ГЕРБ ще проведе Национална конференция в София

Ще участват депутати, министри, общински съветници, кметове
5 авг 2020 07:40, Анисия Иванова
249
ГЕРБ ще проведе Национална конференция в София
Снимка: БГНЕС

Партия ГЕРБ ще проведе Национална конференция в "София Тех Парк" от 12 часа.

Ще участват депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места.

Пристигането за мероприятието ще започне от 9 часа съгласно приложен график и указание да се пътува само с автомобили, съобщи БНР.

Пред участниците ще говори председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов.

Очакват се над 3 хил. души.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов вероятно ще коментира актуалната обществено-политическа обстановка и ситуацията в управляващата партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
7
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Смяташ, че Борисов е трябвало да се опълчи на Путин, та да платим всички ние цената за това ли?------- На мене ми е пределно ясно, че Борисов играе за Путин и само чака удобния момент да си го каже направо, точно с такива аргументи, но тия милиционерски номера не минават. Ще свърши като Кадафи ако отново иска да ни закачи за Просия.
141
6
 
16
 
! Отговори
българин преди 3 години
Незабавна ОСТАВКА !! ВЕДНАГА ! Мутри - вън !
140
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът на нашите псевдобунтовници е че всички те са с червени биограрии препрани старателно през демокрацията-----Верно ли?А Боко бил ли е член на партията и милиционер или баща му е бил антифашист, внедрен като полковник в МВР.
139
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Идентифицирайте се: айде уточнете се най-накрая. Другарката Нинова орева орталъка за това машинно гласуване и как правителството ще наруши закона, ако не осигури машините. Вие искате палеца да туряме... Ние да не сме маймуни? И тия 700000 мъртви души - като им знаете ЕГН-тата дате ги в Парламента и да ги отпишат един по един... Така приличате на кумчо вълчо, дето ибава Заю Баю за щапката... Не сме маймуни!
138
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-191 не ,на нинова ,а на тиквата.
137
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, Борисов, а къде по лесно беше да си опразниш овреме чекмеджета и да си гледаш внуците някъде на топло,ама не пусто Его то ще ти изяде главата!
136
1
 
11
 
! Отговори
186, преди 3 години
Какви палатки? Там е бедният народец.Навлеците са по хасиендите, хотелите, къщите и вилите по чужбина и у нас. Там си настаняват децата и любовниците. Та кога ще си тръгнат истинските навлеци - крадящите от държавата?
135
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 187: дежавю?
134
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставката на Борисов, Гешев и правителството е била тема на бурно среднощно обсъждане в средите на задкулисието. Включвали са се босове от х-л Берлин, Бояна, Виена и Дубай (но не Васил Божков). Имало е истерични крясъци Борисов да стои до последно и да не подава оставка в никакъв случай.Премиерът дори бил заплашен, че ако се оттегли, с него веднага ще се заеме Иван Гешев. Самият главен прокурор опитал да се дистанцира, за да не стане публично достояние, че участва в политически пазарлъци. Било му обяснено, че с такива пазарлъци е станал обвинител 1 е няма нужда да се прави на интересе
133
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точка първа на конференцията! Как да опазим власта,тоест мен(борисов)ОТГОВОР-НИКАКЪВ ШАНС!
132
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия навлеци не си литръгнаха вече?
131
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 178: не, наобратно е. Първо си партизанин или нелегален. Като пречукаш някой интелектуалец, военен, полицай или политик или пък донесеш кашкавал от някоя мандра и ставаш комунист.
130
2
 
9
 
! Отговори
Идентифицирайте се, преди 3 години
за да става диалог и да получавате отговори. Дискусията е по полезна от плюенето. До 154-анонимен, ако все още е под този номер. Ти смяташ ли, че мутрата ще се трогне от думи? А знаеш ли, че в списъците на гласуващите има 700 хиляди мъртви души, които се ползват за манипулиране на избори, Боко на тези фантоми се надява и отново ще се докопа до власт. А е доказано, че ДПС прехвърля хора от Белгия във Франция и така гласуват двойно!? Това ли искаш? За нашето племе, само индийско гласуване, с пръст
129
2
 
19
 
! Отговори
до 175 преди 3 години
Орешарски не е управлявал 2 години и половина, а 9 месеца.И парите на Държавата в КТБ ги концентрира Борисов.За да може по-лесно да ги открадне след това с Пеевски и Цветелина.
128
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не на червения Терор !За Радев Затвор !
127
0
 
8
 
! Отговори
до 164 преди 3 години
Борисов, викаш е със синя биография.
126
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предадох баща си на Гешев, защото беше против ГЕРБ.
125
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 166: ако само това виждаш е ясно защо никога няма да седиш в хасиенда и да ти целуват ръка. Сещаш ли се? Не? Щото си ***, затова. И изказа ти ***, по селски някак...
124
2
 
13
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 3 години
Внимание! Днес в 12.00 часа в София се очаква рязко падане на коефициента за интелигентност. Отлично информирани кръгове, пожелали анонимност, подшушнаха, че това се дължи на срещата на елита на т.н. "герб".
123
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има ГЕРБ-ерски простотии и днес !Да им набиеш един ...