Дядото на бития студент към Борисов: Не съм комунист, омерзен съм!

Всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд, заяви д-р Димитров
Обновена: 20 юли 2020 21:46 | 20 юли 2020 21:35, Анисия Иванова
309

Дядото на бития студент от Хага - Евгени Марчев, отговори на премиера Бойко Борисов и заяви, че е дълбоко омерзен от неговия коментар.

Във втората вечер на протестите в София напрежението ескалира, няколко души бяха задържани, а срещу част от тях имаше и полицейско насилие. Едно от момчета, което влезе в болница, е студентът в Евгени Марчев. В Брюксел вчера премиерът коментира случилото се за първи път.

Още по темата

"Горчиво съжаляваме, но никога, никога това не е било толерирано от нас, но неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да имаме възможност да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон или където и да е било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил да маршируваме на манифестации", заяви министър-председателят.

Часове след изказването на премиера дядото на Евгени се обърна към Борисов, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Бях изумен, изненадан съм, омерзен съм, че начело на нашата държава има такива хора. Аз не съм никакъв комунист, аз съм един д-р Димитров. Моите родители са прости орачи и копачи, нямам закрила от никой, сам съм се борил и всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд", каза той.

Според дядото на битото момче единствената причина някой да не може да изпълни мечтите си, са вътрешните граници и честността.

Очаква се в близките дни да станат ясни резултатите от вътрешната проверка в СДВР. Полицаите, които се виждат в разпространените клипове са временно отстранени от работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
8
 
17
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
борисов тоя дядо те навря в ***
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойче, за десет години премиерстване говориш като арабин в казино английски бе, мой човек. Този дядка, ако е бил ***, ще се разбере. Ако е пречил на някого - също, градът му е малък и всичко се знае. Но за теб е кристално ясно, че не си по ученето.
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има един клип от Батето как разправя за Венци Стефанов и Пашата че били бензинджий по времето на бой Тошо перяли парите на БКП тогава Брежнев е давал на България гориво за 3 стотинки литър а съдружника на сегашния премиер според Славков - Батето го е продавал на лошия запад за 6 стотинки та 30 години все комунисти мутри ни управляват нищо не се е променило затова хората искат промяна
28
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един дядо ли има малкият тепщорист?Другият дядо къде е?
27
6
 
14
 
! Отговори
Кофпомпаджия преди 3 години
И каква е логиката тук?Дори ако дядо ти е бил комунист, това значи ли, че полицията има прово да те пребие до смърт?
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно пък Борисов да реве от комунистите.Започва кариерата си именно през комунизма и се ползва много от облагите. Пази партийната си книжка чак до 1995г. Авно се надява бкп пак да управлява. Мутренския си бизнес пък зспочва именно с пари и връзки на бкп. Жалък е
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко не чел Винету, само е гледал филма, а като малък е искал да му викат Бойко Митич
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи този е комунист, но Бойко, дето не си е хвърлил партийната книжка при декомунизацията, не е? :D
23
2
 
5
 
! Отговори
19030 преди 3 години
Борисов е от потколението на единната образователна система, коят даваше възможност на деца от селца и махали да получат висше образование, да се утвърдят като професионалисти. Да, имаше и някои, които не ги влечеше учението, но те имаха възможност да получат добър занаят и да изкарват добри пари - понякога овече от инженер или лекар. Имаше също *** и мързеливци, негодни за труд. В новото време се развилняха, а няякои завзеха незаслужени постове, подкрепени от сенчести фигури и формирования
22
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен Бойко и този дядка са почти набори,така че не ясно как е попречил на Бойче да отиде да учи.Ама човек който е прочел една книга през живота си плещи небивалици.
21
10
 
12
 
! Отговори
Лъже като комунист преди 3 години
Сам постигнал всичко в живота, но защо лъже, че не е комунист !
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видите как ще се надигнат студентите в Европа. Така ще се покажат много неща около усвояването на евросредствата.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до "мутри вън&qА няма ли начин, хем Мутрите - ВЪН!, хем матрьошките?Нима няма начин да е така?Ако не верваш - питай литовците - те знаят как става!Питай и естонците - също!Питай поляци, чехи, латвийци, норвежци и фини!
18
6
 
9
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 3 години
Аз знаех че Бойко е влезнал без приемен изпит в Симеоновското училище и го е завършил. Така че той е можел да ходи да учи не само в чужбина но и в някое от нашите висши училища! Те подготвяха много добри специалисти ....
17
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя да ги разправя на друг тия небивалици. От бедно и селско семейство ятаци, вече не върви!
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има право да бъде какъвто поиска стига да не пречи на другите. Човека е доктор спомогнал е на обществото. А на г-н Борисов като псевдо "демократ" никой не е хванал да му пребива внуците вали така...Оправдание, че дядото на момчето е комунист доказва за пореден път тъжната бг диктатура.
15
9
 
8
 
! Отговори
до "мутри вън&q преди 3 години
Ако мутрите се махнат, кой ще е "вътре"?Само да не са "матрьошките". Щото гледам, че се точат точно това да направят.Ако ще е така, предпочитам нищо да не се променя.С руснаците трябва да сме до тук!
14
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко тикава кво се прави нали и той беше член на БКП и той е комунист
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Ей това е Истината!
12
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е от една мафиотска структура на БКП създадена от генерал Гоцев и Луканов всичките мутри ги създадоха те