Нямало смислена политическа алтернатива сред протестиращите

Желанието било да се дойде на власт с изцяло фашистки намерения
Обновена: 31 авг 2020 21:49 | 31 авг 2020 21:49, Екип на Bulgaria On Air
63

Почти два месеца след началото на протестите исканията остават непроменени, а много ключови места в София са блокирани. Докога ще сме свидетели на това?

Искам да чуя каква България си представяме след 10 г. и каква искаме да я обещаем на нашите деца. Това каза за "Денят ON AIR" общинският съветник и председател на СДС-София д-р Антон Койчев.

По думите му има много хора, които многократно са губили от ГЕРБ и знаели, че вероятността това да се случи отново е голяма.

"Една част от причината протестът да не е масов е, че не се формулира смилена политическа алтернатива. Има желание да се дойде на власт с изцяло фашистки намерения", подчерта той.

Според него част от гражданите негодуват срещу невзимането на мерките за нормалното протичане на живот и това напрежение ще се изостри.

"От едната страна липсва всякаква конструктивност, тежката радикализация не води до нищо добро", допълни Антон Койчев за Bulgaria ON AIR.

"Съумяваме да запазим добрия тон, а протестът е вече изцяло ляв. По-важно е какво става в десницата, където има интересни процеси. Ние ще излезем с проект, времето за това наближава", обясни събеседникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: протестСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
Някой беше споменал,че доган държи ,юздите на слънцето,и беше прав,Доган е счупил молива,слънцето си тръгва.
33
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герба са в шах понеже няма с коя партия да преговарят.Бсп могат да изкарат поне 50 000 на протестите. Другите партии също.Само дпс ще командирова под команда 100 000.Вероятно и това ще стане ако крадеца Борисов се инати още.
32
7
 
11
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Тоя пък откъде го изкопаха. Откъде да знае номенклатурчика от комунистическото СДС, че за последните 30 години този протест е първия смислен протест с ясни и точни искания - две оставки на двама престъпници и нови избори организирани от служебно правителство. И колко е смешен обяснявайки, че някаква партия е губила много избори? Ха-ха-ха, твоето комунистическо СДС след погрешното попадане в управлението през 1991 потъна безславно! И само това, което СДС открадна, това ви остана.
31
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БСП 23БСП е алтернатива га трътката на някоя червена баба запее "Партизан за секс се стяга"!
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29Нека да погледнем от по-отначало.Защо имаме толкова министри с проблеми!?Другите държави средно с по министър с проблеми на година ..
29
0
 
2
 
! Отговори
Медия преди 3 години
До ВалериДобралия се до властта,това не звучи като демокрация.Иначе за крадливите пръстчета това е единствения верен подход в нашата ситуация.
28
6
 
11
 
! Отговори
До цицерон преди 3 години
А ТИ КАКВО ОЧАЩВАШ - ПРОБЛЕМ С ЕДИ КОЙ СИ МИНИСТЪР ОТ БСП - НЕ ГО МАХАТ. ПРОБЛЕМ С ДРУГ МИНИСТЪР ОТ ДПС - НЕ ГО МАХАТ. ЯВНО ТОВА ОЧАКВАШ!!!!И това според теб е новата ви демокрация!!!@?????
27
8
 
13
 
! Отговори
Валери преди 3 години
Алтернативата е да изчистим съдебната система, за да няма значение кой ще управлява. Добралият се до властта трябва да знае, че ако протегне крадливи пръчици ще отиде в затвора. Затова хората искат и оставката на мошеника с каскета.
26
6
 
6
 
! Отговори
Медия преди 3 години
До ЦицеронПравителство,което се мъчи да управлява ..Точно..Жалко..Това махане на министри и заменянето им с неподготвени следващи =??управление
25
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алтернативата на Управляващите сега според Фигуранта са мутрите на червената Мафия !
24
11
 
8
 
! Отговори
Цицерон преди 3 години
То няма и смисъл в правителството което се мъчи да управлява и сега. Проблем с Влади махат го, проблем с Барни махат го, проблем с фурмите на Николов махат го, проблем с грозилката на туризма махат я, проблем с дъртия Ананиев, махат го, дори се стигна и до щаба - той иска мерки в ресторанта махат генерала, че засенчвал банкянско слънце. Безкрайно и безцелно махане. Да се махне и главния главанак, за да има мир!
23
4
 
14
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Ти вярваш ли си????? Така ли казват ДС олигарсите от бсп и дпс?
22
25
 
6
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Единствената алтернатива на сегашното управление е БСП!!Социално ориентирана политика.
21
7
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Истината: След изборите БСП И ДПС ОТНОВО ЩЕ УХРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО, ТЪЙ КАТО ДА, БГ И ДР. УЖ ДЕСНИ ЩЕ СЪБЕРАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10%. Това е Р Е А Л Н О С Т Т А. И КОЙТО СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ЗА ТОВА, СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИКА: АМА НИЙ КАКВА Я МИСЛЕХМЕ, ТЯ КАКВА СТАНА!!!!
20
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има алтернатива терминал 2 друга алтернатива няма мафията без кръв няма да даде властта а на българите им е по лесно да избягат
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Стани Да Седна "това означава СДС.Навярно си млад и не знаеш-Мистър 10процента,Ал Йор- видимия от всякъде.Правителство от мошеник на горе.Като им бихме шута Костов гледаше както сега Борисов гледа и както Живков гледаше.
18
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този точно е наясно, че излезне ли веднъж от политическата сцена е свършено с шансовете му отново да се докопа до властта.А СДС е политическата компаньонка на ГЕРБ. Така че, излишно е повече да му давате трибуна на тоя
17
3
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Той един от основателите на СДС призна че партията е създадена от Луканов и Любен Гоцев и от тагава само мафията командва никаква алтернатива
16
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има алтернатива,видях я в едно чекмедже!
15
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи СДС?Те не бяха ли изгубили дори правата върху емблемата си?Какво ме интересува мнението на съюз с 0.02процента електорат?