ГЕРБ скочи на БСП: Ползва Шипка за партийна пропаганда!

Организацията на тържествата била за политически цели
274
ГЕРБ скочи на БСП: Ползва Шипка за партийна пропаганда!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Във връзка с утрешното честване на годишнината от Шипченската епопея от ГЕРБ - Габрово разпространиха до медиите своя позиция. В нея посочват, че зад организацията на тържествата, се прикрива опит за пропаганда от страна на БСП и реализиране на политически и партийни цели, съобщи БНР.

Зад обявената организация от анонимни родолюбиви граждани стои БСП, които осигуряват автобусен транспорт и присъствие на Румен Радев. Оттам апелират към хората, които ще се качат до Паметника на свободата, за да отдадат почит на героите, да не се поддават на провокацията за превръщане на Шипка в партийно сборище, пише в позицията.

Инициаторът на честването, местният бизнесмен и ротарианец Кольо Йорджев заяви, че няма никаква партийност в това нещо.

По думите му ротарианците са се заели с организацията на тържествата, след като държавната и местната власт, обединени в Инициативен комитет, решиха да ги отменят.

Според него епидемичната обстановка била само предлог:

„На Балкана е толкова широко, хората могат да стоят на 5 м“, смята той.

От прессекретариата на държавния глава Румен Радев пък обявиха, че той ще отиде на върха и ще произнесе слово.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още по темата: ШипкаБСПГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
4
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Разбира се, че БСП ще използват Шипка за пропаганда - те не се посвениха да си проведат Бузлужската си среща на жълтите павета за пропаганда, та ще се спрат пред Шипка! Тези негодници атакуват властта и нищо друго не е важно! Те са безскруполни манипулатори и докато не си отидат от политиката винаги ще имаме подобни проблеми с тях...Колкото до това, че някои смятат че Герб не ходят на Шипка - не това е темата тук, но както виждаш някои ходят и там...
231
2
 
3
 
! Отговори
Забравящ преди 3 години
"ГЕРБ скочи на БСП: Ползва Шипка за партийна пропаганда!Организацията на тържествата била за политически цели"Може ли някой да ми напомни колко пъти за десет години власт ГЕРБ и ББ са отивали на Шипка за поклонение? Че нещо не мога да си спомня...
230
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да говориш с омраза за "гербери" - говориш с омраза за половин държава. Наистина ли искате това?! Че шамарите ще бъдат тежки и лоши
229
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***- извънредно ли работите, че нещо скочихте на нож. Свършва му силата на Радев. Още малко и ще стане клиент на Гешев. Ама вие си го знаете, затова така виете кат девици:))))))))))))))))Спокойно март месец на избори ще стане ясно, кой , кой е и ГЕРБ ще направи 4- ти кабинет, а вие ще останете без работа драго ***. Просто сте некадърни:))))))))))- ама си го знаете това
228
6
 
6
 
! Отговори
Къде се скрихте? преди 3 години
Не мога да разбера "герберите". Плюят тези, които са се изкачили на връх Шипка, но не се усетиха и да отидат там и да положат венци на украинците, поляците, финландците, литовци и латиши, които са се били и загинали за свободата на БГ. Как Цвета юрдечката не дойде един венец или китка да положи пред Паметника на свободата! Ами докторицата със суров поглед къде е сега? А поетът от Филибето Спас Гъ, Главчо, хубавиците на Марешки, ерзац войводите на Шкембе войвода защо ги няма! Срам!
227
5
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Какво ми слагате минуси бе, де билчета?"Българското опълчение е българско военно съединение в състава на Действащата руска армия на Балканския полуостров в Руско-турската война от 1877 1878 г.""Опълченците са с права на военнослужещи от Руската императорска армия." ГЕРБ изобщо нямат общо с чествания на Шипка, те не са част от празника.
226
4
 
5
 
! Отговори
гост преди 3 години
Герберите да се качат на Бузлужда и от там да си признаят, че са по-добрите наследници на БКП в сравнение с БСП. ББ ще извозва симпатизанти с джипа, ака се наложи.
225
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб може да "скочи", само на предварително навирен червен х.й.
224
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В отговор боцо утре ще отиде на морето и ще открие на обяд газ.
223
10
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Ще се обърнат във гроба опълченците какъв разединител на българите ще държи реч-------Опълченците са били подразделение на руската армия, разединител на нацията е милиционерът-бандит Бойко Методиев Борисов и милиционерът-бандит Иван Стоименов Гешев.
222
5
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
След като Боко и Иван Гешев плюят русофилите, какви претенции могат да имат към Шипка? На Шипка всички са били русофили.
221
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шипка е трън в очите на герберастията.Там освиркваха Роско,Цвета,Сахера не е стъпвал никога (защо ли)Там блика народната истинската любов а не на режисираните сбирки
220
2
 
1
 
! Отговори
Ротарианците преди 3 години
са олигархична версия на Рот Фронт.
219
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евроатлантическите *** реват срещу всичко, което поставя България на първо място.
218
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се обърнат във гроба опълченците какъв разединител на българите ще държи реч и ще се гаври със смъртта им за свободна и обединена България.
217
3
 
0
 
! Отговори
P.S.S.S преди 3 години
Не ми се обиждайте господин Премиер ако адвентиста и евангелиста също по някое време получат много неприятни добре заточени метални изненади, аз колко изненади съм изтърпял от тях!!!!!
216
3
 
2
 
! Отговори
P.S.S. преди 3 години
14 години господин премиер аз работя в образователна институция под обсада от тамън три религиозни *** - евангелист, адвентист, айде йеховиста се чупя някак мисля, че няколко остри и наточени предмета го убедиха, че не им е мястото на такава дистанция и че номерата им няма да минат. Твърдо против съм тая свинщина и трябва да знаете, че ето примерно първата поправка на американската конституция - свобода от всякакъв вид робство, втора поправка - правото да носиш оръжие да се защитаваш от г.ъ.з
215
3
 
1
 
! Отговори
Версия Пеликан 28 преди 3 години
Дошло е време Господин Премиер да се построи петата българска държава,но като се има предвид в каква сложна и напрегната ситуация трябва да я построим аз твърдя,че трябва да се заложи на това което е оцеляло 13 века и върху него да се гради каквото можем да построим.Върху този надпис и един избягал от църквата и в последствие обесен национален герой.Всичко друго са полувинчати решения и компромиси дето отново ще олайневят работата!Айде лека нощ на всички!Тоя дето се бори с чудовища да внимава...
214
2
 
3
 
! Отговори
Версия Пеликан 27 преди 3 години
!300 години тоя надпис е в основата на Българската цивилизация господин премиер, не русокосото синеоко арииче, не Иисус Христос, не великите сили. Тоя надпис господин Премиер е надживял толкова много *** и чудовища на тоя свят а няма да надживее някви селектирани "свръхчовеци" . Като казвам всички ние сме решение това означава, че за мен единственото възможно решение на създалата се концлагеристка ситуация е Велико Народно събрание - без свещенници и без хората на Симеон 2 Сакскобурготски!
213
3
 
0
 
! Отговори
Версия Пеликан 26 преди 3 години
Разбирате ли господин Премиер от тази мъдрост на хан Омуртаг, а не от Библията и от попове и свещенници и царе идва цялата сила на българският народ и неговата следа в историята. С тази мъдрост българският народ е първи след равните нему европейски цивилизации, а който ни пречи да си застанем на заслуженото си исторически и цивилизационно място трябва да го обезвредим и за съжаление трябва да стане като 1204 или 1913, защото наглостта им господин Премиер е минала всякакви граници!