Цвета Караянчева свика извънредно заседание в НС

То е насрочено за 13-и август
11 авг 2020 18:37, Петя Славова
46
Цвета Караянчева свика извънредно заседание в НС
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева реши да свика извънредно заседание на Народното събрание, което ще се състои в четвъртък, съобщиха от прес службата.

Още по темата

То бе по искане на опозицията от БСП. Очаква се него да говорят премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър Христо Терзийски. Те ще отговарят на въпроси, свързани с насилието върху граждани и журналисти по време на конференцията на партия ГЕРБ, която се състоя на 5-и август.

Очаква се тогава да бъде обсъдена и актуализацията на бюджета, заради кризата от COVID-19.

"Настояваме за прозрачност в харченето на всеки лев, предвидимост за икономиката и грижа за хората", подчерта лидерът на опозицията Корнелия Нинова по повод искането за заседанието.

В момента тече основен ремонт в стаите на парламентарните групи, тъй като депутатите очакват да се преместят след ваканцията в сградата на бившия партиен дом на пл. "Независимост".

Извънредното заседание е предвидено да започне в 9.00 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
11
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Бойко като я грабна с едната *** и я млясна по главата първо се възбудих и веднага се просълзих! Такъв акт на извинение никой ръководител не е способен да извърши! Председателят на парламента в лапите на звяра!
7
2
 
15
 
! Отговори
мачу пикчу преди 3 години
И никой няма да пита за Виваком? Концесиите? Намирисва ми , че играят заедно...
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арест на парламентарната група и пълна забрана на шайката Гроб!
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези БСП се побъркаха наистина.Не осъзнават ли, че с всичките тези истерии само настройват хората срещу себе си?Свсеки изминат ден хората, които биха гласували за тях намалява.
4
7
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Настояваме за прозрачност в харченето на всеки лев, предвидимост за икономиката и грижа за хоратаТези пари са европейски и тя няма никакво право да иска отчет, защото предлагаше България да излезе от ЕС!
3
6
 
12
 
! Отговори
Бългериъ фърст преди 3 години
Искам парламентът да отмени сделката за Ф-16 и със същите пари да закупи от Русия ваксини против короната. По една ваксина за всяка българка, за всеки българин!
2
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Те ще отговарят на въпроси, свързани с насилието върху граждани и журналисти по време на конференцията на партия ГЕРБ, която се състоя на 5-и август."Пълни измислици. БСП се чудят какви лъжи да измислят.ГЕРБ трябва да отговарят, защо полицията не си върши работата и оставят група граждани да тормозят цял град.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си купят ваксини от Русия и да почват да заседават, като има ваксини не е страшно и могат да си седят в НС.