Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите

Строителството им обаче било сложно заради тунелите и мостовете
383
Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се качи в джипа, за да инспектира отсечката Видин-Монтана. Заедно с него беше и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Още по темата

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви премиерът Борисов.  За региона евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

Според него строителството на пътища у нас е страната са изключително трудни и сложни, защото изискват да се направят много  тунели и мостове.

„При всяко населено място трябва да се направят отклонения. Първия проект при Ботевград-Мездра го бяха направили с кръгови, представете си тези тирове как ще минават“, заяви премиерът.

Той се похвали,  че още със започване на новия път Ботевград-Мездра са направени заявки за изграждането на два нови завода.

През август кабинетът отпусна 379 млн. лева за модернизацията на близо 69 км от пътя Видин-Ботевград между пътния възел „Макреш“ и обходния път на гр. Монтана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Този така и не разбра , че заводите ще дойдат когато има кой да работи в тях. Отиде в Лондон, да моли емегрантите да се върнат, направихо го на "бъз и коприва", но купените ни медии нищо не отразиха. Пътища прави , за да си пълни чекмеджето , от това дето построи всичко се руши ,строежите на Стамболов и Фердинад ще го надживеят.
229
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя лаладжия да ходи да види северната тангента на София. Пуснаха я преди 4 години, а вече на безброй места дясната лента е в кръпки, а и само там да е така на рамо да го носиш.
228
0
 
17
 
! Отговори
ДА преди 3 години
До До 191Първо поппрочети ,па тогава пиши!Това,дето го споментаваш за неравностите и Станишев е "почти"така.Станишем откри 16 или 19 км не помня,но останалите до 40 км дупки ги строи и откри точно другаря ти Бойко и то пак предсрочно ряза ленти!Та не беше сложил и табелки,къде се отбива за Ст.Загора и следващите градове и хората се чудеха къде да отбиват.Вече 5 години откак 40 км се минават с 90 км,а думите бяха-за 3 часа от София до морето.А то 3 часа само до Стара загора не мож взе!
227
0
 
20
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Заводите идват там където има законност и няма корупция.
226
4
 
12
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Пътищата ни бяха не лоши,но изоставени,неподържани и занемарени. Сегашните не са доброкачествени. И не ни трябват туризъм,заводи и тежка индустрия,а ни трябва силно развито селско стопанство и пазена Природа...
225
4
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Нито качествени пътища имаме,нито заводи.Оставка!
224
10
 
3
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До АлоооТи кво? Подготвяш се за концерта на жабите утре? Всичко, което е написано има съвсем друго обяснение - това което ти пишеш ти е внушено от БСП! ..Кво то пречи джипа, значи? Да не искаш премиера да се вози на Москвич? Нормално е хора като него, които са с високи заплати да се возят в джипове - не е нормално тези, които получават по ведомост 600лв. да се возят на джипове! Такива като БСПарите, например! И каво да се явява пред платени провокатори? Зарибяват ви а вие им се усмихвайте!ЛОШО!
223
0
 
12
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 265Аз не мисля, че народът ни е деградирал - ние просто сме поставени в ситуация на оцеляване и пляскаме безпомощни насам -натам! Един ден всеки ще си получи заслуженото!
222
2
 
27
 
! Отговори
Алооо преди 3 години
Народа ти иска оставката а вече 60дни обикаляш магистрали, заводи къде са те,а ходиш да си прибереш еврата от комисиони,смени джипа с по голяма кола,тя вече е малка.защо 60 вече дни не се яви пред този народ, защо бягаш,ама ние ще те настигнем и после му мисли, че и кметове ти по места, заместник кметове, всеки да си получи заслуженото.
221
9
 
3
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 263Интересно знаеш ли точно кой иска да им вземе бизнеса? Защото скандалът с Божков, който искаше да обсеби бизнеса на своя съдружник, заплашвайки го със смърт дори, е много пресен...По-вероятно е мафията да протяга ръце към бизнесите на хората, но не изключвам и политиците - нормално развитие на ситуацията, програмирана от БСП!...БСП е голямото зло и то трябва да си отиде първо - много негови производни ще се стопят автоматически след това!
220
4
 
8
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До До diana21 от U.K.Ядосваш се защото не си прав, нещастнико! Знам много хора, които ако съседите не помагаха си бяха пътници! Да не говорим за мен! Когато 6 месеца не ти плащат заплата, а имаш две малки деца...Джи Пи-то ми измисли десетина болести, та ми даваха някаква шугава пенсия за инвалид заради децата! - разбира се, по едно време ни откриха защото станахме твърде много такива случаи из цялата страна...Мафията не я създаде слугинажа на Партията, а лично Андрей Луканов и неговите генерали
219
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо български фирми се местят в Румъния? Знаете ли? Да или не? Не, имииии защото са рекетирани за отнемане на бизнеса за избрани хора от ГЕРБ.Някой посочва кой да се внедри и в коя фирма. Кой е този, който посочва, оставам на Вас, да се сетите.
218
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво от тия пари колко открадна
217
1
 
17
 
! Отговори
Главанак преди 3 години
На този не му ли стана ясно, че дори и да остане на власт, вече е нула, при това кръгла! Дори герберите не му вярват! Или си мисли отново да ни заблуждава с лъжите и манипулациите! Ако имаше малко,ама съвсем малко морал и достойнство, отдавна трябваше да си е подал оставката, и най вече след прословутите снимки, за които не можа да даде смислено обяснение! Просто трябва да си ходи!
216
2
 
10
 
! Отговори
Туршиеф преди 3 години
Какви заводи? За *** ли?
215
4
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До емигрант 250Ти си смешен! Тези негодници бутнаха народа да се дави кой както може в пазарната икономика, ти ми говориш за съединението прави силата - та те мислят само за себе си и за това как да бъдат на власт, те ни гледат в очите и ни лъжат докато обмислят как да свалят 7кожи/човек, ти ще ми говориш за съединение! Тези хора са такива точно защото се страхуват, че както са си негодни за нищо, един ден ще останат без риза на гърба си, така че сега като им е паднало, давай да грабим, значи!
214
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заводите идвали според премиера, а да попитам защо местят тези в гр. Смолян ???Персонала там драстично е орязан, а хората са принуждавани да подписват молби за напускане по взаимно съгласие и без право на обезщетение !!!
213
3
 
4
 
! Отговори
До diana21 от U.K. преди 3 години
От глад никой не е умрял в България!Мафията я създаде слугинажа на партията и спри да повтаряш врвли некипели, като стар грамофон!Факт е чв в БГ се краде и е факт, че пишеш глупости, язък за изчетените над 3 страници с безплодни коментари!По надолу смислено ви го каза човека- Съединението прави силата и За чиста и свята без теб и без мен включително защото сме предатели бегълци и страхливци!
212
6
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До емигрантАз не виждам някъде да се оправдавам! Мафията я създава БСП! Андрей Луканов, създателя на БСП, и неговите червени генерали създават мафията с цел да тормозят бизнесмените у нас и по-заможните хора, така че един ден те самите да решат, че управлението на БКП е било много по-добро и да се обърнат към БСП! Ако ти си бягал от мафията, значи също си бягал от БСП! Аз избягах защото щях да умра от глад, но не заради мафията, а заради безработицата и липсата на помощи...
211
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Завалийкита,още не може да повярва,че днес му е последният воаяж със Ж'ипката!