Йотова: Времето на варианта с експертен кабинет е минало

"Диалогът в страната не може да се нормализира, докато не се мине през избори"
12 сеп 2020 14:20, Елка Василева
354
Йотова: Времето на варианта с експертен кабинет е минало
Снимка: архив, БГНЕС

Времето на варианта с експертен кабинет отдавна е минало. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова пред БНТ. Според нея той ще носи белега на задкулисието, нещо, което в момента не отговаря исканията на хората.

Диалогът в страната не може да се нормализира, докато не се мине през избори, каза още вицепрезидентът.

"Президентът Радев избра по-честния подход - не зад завесите, а пред завесите. Излезе с всички рискове, които може да има един президент и един лидер, да каже това, което мисли, с ясното съзнание, че то не може да се възприеме от всички", каза тя.

Още по темата

По думите на Йотова президентът е спечелил и продължава да печели.

"Мостът много отдавна е изгорен между двете институции. Още буквално няколко месеца, след като ние стъпихме в президентската власт, очевидното нежелание на изпълнителната власт да работим като две институции, които имат цели, интереси, национални цели, едно противоборство, което беше несериозно и до голяма степен подрива интереса на собствените ни институции в България, след това се чудим защо хората не ни вярват", заяви Йотова.

Вицепрезидентът е против ситуацията да се представя като конфликт между две личности. "Нещата са много по-сериозни. Хората, които протестират, тези 60 000 или повече, които излязоха на 10 септември, те не са там, защото са на страната на Радев или защото са на страната на една политическа сила, това е едно спонтанно решение", продължи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
3
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Както и очаквах, коментарите надолу са само г'лупости и п'ростотии от гербаджийските ***.
286
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде бе другарко ,ги видя ,тези 60 хиляди.Ами то на сватбата на отрочето ви ,имаше повече хора. Как да имаш вяра на ко му ни ст, когато лъжат като дърти .....
285
3
 
10
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
РадеФ бил лидер! Ха-ха! На какво! На кой! Объркали сте се г-жо Йотова, Той е пионка, не лидер! Не успя да поведе даже шепата продажни злосторници, дето му дойдоха на крака пред прозореца! Ха-ха!
284
2
 
14
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Радев по цял ден гледа през прозореца , а Йотова го насочва на къде да гледа.На изток разбира се.
283
1
 
15
 
! Отговори
Карачанаков преди 3 години
И тази я пере яко самата къде ги видя 60 000 *** .
282
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
надеждите на България са свързани с лайнометите от президенството?
281
1
 
17
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Ти пък коя си ? Какво работиш и за какво взимаш парите на бедните ? Поне измети от *** на Радев пред Президенството , или и това не можеш !!
280
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тази Йотова като идва руския патриарх тука толкова ниско му се поклони още малко щеше да му го налапа
279
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радев и йотова оставкаТая йотова на *** от *** ферма мяза а не на вицепрезидент.
278
25
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Надеждите на България са свързани с Радев, а не с Бойко.
277
3
 
19
 
! Отговори
Един преди 3 години
Нали Йотова е много секси? По бански сигурно е умопромачителна!
276
3
 
27
 
! Отговори
Радев-празнодумец преди 3 години
Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...
275
4
 
23
 
! Отговори
Радев-подстрекател преди 3 години
Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.
274
1
 
30
 
! Отговори
Партиен член преди 3 години
Другарко Йотова, ако не се усещаш да ти кажа : И ТВОЕТО ВРЕМЕ Е МИНАЛО !
273
1
 
16
 
! Отговори
Другарко преди 3 години
Я кажи за какво го заплаши още след избора му ?
272
8
 
4
 
! Отговори
Борисов СИК преди 3 години
Да, това сутринта аз съм го разпоредил. Ами стотина-двеста къщи за гости как ще приберем (пауза) Дааа, на Манолев шъ () ще му повдигнат днеска или утре обвинение() те са Ако допре-допре еее, там и кмета, и кмета ще изгорииии така но аз ще изгоря всичко, за да изгори Елена Йончева оттука Един няма да пощадя от наште (пауза) Даааа (дълга пауза)
271
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О госпожата с косата Винаги е на Софрата ! Махайте се и ти и фигуранта , че не се Търпи вече вашето Нахалство - Нагли сте ! Убедихте ме да гласувам за Бойко -лош лош ,ама вие сте Ужасни !
270
9
 
2
 
! Отговори
Герб крадец преди 3 години
Аз съм като тея старите трактори какво му сипеш, той си пърпори и си върви (пауза) Така че, така й кажи на Цвета Караянчева да обяснява всичко с простoтията си. Иначе раздуйте това, че вкарах така (), това Ка Фе Не по Еврохолд, на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно А това за къщите за гости как се движи?
269
4
 
3
 
! Отговори
Герб продажник преди 3 години
И си се върти даже, и си такова Сутринта имах същия случай, и Влади Горанов беха, Сотир, Гешев за по телефона и се смеят тихо, а аз с такова удоволствие им обяснявам на колегата немец, баварец, че вследствие моята простотия всичко се случило И после една () унгарец, или колегата поляк, () накрая Гешев вика Абе, аз обичам да се правим на луд, ама вие, господин премиер, май се правите много успешно. Не, бе, викам, брат ми *** съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен.
268
3
 
1
 
! Отговори
Герб продажник преди 3 години
Аз сутринта три пъти, нали, му обяснявах, понеже съм *** и не знам английски, всъщност, не съм разбрал това, което ми е казвал правилно и съм ги наевaл с двеста тези чужденци, премиери и сега като усетиха, че съм им го вкарал, аз съм се оправил, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат защо съм и викам ей, не е със лошо, *** съм, на мене английския ми е лош, всъщност какви пари искате, мама му да *** Язък, еее, ама то То се набута вече у дупaрaта и си се такова