Битката в БСП продължава,а Жаблянов сравни Нинова с Лукашенко

Партията трябва да демонстрира на десницата как се прави избор, смята той
Обновена: 9 сеп 2020 22:12 | 9 сеп 2020 22:08, Петя Славова
62

Вместо БСП да демонстрира откритост, чрез която да спечели голяма част от българските граждани за каузата на демокрацията, бившият председател изкопира всички негативни техники на ГЕРБ през последните 10 години за участие в изборите.

Това заяви в предаването "Денят ON AIR" депутатът от БСП Валери Жаблянов в навечерието на изборите за лидер на БСП, които ще се проведат тази събота.

Според него политиката на БСП в бъдеще е отделна тема. Големият въпрос бил, че БСП трябва да демонстрира на десницата как се прави избор.

"За съжаление, два дни преди изборите в БСП няма избирателен списък. Никой не знае точната численост на тези, които имат право да гласуват. Изборът в БСП наруши всички елементарни изисквания. Не може да има избор без избирателни списъци. По какво се различава това, което прави г-жа Нинова с това, което прави г-н Лукашенко", обясни Жаблянов пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът от БСП бе категоричен, че ако няма правила, това не е избор. Той изтъкна, че е трябвало да има неоспорими правила за провеждането на избор за партиен лидер.

"За г-жа Нинова второто място на изборите е постижение", отбеляза иронично Жаблянов.

Според него програмата на социалистите "Визия за България" не е била възприета от обществото и не е била подкрепена от други партии, заради което е останала документ без реални последствия за българската политика.

Може ли БСП да бъде привлекателната сила за младите хора или се нуждае от сериозна вътрешна трансформация, попита Жаблянов. И настоя, че трябва да се прекрати черната кампания и охулването на дейците на БСП.

За него нямаме нужда от нова Конституция, а от възстановяване на конституционните норми на управление на държавата.

"Парламентът беше унижаван системно. Основна задача на политическите сили е възстановяване на конституционните форми и авторитета на българското народно представителство", завърши Жаблянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
малий как са изгладнели другарите! Гечев само за чекмеджета говори!
27
1
 
9
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
То няма избирателни списъци...не се знае кой има право да гласува....но накрая корни ще победи с около 75%. Гарантирано от...путин и решетников. Честито на г- жа нинова.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ще е Жаблянов, дали ще е НиноваСе тая.Те всичките са със сачми в главите.Комунистическия тумор пипне ли те - лечение НЕМА!
25
14
 
1
 
! Отговори
Гербераст-педе*раст преди 3 години
Само минавам с черпака, да сипя топла семенна течност от президента в жадните гербави муцuni. Почерпете се доволно, герберски калинки. От гьza в усtata и да ми целувате тръбata!
24
2
 
12
 
! Отговори
селянин преди 3 години
Тези червени гладници ще се изедат живи,кой да седне на стола ,ритат се хапят се като магарета за шепа сено , а какво ли ще стане ,ако са те на власт ?
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ме уморят от смях тези лицемери.Пред хората си говорят на "другарю", а в гръб съскат като змии.Да им имам принципите!
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се избият помежду си, а пак ГЕРБ им в устата. Борисов е шефа там,в БСП са гости между пленуми и конгреси,а началника обикновено е навлек, който с удоволствие изритват на следващия форум.Така ще стане и с Нинова..
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГРОБАРДо Коледа ТУЛУПА ще бъде в затвора!успокой се бе другарю, че ще се нaaкaш от зор баш за изборите :)
20
1
 
9
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
Жаблянов палатка и шатра на позитано20 боокада и революциони песни!! Полицията не мое те барне то се виде!!И бира!!!!! Лозонгите ги знаеш оставка и затвор. Може само затвор!!!!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП трябва да демонстрира на десницата как се прави избор.всеки им е виждал тарикатлъците - ше раздадат кебапчетата, биричката, попълнените бюлетинки и другарката Нинова пак ше стане царица на бесепету!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека правилно е преценил другарката Нинова.
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова им вдигна умрялата партия и тия се взеха насериозно. Махне ли се Корни, тия пак ще легнат.
16
2
 
10
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Руските другари се хвърлиха да защитават нинова като матросов на амбразурата. Той путин потъва, те нинова спасяват....пази боже тези да ни управляват!!!! Амин.
15
2
 
10
 
! Отговори
Ех преди 3 години
Аз само да питам... Машинно ли ще гласувате или един съпартиец ви печата бюлетините? ЗА един приятел питам!!! И ако не е машинно вота легитимен ли ще ви е?
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как избори без машини бе? Само по бюлетинки ли ше я карате бе?
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 13-ти дрогарите ше ореват орталъка, че ББ им фалшифицирал изборите :))))
12
21
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Долу...мръсните ръце на боковите...агенти от Нинова.Изпочупиха си пръстите да пишат какво ли не,за да...омаскарят.Гледайте си...животеца и я оставете да свърши нещо...полезно за народа.
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тия искат да управляват България...
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Жаблянов се сравнява със Сталин.
9
2
 
15
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Като гледам как си провеждате вътрешния вот си давам сметка защо толкова много говорите за избори, машини, бюлетини, двойни дън още от 13-та година с баба ви Мая :-). Трагедия е рабУтата да знаете!!! С кой точно мозък решихте да сваляте правителства, че и държава да управлявате, като не можете да се разберете опозиция ли сте, алтернатива ли сте, комунисти ли сте или Ниновисти или ОФ... Каквато и да сте я мислили с опорките нещата вървят към естественото дъно.