Кирилов оцени: Хем искаме справедливост, хем не ни понася

Управлението установило висок стандарт, такъв не е имало
21 юли 2020 11:36, Александър Попов
54
Кирилов оцени: Хем искаме справедливост, хем не ни понася
Снимка: БГНЕС
Правосъдният министър Данаил Кирилов призна, че е напълно спокоен за управлението преди гласуването на вота на недоверие към правителството.
 
"През тези години установихме висок стандарт на добро управление, какъвто не е имало в предходните години. Освен европейските правила в значителна степен укрепихме администрацията и смятам като човек външен за администрацията, че тя работи в интерес на българите", коментира той.
 
"Знаете колко укори понясаме, на какви претенции отговаряхме, истината е, че колкото по-добър ставаш, толкова по-високи са изискванията, но истината е различна - това е резултат от това, че справедливост вече има, искахме справедливост и вече я има“, допълни Кирилов.
 
Според него в стараната вече има правен модел на справедливост.
 
"Очевидно е, че хем искаме справедливост, хем тя не ни понася", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Данаил Кирилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
единия с къскет преди 3 години
другия с банданска маска = лошите момчета знаят защо ....
48
0
 
2
 
! Отговори
свидетели сме и днес преди 3 години
на двойните стандарти в правосъдието и не ни изнася - МАФИЯ
47
0
 
2
 
! Отговори
горкия горски къдее преди 3 години
Кат диф шоп-ар в необрано лозе
46
0
 
0
 
! Отговори
Спахията преди 3 години
И този е предател,хайдутин съвременен,ограбващ държавата
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама и нагъл. Точно за справедливост при управление на мутрите ще ми говори.
44
0
 
5
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До ВескоНе мога да не допълня:Цв.КараянчеваЕ.ЗахариеваД.Кирилов,Извинете ако е пропуснат, някой от " елита" на алтернативно надарените.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е тази справедливост - в Румъния има над 300 политици осъдени и там огромната част са управляващи. А у нас? репресии над опозиция и неудобни бизнесмени. Кой министър понесе наказателна отговоронос за делата си, че да говорим за правова държава?
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е някаква шега, нали? всички международни институтиции ни оценяват колко сме корумпирани. За една седмица чухме три знака, че САЩ одобряват протестите. Вчера чухме четвърти - американски посланик от 2001-2005 Джон Байърли за пореден път говори, че корупцията у нас се влошава и че Пеевски е познат на САЩ. миналата година около отстреняването на Цветанов имаше шамари от САЩ. около лелеяната Еврозона стана ясно и че ЕЦБ ни смята за корумпирани.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито една дума от устата на тоя клоун, не е вярна, нито администрацията става за нещо, нито има справедливост тука.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много интересна е една от последните опорки, спуснати от Севда на гербаджийските ***. Не само да защитават баце, но и всички от коалицията, включително Далавери Симеонов. Даже спрямо най-неадекватните като Барни Ръбъл е изключена възможност за преценка, трябва само сляпо подмазване. Всичко това гарнирано с грипени, черепи и Радев.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Барни му забраника да пише във ФБ и той реши да се изявява по медиите! Сложно е и трудно да си ***!
38
0
 
15
 
! Отговори
Веско преди 3 години
Не му се сърдете на човека. Премиера си ги избира да не са отчетливо по-умни от него. Ако се замислите цялата му селекция от първото правителство е потресаваща некомпетентност, но за сметка на това амбициозност. Само фрапантните примери: Румяна Желева, Цв. Цветанов. Лиляна Павлова, Теменужка Петкова, Николина Ангелкова, Румяна Бъчварова, Влади Горанов, Цецка Цачева, Младен Маринов, К. Ананиев ....
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Висок стандарт на управление или висок стандарт на живот? Има известна разлика. И кое от двете е по-важно? Изглежда управлението се е превърнало в самоцел.
36
2
 
9
 
! Отговори
Друг преди 3 години
Това СОП- че няма да го наема и пудела да ми разхожда а той го турил министър !!!Що направо и хирург не го назначи. Вожда се е изгаврил с момченцето , а то няма капацитет да му откаже..Достоен за съжаление...( И двамата)..
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много олигарси вече се вкараха в арестите, другари господа. Един по един, претоварена е системата. Искате още да се вкарат и да има още повече работа за адвокатите на мафията. Имайте търпение. Защо този, а не онзи? Защо онзи, а не този? Защо си с шапка, защо си без шапка? Такива са адвокатските стари номера на адвокатите на мафията.
34
0
 
9
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Бoko вече не го бръснат и за тиква... уж беше му забранил да си отваря устата, той обаче мре за медийни изяви.
33
2
 
12
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Тоя хамстер защо винаги гледа виновно и уплашено ?? Боко не му ли донесе книжка за оцветвване и флумастери??Ето само заради този некадърен кадър ГроБ не стават за нищо!! Щом този е министър ( се предполага че много знае и може)....$и пррдставете какво е под него!!..къде има сложен ,знаещ, читав и можещ...Но...Боко така избира и...толкова разбира
32
2
 
3
 
! Отговори
Nick преди 3 години
Ами донякъде е прав - стандарта определено е по-висок. Ако хората нямаха възможност опашките до Гърция нямаше да са 10 километра. Но, не за всички ...
31
6
 
11
 
! Отговори
Ко? преди 3 години
ДоганПеевскиЦв. Цв.Цецка (Апартаментгейт)Боко ЧекмеджетоТези разследвахте ли ги? Осъдихте ли ги?Гешев гони Божков като бясно куче и в петък ще го обвини за изчезването на динозаврите. На това ако му казвате справедливост, време ви е да си ходите.
30
0
 
3
 
! Отговори
Sponge Bob преди 3 години
Хем искаме квадратни ***, хем *** ни е кръгъл.