Караянчева: Новата сграда на НС – далеч не е скромна, но добре дошли!

Не тухлите определят качеството на един парламент, а работещите в него
33
Караянчева: Новата сграда на НС – далеч не е скромна, но добре дошли!
Снимка: архив, БГНЕС

Шефката на НС Цвета Караянчева поздрави депутатите с добре дошли в новата сграда на парламента.

„От днес Народното събрание се настани изцяло в новия си дом, това преместване беше трудно осъществено, а чисто емоционално е тъжна раздяла с историческата града с нейната красота и скромности“,посочи тя.

Според нея бившият Партиен дом далеч не е скромен, но предлага далеч повече работна площ.

Още по темата

„Вярвам, че сред нас няма фенове на астрологията“, коментира тя заради твърденията, че сградата на Народното събрание на площад „Народно събрание“ има лоша енергия.

Според нея не тухлите, мраморът и бетонът определят качеството на един парламент, а работещите в него хора.

Караянчева призова депутатите да използват езика на разбирателството в името на добруването на хората, в противен случай езикът на омразата ще се пренесе и в обществото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***!Абе не ги ли е срам да се нанесат в партийния дом?! Този символ на тоталитаризъм... Нищо добро не ги чака. Наистина сградата е прокълната и бял ден няма видят вече, корпоративните не-народни избранници!
20
0
 
7
 
! Отговори
гати и преди 3 години
Т.К.П. !
19
0
 
0
 
! Отговори
Добре дошли? преди 3 години
Засега са отвън.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** отново напомня за себе си
17
0
 
9
 
! Отговори
... преди 3 години
*** се намърда в в новата сграда като кученце в каручка.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НС трябва да се върне обратно, а гербавите да гризнат оловото.
15
0
 
19
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
До Наблюдател И римските императори са тънели в разкош и преяждане с богатство но и те са отишли небитието чрез жестоки действия от страна на гладните народи.Всички от нашичките депутати са облеченки, сресанки и загладили косъма,а защо не отидат долу при народа ,който живее с 200лв пенсии и минимални заплати? А иначе според дариткова герб '"мисли и" милее" за българите! Цинизъм и то във висша форма!
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо се нацуцаха в Партийния дом, кому беше нужно да литнат 18 млн. за тези депутатски д.***.ли ли. Бай Тошо го плюят ама всички гледат да се набутат в това което е направено тогава. За тези пари можеха да направят чудеса за народа, а не за тях.
13
0
 
22
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Защо допускат мутресата г-жа *** - Цвета Карапутанчева и гербомутрфоните Фигурант -премиера в Парламента.Парламента не е място за крадливи мутреси и мутри.
12
0
 
20
 
! Отговори
Проста Кърдж. Потка преди 3 години
Оставкаааааааааа, нагли крадци и мутри.. Изядохте кикалите на президента, за това, че той не иска да е част от чекмедже стайл. Гадни комунисти, ДС служители, БКП членеове и после ми се пишат демократи. Фа избтоявам ли членовете на ГЕРБ колко са част от БКП И ДС????? Хайде *** дерзайте
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази сграда не може да бъде парламент. Тя е построена за дом на БКП, най-мракобесническата партия в историята на България. До 70 г. на миналия век конкресите на БКП са се провеждали в тази зала, наричана тогава Георги Кирков. Тази комунистическа сграда е цитадела, в която се крият сега комунистите от всички полотически бои. Автентичният парламент е построения през 1884 г. Следващото мнозинство в Н|С трябва да върне парламентарната дейност в автентичната сграда.
10
2
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Залата може да е скъпа и добре оборудвана, сигурно така трябва да бъде. Българския парламент е най-високото ниво на държавна власт и трябва да има удобен и впечатляващ офис. Но съм потресен от каменните саксии за цветя пред централния вход на НС. Погледнете ги как изглеждат - на фона на милионите за ремонт на офисите и залата, по този начин да изглеждат "цветята" на входа е грозно и обидно. Язък за мастрафа, тази немарливост е обидна и за депутатите и за БГ гражданите те. Дявола е в детайлите.
9
3
 
9
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Защо допускат мутресата г-жа Лъжа и мутрфонът Фигурант Дубайски в Парламента.Парламента не е място за крадливи мутреси и мутри.
8
0
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Цветовата гама на новата пленарна зала е трепач - фекално кафяво. Даже и на текстура са го докарали. Направо съм в потрес.
7
2
 
15
 
! Отговори
Гашо преди 3 години
Кърджалийската тка с вертолета да я пращат на село
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя си ти, че им казваш Добре дошли и на кои? С парите на Народа е правено и Той Народът ви плаща заплатите в хиляди лв. Мърсите и позорите институциите. Вън, а не Добре дошли!
5
2
 
23
 
! Отговори
ПКП преди 3 години
Колко милиона наши пари потриошиха тия, за да се наместят къде - в партийния дом.И после не били комунисти герб, че там повечето са били членове на БКП или техни деца.Воглаве с Борисов, син на полковник от милицията и сам член на БКП.
4
1
 
13
 
! Отговори
Устафка преди 3 години
Да върнат и петолъчката отгоре.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- Не тухлите определят качеството на един парламент- aaaa.... имaм тортa
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак за тях да има? Мерцедесите кога ще ги сменяте, хайде стари са вече на цяла година ... в Белгия ходят на работа с колело и без охрана. Крадци сте всички, скоро ще дойде и вашия час.