България като БСП – празна каса и борба на лобита? ГЕБР нямало да го позволи

Управляващата коалиция била стабилна, не е време за избори
145
България като БСП – празна каса и борба на лобита? ГЕБР нямало да го позволи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ нямало да позволи България да се превърне в БСП - с празна каса, с воюващи лобита и липса на лидерство, скочи шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова, след като соцлидерката Корнелия Нинова обяви, че следващата седмица левицата внася поредния вот на недоверие срещу правителството.

Още по темата

Според Дариткова Нинова и днес е използвала парламентарната трибуна да решава вътрешнопартийните си проблеми с лидерството.

„Кратък гастрол, както и в много други заседания и веднага след това отиде да потушава партийни битки“, коментира още депутатката от ГЕРБ.

Тя отсече, че мнозинството отказва да приеме превръщането на вътрешнопартийните проблеми на БСП в общонационални.

От юли скочиха пенсиите, въпреки кризата, ДДС за заведенията за хранене, за книгите и бебешките храни падна на 9%, мярката 60 на 40 запазва работни места, от днес учителските заплати са близо 1500 лева, новите работни места в условията на криза продължават да се увеличават, правят се инвестиции и се откриват нови обекти. Ние последователно реализираме програмата на управляващата коалиция и ще изпълним целите, които сме си поставили, защото те не са свързани с изборите, а с усилията ни да подобрим живота на хората“, скочи Дариткова.

Според нея обаче улисани във вътрешнопартийните си битки, в БСП пропускат проучванията на социолозите, които дават преднина на ГЕРБ с 15-20 процента.

„Наистина ли искате сега да правим избори“, обърна се тя към левите депутати.

Дариткова увери, че управляващото мнозинството е стабилно и настоя, че в момента на криза политиците трябва да са обединени и да решават проблемите на обществото, а не на партийните си централи.

„Ясно е, че светът се намира в криза и България е в същата ситуация, но това трябва демобилизира всички отговорни политици, а поведението на Нинова и деконструктивно“, настоя тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
5
 
3
 
! Отговори
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ преди 3 години
БУХА ХА ХА ХА ХА, най корумпираната курабия заедно със корумпираната си слуга Радев кауна, искат вот на доверие за корупция.!!!
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "ей тая наританата била и грозна бре",Ти не го вДигаш, не защото е грозна, а защото си не можеш :)
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - "ей тая наританата била и грозна бре"Напред към управление на Жентълмените!
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей тая наританата била и грозна бре
101
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на тая мисирка ритната и говорят за свити 1 милиард лева тя като селска клюкарка плюе политическите си противници- и чакаш нещо хубавоне ме интересува какви са в бсп - да каже 2 думи за паритеабе те всичките по-длоги на банкянското са една стока- нема оправяне
100
2
 
5
 
! Отговори
ХМ! преди 3 години
НА ГЕРБ ДЕПУТАТИТЕ МИНИСТРИТЕ ЧЕ И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ ИМ ТРЯБВА ДОСТА ДА ГИ СТИГНАТ БСП ПО ЗНАНИЕ ВЪЗПИТАНИЕ И Т.Н. ИМАМ ПРЕДВИД ТЕЗИ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА ОТ БСП И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ - ТОВА ЧЕ ГЕРБ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК - АКО СЪМ НА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА ГОВОРЯ ТАКА СЛЕД КАТО ЗНАЕМ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТАТА ВИ ПЪЛНИ С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО ЗАТОВА ЖИВЕЕ НАЙ БЕДНО В ЕВРОПА И НЕ САМО
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
109- БРАВУС, МНОГО ДОБРЕ ГО ЗАСУКА И ТОВА ДЕТО ГО ДОКАРА КАТО ИЗВОД МЕ ВЪЗХИТИ- СТАВАШ ЗА ПАРТИЕН СТРОИТЕЛ. БАБИКЯНЧО И СИЕ ПАЛАЧИНКИ ДА ЯДАТ.
98
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иван Козарев-Балкан - Гатанка: Касата на БСП е празна, а чекмеджетата на Бойко са пълни. Що е то?Ми, както обикновено. Наследниците на бе-ка-*** са крадливи и прахосници, докато бат'Бойко е спестовник! Строител на нова България!
97
1
 
5
 
! Отговори
H преди 3 години
Тая варена глава тазваля снимката
96
1
 
4
 
! Отговори
izh преди 3 години
Не се кахърете за касата на Партията. Всеки от политбюрото за два дни може да извади годишния им бюджет, и забележете, няма да остане на помощи. Да му мислят обраните от инфлацията и работещите в комунистическите фирми / 50+% от бизнеса у нас /. Затова на изборите претегляш съотношението МОРАЛ-ХЛЯБ
95
4
 
6
 
! Отговори
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ преди 3 години
БУХА ХА ХА ХА ХА, най корумпираната курабия заедно със корумпираната си слуга Радев кауна, искат вот на доверие за корупция.
94
3
 
12
 
! Отговори
М,дааааааа..... преди 3 години
ЛОША РАБОТА СА КОМУНИСТИТЕ!ОБРАХА СОБСТВЕНАТА СИ КАСА ...СЕГА ТОЧАТ ЗЪБИ И ЧАКАТ ДА ОБЕРАТ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !ТОВА СА :"ЛЕНИНСКИТЕ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ"!ВСЕ У ПАРАТА ИМ Е ОКОТО...ХА,ХА,ХАААААААААА
93
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дариткова с ГЕРБ завинаги ЧАО ,какво правиш с 250 лв пенсия,медик с 750 лв заплата.Защитава си 10 000 заплатата
92
3
 
12
 
! Отговори
Смешко преди 3 години
ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С Р- ОВ4, Р- ГЕ4, АЛ- ТОМ, И МН.ДР. ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ !!!!!!!!!
91
3
 
7
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА !!!!!!!!!!!!
90
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е с пълна каса за сметка на БСП.На червените това им е болката.Пари има а не могат да ги докопат.
89
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама тя,България си е празна каса,бееее.Вие я ограбихте и ако не са заемите,които взехте и ние ще връщаме,да сме фалирали.Кого заблуждавате?
88
9
 
11
 
! Отговори
L. преди 3 години
То и революционна обстановка не е тука - и управляващите, и опозицията не могат да управляват. Въпросът е - кой не може повече.А БСП що да ги качваме на власт? Десет протестера за една седмица и веднага хвърлят оставка - загуба на време е тази партия вече.
87
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шайката наистина ли си вярва на поръчаните от тях проучвания?
86
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 93Зад Доган стоят руските интереси, плюс това е умен, тоест знае как да постъпи в даден момент.Оставям на страна образованието му, лежал е в затвора през соца и там ДС го набелязват като лидер сред българските турци.След "промените" основава ДПС, сега е почетен председател на партията и има доживотна охрана от НСО :)