Марешки: Великото народно събрание е изпразнено от смисъл

Според него съществува вариант, при който ГЕРБ и БСП правят коалиция
16 авг 2020 19:42, Ния Христова
30
Марешки: Великото народно събрание е изпразнено от смисъл
Снимка: БГНЕС
"ВОЛЯ е единствената българска партия, която е последователна в идеите си и счита, че Великото народно събрание е изпразнено от смисъл. Смятаме, че всички неща трябва да се случват от обикновено Народно събрание с по-голямо мнозинство". Това обяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в ефира на NOVA.
 
"Свиквайки Велико народно събрание се губи темпо и време за решаване на реалните проблеми в реалния живот", каза още той.
 
Марешки свята, че съществува хипотеза, при която е възможно ГЕРБ и БСП да направят коалиция. "Най-вредното нещо за България след управление на БСП, е управление на БСП и ГЕРБ взети заедно. Тогава ще бъде обезсмислен целия плурализъм и българския народ не го очаква нищо хубаво. Важно е у нас да има управляващи и опозиция, за да има коректив", коментира лидерът на ВОЛЯ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки чака оферта от Бацо. Последният ще трябва да вади кинти от чекмеджето. Без да си плати няма как да стане. Ще си плати и на ДПС, на атакаджиите, на няколкото независими. Разбира се, парите ще си ги възстанови чрез ново стригане на раята българска.
25
1
 
3
 
! Отговори
komitataей преди 3 години
аз като гледам там почти всички са изпразнени от мисъл и смисъл
24
2
 
4
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
АБСОЛЮТНО Е ПРАВ!!!!! НО РЕШЕНИЕ ЗА ОТМЯНА НА ПРИНЦИПА ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СЕ ВЗИМА САМО ОТ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!!!! Тоест, той иска да каже, че ще подкрепи идеята за Внс само ако се предложи повече да няма ВНС. И Е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!!
23
3
 
8
 
! Отговори
Хаха.. преди 3 години
Щото ако намалят народните представители наполовина, такива като него нямат бъдеще !
22
3
 
6
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Този много си е повярвал,че е политик 1Пълен ...!
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Не се лъжете ! Ще подкрепи Тиквата, просто сега си вдига цената !Ами ще е луд ако подкрепи Радьо, Ненка и Дудуган! Алтернатива - НЯМА!
20
3
 
7
 
! Отговори
Байерн - Барса 8:2 преди 3 години
Да искаш промяна в Конституцията, както Борисов, след като си управлявал България повече от 10 години, е все едно Лионел Меси, при многогодишната му спортна кариера, да иска промяна във футболния правилник след двубоя на клубния му отбор с мюнхенския "Байерн", състоял се преди няколко дни.
19
2
 
11
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Този повече няма да види парламента отвътре, ми се струва. Айде па да видиме. С всеки изминал ден протести изборите приближават. Пролет 2021.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се лъжете ! Ще подкрепи Тиквата, просто сега си вдига цената !
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И после да каже че вече не бил кумунист.Квото му каже партията това все още прай
16
8
 
9
 
! Отговори
до 12 христо христов преди 3 години
Борисов иска велико народно събрание да се сбъдне мечтата му да стане и президент.По негово предложение парламента ще избира президента а ако е като сега хората никога няма да гласуват за него а той си е внушил, че ще бъде и президент най великия българин.
15
2
 
9
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Магарешки, скоро ще пасеш трева, ще ревеш: "Иаааа, Иааааа, иааааа" и ще пърцаш магарицата си;))) Инак, магарицата ти, става;))) но като всяка жена, нема вкус;)))
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам скоро тази мутра да обърне палачинката и да почне да хвали предложението на Боко за Велико народно събрание. Ако се стигне до гласуване, той ще гласува както му кажат от шайката. Просто него го държат с няколко дела, които са в напреднал етап и ако не слушка, скоро може да заеме килията на Иванчева
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да......9 депутати да се "откажат" от депут атското си място че да влезе оная едрог ърдата твоя избранничка - поне публично да не и беше давал букетаама чеченската м***фия на тъста ти може и да ти даде друг букет да гушнеш :)
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а аз глупакът мислех че този като е милиардер няма да ламти за още пари и ще иска да остане в паметта на Народа като "честен политик"/маже би единствения/ , ама то.....то излезе л@ йно и половина
11
8
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Тиквата иска внс, за да разреши истанбулската конвенция.
10
8
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Тиквата иска внс, за да разреши истанбулската конвенция.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както каза по долу коментиращ, тези приказки стават само за предаване по телевизията, където се запълва време, с лишени от смисъл хипотези.Държавата ни (основния закон който ни обединява), не се припознава с всичките и структури, като майка. За някаква част е мащеха. Шанса това да се коригира е сега, понеже властта е миролюбиво настроена към недоволните.Добре е да заложите такива основи, които в последствие да се доразвият в следващи закони. За революция нито имате сили нито подкрепа отвън.
8
2
 
16
 
! Отговори
Ха да видим преди 3 години
Наблюдаваме те внимателно, защото знаем че си фурнаджийска лопата.Смей да направиш друго, стъклата на аптеката ти ще отидат!
7
4
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Защо бе ,ако един следващ парламент е съставен от пет хиляди депутата,Марешки може и да се намести,ако не му го наместят на него