Протестиращи направиха палатков лагер във Варна

Протести имаше и в Бургас, Пловдив, Ямбол и Стара Загора
Обновена: 4 авг 2020 08:59 | 4 авг 2020 08:05, Елка Василева
89

Три ключови кръстовища в София остават блокирани за пореден ден. Протестиращи блокираха кръстовището пред общината във Варна в понеделник вечерта. Демонстрантите опънаха четири палатки и заявиха, че ще останат там, докато не бъдат изпълнени исканията им за оставки, предаде Bulgaria ON AIR.

В Бургас същото поискаха около 50 души. С викове "Оставка" протестиращите преминаха през центъра на града и изпяха химна до Морската гара.

Пред сградата на общината в Ямбол за поредна вечер се събраха недоволни граждани от управлението на страната.

А около 20 души за пореден ден излязоха на протест в Пловдив с искания за оставките на премиера и главния прокурор.

Вече пети ден протестиращи са разположили палатки и на пътя Стара Загора – Хасково при подстъпа към магистрала "Тракия". Намеренията им са да останат, докато не бъдат пуснати да осъществят предварително планираното си шествие през магистралата. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров се срещна с тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министерски съвет в отпуск, парламент в отпуск, ама не - ей сега да идват тук, за да стане на нашето! Усещате ли как тази шепичка (даже не шепа) протестърчета печелят четвърти мандат на Бойко?
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гражданин350к са варненци по жителство, отделно добави още 400к от цяла България, дори от Петрич има :))Лудница е във Варна, не е като Софето разбира се, но е учудващо колко сел яци нахлуха в града :)
37
1
 
13
 
! Отговори
Протестър,профи преди 3 години
Мразим Борисов щот не спира да ни руши къщичката,дет сме я градили 100 години.Тези овце сме ги скубали,грабили,убивали и теглили към матушка рус,без някой да си и помисли да ни пречи!А таз тиква не спира да шета,да прави,да обяснява от сутрин до вечер!И раздава НАШИТЕ пари,дето щяхме с тях да пратим децата на почивка в Канкун,да изучим внуците в Харвард!А той ги раздава на селяните,пътища да им прави,училища за робите ни!Отърваме пицата ей,избяга в Европа,а там ни крадене ни съботаж,само бач!
36
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драги ми сънароднци, като дойде зимата и почнат масовите фалити, нали и вия мрънкачи ще останете без работа. Тогава друга песен ще запеете
35
1
 
10
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
До 35. Ами ти питал ли си ги? И не се мисли за по-умен от другите, защото не можеш да го докажеш. В края на краищата така е при демокрацията, печели мнозинството пред малцинството. А това най-добре се вижда на избори, не е измислен по-добър начин.
34
7
 
19
 
! Отговори
Факт преди 3 години
20 "протестиращи" и 30 кибици наблщдават как се прави сборище ! За кефа на 20 холгъзници , работеща Варна прави някакви еквилибристики по тесните улици , за да отиде на работа, да свърши някаква работа , за да изхрани семейството си. Нелепата ситуация поставя остро нуждата от радикални действия - бой по *** наркомански кратуни на "протестиращите" и измитане на перверзиите им !
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ганьоА как мислят другите "хиляди" и мислят ли въобще?
32
3
 
12
 
! Отговори
майна преди 3 години
Ха-ха, в Пловдив 20 човека. Жалка работа, смешници.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Много народ е товаДа ти напомня склери Бойко 2 пъти си подава оставката. Втория път само защото ГЕРБ не спечели президентските избори. Първия път знаем защо. Толупите не могли да си прочетат фактурите за ел.енергия. Спечели евро и местни избори последната година! Тези избори не са безплатни за нас данъкоплатците за да си чешете крастата и правите кеф на п*****.
30
2
 
15
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
До 34. И за кое браво бе, галошш? Че 10-15 души пречат на хиляди, които не мислят като тях.
29
2
 
14
 
! Отговори
Убразуваните преди 3 години
До ОставкаТо пък вие сигурно всички сте завършили Сорбоната с отличие?! От "образовани" , няма кой да работи! Всеки иска да е "Шеф", зимата да е на топло, лятото да е на хладно, а кой ще бачка никой не казва! "Образовани" били. То пък едно образование! Знаели езици. Ами знайте си ги, кой ви пречи? Има хора малограмотни и не знаят езици, но не реват, а се занимават с това което могат. Например, гледат си овцете и гладни няма да умрат! А на "образованите", все някой им е длъжен!
28
6
 
21
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
Баси, има нещо сбъркано в демокрацията. 20-30 души от 300 000 град затварят кръстовище и казват "Ще стоим тук и пречим на останалите докато стане нашето". Ама дали са прави, дали другите мислят като тях няма значение. Какво е това бе, хора, кажете?
27
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Варна
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ще си стоят така до 28 март 2021.
25
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това вече не е демокрация, това не са протести, а циркове и панаири! Да вземат да им друснат на всички по едни солени глоби за нарушаване на обществения ред, че да излязат на минус, въпреки финансирането от Божков и да се приключва!!! Всички искаме по-добър живот, но за това трябва да се работи, а не само да се хленчи и лентяйства и да се чака държавата да ти го осигури!!
24
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдее, ковидиддиотите се развихриха! Лошото е, че и ние ще участваме в плащането на сметката после без да сме поръчвали. И политически и финансово. Кукувица дето натиска полицаи с буса си и пред камерите после ни обяснява, че срещу нея е упражнено насилие. Извела малолетни на протест и то след 22часа. И им ползва телата срещу кордона. Самия протест е незакон. Имала е разрешение за друго.Пиара на Иванчева,дето след него забраниха алкохола на Орлов мост. Защо ли? Той само заля и напъди жената.
23
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубавата Варна, отдавна вече не е красив град, иначе варненци си протестират от много време, ама кой да ги чуе, властта е в София :( Пренасели се града, по незнайни за мен причини, нито има някакви заводи или да го кажем индустрия, всичко е алъш вериш по турски :) Да ме поправят българските турци ако съм сгрешил с израза :)
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троловете на ДС България и ДСБ са заели позиции от рано сутрин да хулят хората с мнениеИнаричайки ги *** ,точно троловете) против богомилския им протест.Дерзайте богомили,ни заплахите ви ни клетвите ви могат да променят нещо.Промяната стана преди 30 г ,това че вие не сте се оправили за 30 г няма как бъде разбрано от другите.А едва ли след като не сте се оправили за толкоз време ще се оправите сега.
21
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това демокрацията навъди много търтеи.Сега ще лежат по площадите ,а на есен за памощи.
20
3
 
22
 
! Отговори
въпросче преди 3 години
а защо тиймърите раздават шатрите и палатките? Нали протестите са спонтанни?