Сачева: ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов

Което искат хората – ние го предлагаме, заяви социалният министър
24 авг 2020 09:12, Красимир Ангелов
170
Сачева: ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов. Всичко останало са медийни спекулации", заяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева в сутрешния блок на Нова телевизия.

Според нея е много лесно да се замерват с яйца и домати институциите, но "нека да видим има ли хора, които могат да предлагат решения на реалните проблеми".

Още по темата
Това каза министърът на труда и социалната политика Деница Сачева в интервю за предаването "Здравей, България" по Нова телевизия.

По думите ѝ възможностите пред политиците вече са много ясно очертани. "След началото на новия парламентарен сезон ще се търси парламентарна подкрепа за това дали следващите избори за бъдат за ВНС. Не мисля, че крайният резултат може да бъде предопределен", категорична бе Сачева.

"Консултациите още не са започнали. Това, което направи премиерът Борисов с предложението за свикване на ВНС и за Конституция, е огледален образ на всичко, което искат парламентарната, извънпарламентарната опозиция и хората на улицата. Ако някой не харесва кривото огледало на своите представи, това не е проблем на партията, която предлага това, което хората искат. Всичко, което искат хората, представлява това, което предлагаме", каза още тя.

"Ние винаги сме говорили за това, че трябва да има действащо Народно събрание във връзка с предстоящата зима и предстоящите проблеми, които трябва да бъдат решавани. Това е била тезата, която винаги сме застъпвали. След като има толкова много хора, които смятат, че чрез предложенията си могат да решават проблемите на хората през предстоящия есенно-зимен период, нека да видим дали това е възможно и реално", посочи социалния министър.

Според нея е много лесно да се правят различни хепънинги и пърформанси, лесно да се замерват с яйца и домати институциите, но нека да видим има ли хора, които могат да предлагат реални решения на реалните проблеми, защото на този етап такива не виждаме.

"Премиерът предложи един коридор за алтернативи и възможни решения и нека чуем кой какво предлага", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
5
 
! Отговори
До 64 преди 3 години
Левски се е изправил сам срещу цяла империя,а разни днешни джендърчета освен да бягат,друго не могат.Срамувам се от такива като вас.
54
3
 
5
 
! Отговори
До 64 преди 3 години
Ти не си българин.
53
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е държава от третия свят. Няма смисъл да оставате, ако искате да живеете добре и достойно. Тук занапред ще става диктатура, граждански войни, глад, лишения и само неприятни неща. Който е с по-слаби нерви, най-добре да заминава към цивилизацията, при нормалните хора.
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдддаааа................и тия още ще ми дърдорят за някакъв си "тоталитаризм" в миналото!!!! Онзи, в сравнение с този сегашния, си беше направо детска игра!!! Тогава 98% от хората въобще не се интересуваха кой е министър-председател! Имаха си работа, храна, учение, здраве, почивки, хобита и развлечения и главното......СТАБИЛНО БЪДЕЩЕ, за поколения напред! А сега..............не знаеш какво ще правиш утре......Трагедия!!!
51
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да се задавят ГЕРБ и всичките политици с разграбеното, а децата и внуците им да бъдат избити от ро.ми и наркомани, да станат алкохолици. Да се приключи тази свинщина, наглост, безочие, алчност и мания за власт. 30г не им стигна, 30г тормоз, 30г живот в ада.
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи,тьотке,искаш да ви дадем решения и пак вие да изпълнявате нашите решения и предложения.Не си познала.
49
5
 
8
 
! Отговори
до 42 преди 3 години
О удачна си е метафората - не се ли поучи от досегашните смени и оставки , то не беше сдс то не беше цар и "оправяне" за 800 дни и така до последните убавци - всеки път идват все по гладни "спасители" . То вече става очевадно, как всеки път, когато народа излезе на улицата да протестира против мизерията и беззаконието, "политическия елит" отклонява вниманието с приказки за "политически реформи" и провокации.Очевидно е, че с добро, протести и избори нищо не се променя ....
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политическа ***.... Никой ли не помни как говореше тази за Борисов преди ?
47
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТе вече и децата на политиците започнаха да напускат България,знам за такива от БСП,а вероятно и от други партии има.Положението е отчайващо!Според мен,трябва БСП и ДПС да се върнат във властта,ако искаме по-добро бъдеще за България,през тяхното управление България беше най-добре,новите партии,които сега ще създават са още по-опасни за България и от старите партии
46
2
 
17
 
! Отговори
мак преди 3 години
Защо гл. *** така мрази Радев? Пък тази колко е нагла и двулична, като всички на хранилка на баце. Обвиняват Радев в партийни пристрастия, пък винету е бащица и вожд на герб и не го крие. И премиер е само на партия, както се оказва.
45
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая калинка с какви очи сега защитава мафията,като само преди няколко години каза,че ГЕРБ управляват с репресия.Ейййй,там са се събрали от безочлив.по-безочлив,во главе с вожда си.
44
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много от щетите които нанесоха гербавите крадци на държавата са непоправими. Оставка, оставка, оставка!
43
3
 
12
 
! Отговори
Туй няа стане, брат преди 3 години
Тая ако се вмъкне в дреха, от времето преди да влезе в греб, още когато говореше против тях, ще гласувам за тях.
42
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките промени които искате да направите по конституцията са в полза на властта и мафията, по-малко права за гражданите, повече права за главния прокурор
41
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиер има само на картинка. Герберите са в панически страх в момента, затова е и този хаос и анархия по улиците. такова некадърно управление никога не сме имали в историята си.
40
6
 
14
 
! Отговори
perry преди 3 години
Те -"герб, патриоти,воля, права" си имат, България си няма!
39
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е само ваш си е, ама защо го наричате премиер, а не бос
38
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39: Нямам желание да се занимавам с подлеци, кърлежи, неуки ***, престъпници ... защо да си губи живота човек в подобни безмисленни начинания.Терминал 2 и политиците да се задавят с разграбеното а синовете и внуците им да тънат в държава с престъпност и разруха ... все ми е тая
37
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имало премиер. Къде е? В коя нормална държава може два месеца група *** и наркомани да сее терор и хаос и правителството да бездейства. Оставка и съд!
36
6
 
17
 
! Отговори
Наденица сачева преди 3 години
Никой не може да намери решение за проблемите, които великия гербав премиер създаде през последните десет години.