Борисов пристигна в Брюксел: Ще обсъдим Плана за възстановяване на Европа

С европейските лидери ще обсъдим и бюджета на Съюза до 2027 години, посочи той
17 юли 2020 11:48, Красимир Ангелов
273
Борисов пристигна в Брюксел: Ще обсъдим Плана за възстановяване на Европа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Искрено се надявам въпреки различията днес да имаме вече постигнато споразумение". Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на влизане в сградата на Европейския съвет в Брюксел, съобщават от правителствената информационна служба.

Както е известно в следващите 2 дни държавните и правителствените ръководители обсъждат Планa за възстановяване на Европа в отговор на кризата, породена от COVID-19, който включва Многогодишната финансова рамка за периода 2021-2027 г. и инструмента "Следващо поколение ЕС".
 
Преди началото на извънредното заседание премиерът Борисов подчерта, че днешната среща на европейските лидери е изключително важна за приемането на Многогодишната финансова рамка – Кохезионна и Селскостопанска политика, грантове, заеми, условности.
 
Планът за възстановяване на Европа беше представен от Европейската комисия на 27 май. На 10 юли председателят на Европейския съвет Шарл Мишел посочи основните цели на ЕС - отстраняване на щетите, причинени от COVID-19, реформиране на европейските икономики и трансформиране на европейските общества.

С европейските лидери ще обсъдим Плана за възстановяване на Европа, както и бюджета на Съюза до 2027 г., написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа Facebook.

"Пристигнах в Брюксел, където днес и утре ще се проведе заседание на Европейския съвет. На него с европейските лидери ще обсъдим Плана за възстановяване на Европа, както и бюджета на Съюза до 2027 г.", посочи министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как не се повреди самолета?
98
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак стигнаха до Пепи еврото да праща хора на Митко каратиста да провокират протеста. Ама както разбрахме е "скъпчия", да не му прибере златото от чекмеджето
97
5
 
12
 
! Отговори
Мале мале преди 3 години
Връзкитe нa глaвния прoкурoр Ивaн Гeшeв c лицa oт ъндъргрaундa и oргaнизирaнaтa прecтъпнocт нe излизaт зa пръв път нa бял cвят. Прeди избoрa му минaлaтa гoдинa Бивoлъ публикувa рaзcлeдвaнe и зaпиcи, oт кoитo cтaвa яcнo кaк тoй ce дoгoвaря c OПГ Нeдoceгaeмитe, зa дa cключи cпoрaзумeниe зa лeки приcъди. Cтигa ce дoри дo зaличaвaнe oт дeлoтo нa лицe, привлeчeнo кaтo oбвиняeм.
96
20
 
8
 
! Отговори
ЕС Форевър преди 3 години
Бойко го познават и уважават в Брюксел, всички го подкрепят. А Радев го забравиха дори в Масква.
95
3
 
3
 
! Отговори
На пазар преди 3 години
До Атанас Велмазов Само мутрите и криминалната престъпност
94
5
 
15
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Боци жалък си вече и отвратителен. Патологичен нарцис, лъжец, самохвалко и крадец. Поне веднъж бъди мъж подай си оставката без циркове.
93
5
 
9
 
! Отговори
Ква европа ве преди 3 години
Опрай България и сега искаш и Европа да опрайш.Пари ли им носиш.
92
10
 
6
 
! Отговори
ЕС Форевър преди 3 години
Бойко го познават и уважават в Брюксел, всички го подкрепят. А Радев го забравиха дори в Масква.
91
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези пари дето идват от ЕС за България!Колко пари е откраднал сигурно има много шкафчета с пачки! Тези пари са за България от ЕС искам да ги върнеш тези пари са за България не за тебе мутро
90
9
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ ДА! преди 3 години
Виждате цяла Европа признава нашия водач генерал Борисов като единствен възможен премиер който да изведе държавата от тежката криза в която я потопиха бсп президента и платените протести! Народа вижда и подкрепя 100%. Ще гласуваме за Герб!!!
89
7
 
7
 
! Отговори
БандитскатаОлигархия преди 3 години
Ще напишат хиляда лъжи и измишльотини за Гешев,защото Гешев е трън в очите на престъпниците-ологарси и убийците-рецидивисти,защото търси правосъдие и законност!На улицата излезе пяната и мръсотията на прехода,които убиха България ,а се се борят .....ЗА КАКВО? Пак да ограбват България и избиват населението и пълнят гробищата,докато унищожат тотално България!Продажници и ПРЕДАТЕЛИ,начело с президента Радев и Божков и други индивиди!Лявото е АБВ,Нинова е ОЛИГАРХ,тя не представлява БСП!
88
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жeнaтa дo глaвния прoкурoр Ивaн Гeшeв e нaпрaвилa впeчaтлявaщa кaриeрa oт тaнцьoркa нa пилoн дo aдвoкaт, кaтo пътьoм e рaбoтилa зa лидeр нa oргaнизирaнa прecтъпнa групa и зa фирмa нa Кoвaчки уcтaнoви прoвeркa нa "Бивoлъ". Тя ce прoчу и c имoтнитe врътки зa придoбивaнe нa рeкoрднo eвтин aпaртaмeнт oт прoкурoрcкия cвидeтeл Вaклин.
87
4
 
6
 
! Отговори
На пазар преди 3 години
Защо Брюксел приема мутри. Защо.. Защо..
86
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес Сашо Диков ще го нареди по Евроком
85
10
 
8
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и почитания, господин Борисов ! Само напред и само нагоре, не обръщайте внимание на малцината платени наркозависими хора от тълпата, продължавайте с добрата работа, ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ Е С ВАС !
84
7
 
6
 
! Отговори
ЕС Форевър преди 3 години
В Брюксел дано намерят време да тръснат някоя санкцийка на Русия, да зарадват народа. Верно имат по-важни въпроси за решаване, но все пак...
83
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако им оставим България, ще стане международна олощатка за изпитания
82
6
 
9
 
! Отговори
Ммдаа преди 3 години
Като стане дума за пари..за България..Ще ни дадат шкафчета !!Боко да каже как да си ги пълним !!Като знаят колко КРДЕ.., ще ни отрежат!!Какъв срам тоя да ни представлява
81
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чии патент са решетките по 1вите етажи на жилищата,неосигуряването,неизплащането на заплати,експлоатацията на работниците,режим на ток и вода,безработица 40%,изчезването на хляба,празните магазини,купонната система,тъмните улици,масовите престрелки и убийствата по времето на СИК и ВИС,рекетите над граждани,страха да се оплачеш?Чии патент са бе?На Борисов! Я погледнете има ли нещо останало от тази анархия?!Я погледнете инфраструктурата и самочувствието на българина сега.Погледнете БВП и стандарта
80
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в Брюксел има протест срещу него. А в Барселона могат да направят шествие до къщата

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe