Какво е бъдещето на БСП след преизбирането на Корнелия Нинова?

Антон Кутев: Партията не трябва да излиза от парламента
14 сеп 2020 16:12, Анисия Иванова
47
Какво е бъдещето на БСП след преизбирането на Корнелия Нинова?
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Най-голямата опозиционна партия в парламента - БСП, гласува и преизбра своя лидер Корнелия Нинова. Снеха ли изборите съществуващото напрежение в партията?

"Безспорно има криза в БСП, което не значи, че е невъзможно партията да бъде в кондиция тепърва", коментира депутатът от БСП Антон Кутев в студиото на "България сутрин". Според него продължават да съществуват вътрешни противоречия в партията.

"Следващото, което Нинова трябва да направи, е да премахне линиите, които стоят в партията, а не да ги задълбочава", посочи Кутев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Депутатът сподели, че единственото му разочарование от изборната кампания за нов лидер, е в това, че реториката на партията трябвало да бъде на много по-задълбочено равнище.

Още по темата

"Нинова трябва да даде отговорите как ще променим живота на хората", подчерта Кутев.

По негови думи опитът да се направят вътрешни избори е бил добър. Социалистът добави, че БСП работи доста сериозно по отношение на своите избиратели.

"Със сигурност част от напрежението ще бъде разсеяно с ясното лидерство, в което няма съмнение. Ако Нинова промени напрежението в работата си, това може да бъде много добър старт за БСП", заяви депутатът от левицата и обяви, че е важно опозицията да даде ясна концепция как ще промени държавата.

"ГЕРБ е приключен политически проект по отношение на управлението в България", смята Кутев. Според него БСП би направила огромна грешка, ако излезе от парламента.

"БСП е силна, защото е парламентарно представена сила", коментира той, според когото сега е времето за реален парламентарен натиск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
6
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямат бъдеще с.***
36
0
 
9
 
! Отговори
Партиен член преди 3 години
Погледнал се Алия - ПАК В ТИЯ !!! НИЩО НОВО !!!
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
80 000 glavi chlenska masa, ama niamat marki na ushite...znachi chisloto na chlenovete na tasi ujkim silna bsp bkp partia mnogo pati po-malko...realno sa moje bi 25 000 dushi, a ostanaloto e balastra kakto elena ioncheva, ujkim chlenka v niakolko partiini clubove...fakenews bsp na maximum...
34
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Само питам:Нинова знае ли чужди езици?
33
16
 
0
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
БСП е партията, която със сигурност ще участва в съставянето на следващото правителство. В ръководството на БСП има много млади хора. Нека им дадем шанс да покажат какво могат.А ГЕРБ вече ги видяхме. За три мандата докараха България до най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС. Изоставаме и от предпоследните. Стига му толкова на Бойко.
32
7
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До Бай Хуауей(о): пекулациите ти са много плоски за да ти повярва някой. Пределно ясно е, че БСП за техните партийни избори няма как да купят машини - не могат да си го позволят с парите, с които разполагат. Но за парламентарните избори мащини отдавна трябваше да има. Три години ЦИК си прави оглушки и накрая председателката (от квотат ана ГЕРБ) си подаде оставка.
31
1
 
14
 
! Отговори
Бай Хуауей(о) преди 3 години
Като няма машинно гласуване, изборите няма как да не са манипулирани - това твърдят от БСП. А сега техните избори изведнъж се оказаха модел за подражание!?! Иначе казано - АКО ПЕЧЕЛИ БСП, ИЗБОРИТЕ СА ЧЕСТНИ. Но само ако спечели! Който и друг и да спечели, са НЕДЕМОКРАТИЧНИ! Изборът на КН ще катализира над очакванията затихващата функция на БСП като рупор на лявото политическо пространство. Електорално, идейно и политически партията се движи уверено към точката на вечния покой.
30
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изхвърляйте Гергов с шут към господаря му БМБ
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кака *** може да го вдигне.....рейтинга на Партията!Опитна и е палавница!
28
1
 
16
 
! Отговори
БЕЗперспективно преди 3 години
БЕЗидейноЕлектората изчезва, поради старост.
27
1
 
19
 
! Отговори
БСП Е ПАРТИЯ преди 3 години
СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ....!
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еееех, какичко каква си грейчана с тези очилца и бела блузка...А как си я напълнила блузката, чак ще прелее...Как да не му се иска на човек да щипне по... хълмчетата.
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е приключен политически проект по отношение на управлението в България
24
8
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
На умряло куче нож да вадиш, това е ситуацията в БСП. Жалко, БСП е единствената партия, която можеше да бие ГЕРБ с 1% и да състави правителство. Останалите "Дай България", гологлавия измамник, псевдо патриот *** отите и останалата шайка, колкото и да им надуват измислените рейтинги реално няма да имат шанс да бият ГЕРБ. С преизбирането на Корнелия, Бойко се бетонира във властта. Лека нощ деца, като се наспите след 30 години може и да се е променила България.
23
4
 
24
 
! Отговори
Ким Филби преди 3 години
Бъдещето с г-жа Лъжа може да е само едно - БЕЗСЛАВНО.
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В БСП има свестни , но милионерите като Нинова не са малко - обиграни тарикати, кресливи, но на дела - слаби. Нулева мисъл за трудовите хора!
21
4
 
21
 
! Отговори
BBC преди 3 години
БСП си вкара автогол с избора на Корни! Тя е добре огледана и оформена мишена - Техноимпекс, изгонен от Станишев зам. министър, СДС активист . Ако още малко се разрови ще излязат и други "новинки"! Всъщност те се знаят, но нали трябва да има още доказателствен материал ... Сега ще има война в БСП, досега беше само лека "другарска" престрелка!!!
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корни е фурия!Искам я!По кожени прашки.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-задълбоченото равнище е по-ниско равнище.