Борисов: Полагам огромни усилия да сближавам позициите на моите приятели от Европа

Здравето и медицината трябва да са преди парите, категоричен е премиерът
Обновена: 20 юли 2020 18:55 | 20 юли 2020 18:55, Анисия Иванова
359
Борисов: Полагам огромни усилия да сближавам позициите на моите приятели от Европа
Снимка: БГНЕС

Полагам огромни усилия да сближавам позициите на моите приятели от Севера, от Юга и от Централна и Източна Европа. Казвам това от позицията на държава, която е в първата тройка на най-дисциплинираните във финансово отношение държави, заяви министър-председателят Бойко Борисов в Брюксел, където вече четвърти ден текат тежките преговори между държавните и правителствените ръководители на ЕС относно новия европейски бюджет.

Премиерът изтъкна, че последните разговори са се състояли рано тази сутрин и продължават двустранните и многостранните срещи и консултации, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Министър-председателят Борисов напомни, че България е сред държавите с най-нисък външен дълг, стабилен фискален резерв и до преди кризата, породена от пандемията от COVID-19, страната ни години наред е имала икономически растеж.

Борисов изтъкна, че преди дни с единодушието на финансовите министри България влезе и в ERM II.

"Убеден съм, че именно заради евроскептицизма и заради това колко е важно ЕС да излезе единен след днес, ще постигнем необходимия компромис от всички страни“, заяви още премиерът.

Министър-председателят Бойко Борисов изрази своето разочарование от това, че не се коментират медицинската част на пандемията и мерки за преодоляване на пандемията.

Премиерът настоя, че е необходим единен медицински протокол не само за страните от ЕС, но и за Европа. В противен случай по думите на Борисов можем да станем свидетели на същите трудности и трагични събития, които присъстваха в обръщенията на европейските лидери към своите граждани в началото на пандемията.

"Здравето и медицината трябва да са преди парите“, категоричен беше премиерът Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата да си вземе дружките и да заминава на някой остров.
208
24
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Явно Черепа пак е развързал кесията!Много цоциалисти на амбразурата. Бравос!Румен Шведски ще заведе най заслужилите в хотела на Нинова - Мираджио термал спа резорт!
207
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ е най-мръсното крило на БКП.
206
3
 
11
 
! Отговори
бъчварина от праец преди 3 години
От тоа нищо не станва,и *** за кааца също
205
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя много приятели имал, от севера от юга, мутри, доган бей, държавата му е бащиния и може да раздава на когото си иска мутраки
204
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както сам тиквуня каза, той е *** и се разбира с простите хора. Оказа се обаче, че в България има и хора, които не са прости. Не искаме да ни управляват прости, комунистически ***, които спят с пищови до кратуните.
203
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вън тумори болшевишки и ЛУСТРАЦИЯ!Който вади нож от нож умира и комунистите и болшевиките са повече и ще спечвлят
202
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистическа отpeпка, член на БКП.
201
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДядото на Борисов е фашист, а самия Борисов е от СИК и СДС.
200
2
 
7
 
! Отговори
Архивар преди 3 години
До АнонименЩом иска да е известен,гугъл публикува данни.Що за мен нищо не пише.
199
2
 
11
 
! Отговори
СИК преди 3 години
Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях, са ми обяснили как ще стане работата канали и други такива работи. Бай Миле ми каза, че са помислили, че аз съм човекът на Бойко Борисов.
198
3
 
12
 
! Отговори
тонката преди 3 години
сайта е гербероромутренски
197
2
 
8
 
! Отговори
СИК преди 3 години
Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България.В Турция останах няколко дни, за да проверят качеството на това, което им закарах. Дадоха ми огромна сума пари в долари. Обадих се на Бай Миле притесних се за минаването през границата с толкова пари. Той ми каза, че няма да има проблеми. Дори ме накара да му купя и цигари от безмитния магазин. Никой не провери колата както на отиване, така и на връщане (освен документите на граничния пункт). Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях, са ми обяснили
196
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се изрине цялата тая гадна комунистическа пaплaч. Всякакви милиционери, пожарникари, членове на БКП, доносници (като депутата от ГЕРБ Георги марков), нямат място в управлението и държавната администрация. Вън тумори болшевишки и ЛУСТРАЦИЯ!
195
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Курц-искаш ли кафе2Боц-Голяма уста иска папа сахер.
194
2
 
10
 
! Отговори
СИК преди 3 години
Васил Костов:Искам да ви разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев-Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора. Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция, за да занеса някакви работи.Не ми обясниха за какво става въпрос (впоследствие разбрах, че това са хапчета каптагон). Мога да посоча точно кога се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за
193
2
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Колкото повече те гледам толкова повече виждам късния бай Тошо. С уважението към някои от добрите неща, които все пак е направил, ние не искаме Тошо и Тошевци. Искаме наистина държава, в която не се налага да ти подг*зуваме, да ти целуваме ръчицата, да ти пращаме смси, за да н решиш Ти-Бащицата проблема. Искаме Закон и Институции, които го правят. Ти за съжаление една дума не разбираш от горенаписаното. Във века на джиесемите ти си аналогов телефон с шайба.
192
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е член на БКП-комунист!!! Син е на офицер от комунистическото МВР, също комунист.
191
2
 
11
 
! Отговори
ТЛЪСТАК С 200 преди 3 години
МАМО ЕЛА МИ ОБЪРШИ С О П О Л К И Т ЕНЕКВИ ЛОШИ ХОРА СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ ОПАНДИЗЯТ И НЕ ЗНАМ КЪДЕ ДА СЕ СКРИЯМНОГО СЪМ ДЕБЕЛ
190
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полага но е некадърен, защото няма резултат. Например пакета мобилнос си влиза в сила, а короната се размножава най-бързо в бг.