След разговорите с Божков: Александър Паунов аут от ПГ на БСП

Той не е член на партията, разговорът му с Божков не засягал левицата
Обновена: 14 юли 2020 15:03 | 14 юли 2020 15:02, Камелия Цветанова
308
След разговорите с Божков: Александър Паунов аут от ПГ на БСП
Александър Паунов. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като стана ясно, че обвиненият от прокуратурата ръководене на престъпна група бизнесмен Васил Божков, който се укрива в Дубай, е водил разговори с депутата от БСП Александър Паунов, той напуска парламентарната група.

Още по темата

Паунов е лидер на Комунистическата партия и е коалиционен партньор на БСП.

Паунов не е член на БСП и разговорът му не ангажира нито партията, нито парламентарната група, отсече лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Според нея никой няма право да употребява БСП за свои лични или корпоративни интереси.

Нинова допълни, че ръководството на левицата е говорило с  Паунов и той е потвърдил разговора си с Божков.

„Затова и напуска групата, но още утре ще се събере и коалиционният съвет на лявата коалиция, който да обсъди темата“, обясни тя.

Червената шефка определи случилото се днес като опит да се дискретидират протестите и да се представят като платени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тогава нека ГЕРБ забранят протестите и може и изборите и ще са постоянно на власт и няма кой да плаща и купува протести и избори. СДС направи Божков милионер и той ще се опитва да търси път към власт ако го подгонят даже и като направи собствена партия защото има много пари.
195
1
 
18
 
! Отговори
ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!! преди 3 години
НОСЕТЕ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА С "ВЕСЕЛИЯ РОДЖЪР"!НАПРАВО ЩЕ Е ХИТ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!ДА ПОДКРЕПИМ СПОНСОРА СИ , ЗА ПО-НАТАТЪШНА ПОДКРЕПА..!БЪЛГАРИЯ ---ЦЯЛ ЕДИН ИГРАЛЕН И ПУБЛИЧЕН ДОМ!БОЖКОВ --ПРЕЗИДЕНТ...ОЛЕ!!!
194
1
 
21
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Абе стига глупости нямало престъпление в разговора между ПАУНА И ЧЕРЕПА! Сега какво излиза комунста Паунов заклел се да защитава и брани бедните и онеправдани хора, в качеството си на депутат прокарва депутатско питане към Горанов по заръка на кой, на един от най мастите олигарси в България ЧЕРЕПА. Тоест комуниста защитава интересите на ОЛИГАРХА ЧЕРЕПА! И тук всички си мислим, ме не взел пари за това от ЧЕРЕПА! Хахахах Защитава интереса на клетия беден ОЛИГАРХ,вместо на бедните старци избиратели
193
0
 
16
 
! Отговори
Веселият Роджър преди 3 години
Новият символ на БСП.
192
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов и Горанов са хвърлили око на бизнеса на Божков. Паунов е ненужен на Нинова, защото Нинова ще прави коалиция с ДПС и Да Турция. ГЕРБ са платили поне 200 хиляди лева за автобуси и контрапротести.
191
2
 
14
 
! Отговори
Вечна дружба преди 3 години
Сега покажете разговорите как Паунов препредава инструкциите за съвместни действия на Божков към други депутати и функционери на БСП. Със сигурност има! Той Божков е играч ка едро и не инструктира Паунов персонално,а цялата БСП. Да видим още колко БСП-ари ще се разделят с постовете за организиране на държавен преврат в сътрудничество с престъпния свят. То не че някога е имало разлика между партия и престъпен свят - просто преливане на хора и пари от едното в другото, двупосочно!
190
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога досега не сме били толкова зле. В момента сме 1:1 като "Фермата на животните" на Оруел. И физиономиите на управляващите и на Гл. Прокурор са свински.
189
3
 
21
 
! Отговори
Mhm преди 3 години
Направо съм шокоран как Курнелчето не е казала,че тези записи са нагласени и не са истина. Почва да излиза истината за връзката между Божков и Бсп. И после с цялата си наглост вика оставка. За какво да дава оставка Борисов. За да се върне на бял кон Божков ли? Ми не мерси.
188
3
 
20
 
! Отговори
НИЕ ОТ ЛЮЛИН .. преди 3 години
ДОВЕЧЕРА ОТИВАМЕ НА ПРОТЕСТА , СЪС ЧЕРВЕНИ И НАЦИОНАЛНИ ЗНАМЕНА , С ЧЕРЕПА И КОСТИТЕ ПО ТЯХ!НЕКА УВАЖИМ СПОНСОРА ,БЕ...!ЕЛАТЕ С НАС ....ЧЕРЕПА ЩЕ Е ПРИ ВАС/.. и у джоба.../
187
2
 
18
 
! Отговори
млад протестър преди 3 години
аз не съм левичар,не съм и десничар,АЗ СЪМ ПРИ ЧЕРЕПА НАДНИЧАР!!!!!!!
186
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова срещу коя корупция ще се бори? Мръсни кому не та
185
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди герб къде бяхме по корупция..... пак последни но и много по бедни.Сега сме поне по добре финансово
184
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди герб къде бяхме по корупция..... пак последни но и много по бедни.Сега сме поне по добре финансово
183
5
 
19
 
! Отговори
Гуфу преди 3 години
Курнели обче едно си знае. Той не бил член на БСП. Баси наглостта депутат от БСП обаче не е член. То си е негова работа с кой говори ама го изключваме от партията. Лъсна им *** на всички. Президент, БСП, ДСБ, Да БГ, Не БГ, ДПС и това е. Баси новината имаме за еврозоната. Дето копахме години и сички мишки си мълчат. Безпринципни политици и политики се обединяват само и само да свалят правителството пък после ще му мислят. Това ли искате бе хора полвин година безвремие.
182
4
 
26
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Такъв "разговор" може само да изненада наивниците ! БСП воглаве с Радев са най обикновенни национални предатели ! Срам за всички които им симпатизират !
181
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПАУНОВ МАУНОВ, БОЖКОВ КОЖКОВ - ЗАЩО СЛЕД 12 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ СМЕ НАЙ-КОРУПИРАНАТА И НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА?????????????
180
3
 
23
 
! Отговори
СМЕХ БАКЕ... преди 3 години
СТЕСНАТОТО ЮМРУЧЕ НА ПРЕЗИДЕНТА , НОСЕЛИ НА ПРОТЕСТА ....2-,000,000- лв, БЕ...ДАРОВЕ ОТ ЧЕРЕПА ОТ ДУБАЙ ПО КУРИЕР...ХА,ХА,ХААААААААА...ПАУНОВ СИ ПРИЗНВА , КАТО ЧЕСТЕН КОМУНИСТ!КОРНЕЛИЯ ГО УВОЛНЯВА ОТ ПГ НА БКП/БСП!СМЕХ....
179
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да няма пари като на втория ден ми предложи мой приятел да събера още 20 - 30човека попитах го защо да карам още хора а той каза ще има почерпка...... след 3 часа на протеста ми каза само 30лв на човек и да не се чува.Но не всички са платени .......
178
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паунов е лидер на Комунистическата партия (БКП)и е коалиционен партньор на БСП.
177
2
 
22
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Довечера на протеста , излизаме със знаме и на него ЧЕРЕПА И КОСТИТЕ!!!Нека знаят хората кой ни финансира бе...!