Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори

Протестът на площада в София бил спонтанен
6
Слави Трифонов зад Радев, трябвали нови избори
Снимка: Dnes.bg

"Трябва да има мир и справедливост и за да има мир и справедливост, трябва да има нови избори". Това каза пред БНР шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Щом не се тревожат от това да има избори, щом са убедени, че хората много ги обичат, пак ще ги изберат", допълни той.

Още по темата

Според Трифонов "живеем в действителност с овладени медии и овладян бизнес и това прилича на комунизъм. 30 години след комунизма трябва да има нови избори... Властта развращава, абсолютната власт развращава
абсолютно. Тези се развратиха абсолютно. Време е за избори".

Той смята, че българинът е търпелив, "но като му писне, става жесток. Това ще се случи и сега. Ако те не го виждат, значи са недалновидни и не са за тази работа".

Трифонов коментира и събитията край плаж "Росенец".

"Тези плажове не са частни. Трябваше веднага да допуснат хората, които искаха да отидат там. Какво означава "сараите на Доган"? Трябва да има законност. Искам да съм част от държава, в която законът е на страната на държавността и в която не се самозабравят онези, които вземат властта", каза той. 

Трифонов изрази мнение, че протестът на хората е спонтанен.

"При протестите срещу Жан Виденов БСП говореха същите глупости. Властта ги кара да се държат по същия начин. Може би има провокатори, но като цяло протестите са спонтанни", смята той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: протестСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
19
 
12
 
! Отговори
до роза преди 3 години
Аз пък си мисля, че Слави с двама депутати в народното събрание ще свърши повече работа в опозиция отколкото БСП вършат в момента с 79 депутата.Поне се надявам да е така .Защото положението не е розово, Герб свършиха повече работа когато опозиция им беше Сергей Станишев отколкото сега, сега да не кажем, че направо си отбиват номера.Няма опозиция ,няма юруш за работа.
127
3
 
16
 
! Отговори
Ахтунг ! преди 3 години
Зеления чорап да внимава кой стои отзад . Щот' той гологлавия Слави рамене няма ... ще му влезе целия докато Радко се усети ... барабар с двете дисаги.... и музикантите ... и комиците ... и сценаристите ... и за Ванката място ще се намери.
126
4
 
36
 
! Отговори
Хаштаг® преди 3 години
Когато Слави дава интервю се вижда истинския му характер и маниер, не този на шоумена и да ви кажа не ми харесва това ,което виждам ,не ми харесват съжденията му като цяло не бих гласувал за неговите пионки.
125
8
 
31
 
! Отговори
Вальо преди 3 години
Слави имах те за сериозен мъж, ама с Мая и сега Радев ,не благодаря!!!!!
124
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кулеков Президент?Пак ли?Какво стана с вицето му Бойчев!
123
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студентските стачки по време управление на Жан Виденов наистина бяха спонтанни ,тогава полицаите пребиха студент и всички студенти излязохме на протест , че не може просто така да ни бият студентите , за съжаление олигархията реши да си поиграе с валутата ни и да обере парите на народа и да си подготвят приватизацията в същия момент та стана бъркотията която целия народ помни добре.Добре ни използваха и ни подмениха протеста.
122
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ е мини костовизъм.
121
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обсебване на властта от една Партия, овладяване на всички значими медии от една Партия, на всимки икономически лостове от една Партия, култ към една личност, това не е ли истина в България или само на мен ми се струва? А на кое време ви прилича?
120
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички морални свободомислещи българи с останала съвест не могат повече да издържат на тоталитарния репресивен беззаконен своеволен корупционен антибългарски и протурски геноциден модел на управление,в който гл.прокурор е гл. изпълнител на поръчковите заповеди на премиера,позволили си посегателство с/у президентската институция -законно-избрания от народа държавен глава по Конституция и така погазвайки не само Конституцията, морала и правото, но застрашавайки правата и свободи на всеки българин
119
0
 
6
 
! Отговори
Хаштаг® преди 3 години
До Роза не искам да кажа ,че си проста ,затова ще кажа само,че коментарът ти е МНОГО простоват!!
118
16
 
18
 
! Отговори
Тодоров преди 3 години
Г-н Трифонов,изборите "чукат" на вратата.28-ми март деня на изборите за 45-тото НС,ще дойде като утре.Не се занимавайте със "златни" рибки,които нищо няма да ви донесат.Влезте в политически час,вместо да се занимавате с блудкави скечове. Близо три милиона българи Ви подкрепиха за референдума,което означава,че не сте фактор който може да се заобиколи.Имате всички шансове да изместите етническата партия от запазеното й през годините трето балансиращо място.Междучасието свърши,влезте в час!
117
3
 
34
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Слави-президент, Мая- премиер, Корнелия- председател на парламента, Деси Радева-министър на шопинга и шеф на НСО
116
20
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нови избори ще има, като им дойде времето.А, който иска да управлява, ще чака.Скимнало му сега да става политик и всички трябва да се съгласяваме. Гласувал съм за ГЕРБ и държа да си изкарат мандата.Настоявам !Освен това съм и доволен от тях.
115
5
 
22
 
! Отговори
Хаштаг® преди 3 години
Е как де не ти трябват извънпарламентарни мераклиьо.Политиката не е скучното ти шоу с изтърканите ти шеги на ,който се смеят вече само простовати домакини!
114
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мое да съм грозен ама поне не съм страшен.
113
11
 
22
 
! Отговори
роза преди 3 години
Слави е добър и забавен шоумен,но ще направи голяма грешка,ако сериозно се залови с политика.Открай време се знае,че политиката е като проститутката-днес е с един,утре е с друг.По този начин авторитетът на Слави в обществото ще падне още повече,вместо да се увеличи.Помнете ми думата!
112
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БожееееКак звучи шоуменът и лидер на партия...Ами нормално те и двамата са актьори и Радев и Трифонов Да се вземат и да се скрият
111
13
 
31
 
! Отговори
777-777-7777 преди 3 години
Тоя Слави е много стар и грозен - няма коса, няма уста !
110
7
 
31
 
! Отговори
Слафи преди 3 години
Дали има програма за управление или само приказва популистки лозунги? Кои ще са му министрите - Кулеков и Годжи ли? С койя партия ще се коалира? С коя никога не би преговарял?
109
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избори ама само електронни, никкога повече избори на хартия, нали много ги обичали хората що се страхуват от електронни избори ? Всички сме със президента не е само Слави.