговори
ВАФФЕН СС преди 3 години
КАКВИ СПЕЦСИЛИ И КАКВА АРМИЯ ИМАМЕ ПЪК НИЕ !?
2
3
 
11
 
! Отговори
... преди 3 години
Мира няма...несвъртък
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който гласува за герб получава дпс ;) Вижте къде герб вдигнаха вила на сокола .Преди гербаво време никой не можеше да строи там .дпс и герб сключват сделки в местната власт и там дпс кадрува в частни фирми против българи.Сам Доган каза че ,,Няма алтернатива на герб,, Това не е безплатно. Гласуваш за герб получаваш дпс ;) Но това не се показва от сервилните журналисти. Най добре българите да гласуваме за българското възраждане.Сега света е разделен на черни и бели ,а не на герб и бсп.