Борисов инспектира "Хемус", трудният строеж бил достоен за Discovery

Премиерът инспектира пътен възел "Славяни"
Обновена: 21 сеп 2020 13:18 | 21 сеп 2020 13:17, Александър Попов
352
Борисов инспектира "Хемус", трудният строеж бил достоен за Discovery
Бойко Борисов инспектира строителството пътен възел "Славяни" на магистрала "Хемус", който е връзката с отсечката Ловеч – Плевен. Подробна информация за строителните дейности му даваше зам.-регионалният министър Николай Нанков.
 
"Уникално съоръжение. Не можете да си представите какво правят българските строители от цялата страна. Уникално нещо и огромен напредък. После по тунела и моста ще се минава за 10 секунди. Като се каже Дунавска равнина и хората мислят, че е равна. Идете и кажете на младите хора тук какво се прави. Тук като гледам само в този участък са над 1000 машини", заяви Борисов в село Славяни.
Още по темата
"Заслужава си от Discovery, които правят строежите, да видят този строеж, защото е рядко труден", допълни той. 
 
"Само по 52-километровия участък на АМ "Хемус", между "Боаза" и разклона Плевен-Ловеч, има над 20 големи мостови съоръжения. Поклон пред труда на строителите. Въпреки пандемията, въпреки кризата - работата не спира", каза още министър-председателят.
 
Премиерът не пропусна да направи и политически коментар. 
 
"Не сме се отчаяли, напротив ясно се вижда - едните, които работят, какво правят, и се вижда другите какво искат. Искаме да се предадем, но няма на кого. Ако станат и си кажат програмите, народът ще ги избере, има избори скоро", каза Борисов.
 
Всяка негова дума бе посрещната с възгласи "Бойко, Бойко" от неговите симпатизанти.
 
Борисов пък обща, че за 2-3 години, с тази инфраструктура, Северът ще навакса изоставането от Юга. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизъм никога никъде не е имало, даже в СССР не е било комунизъм. Сега изполват този термин за да оправдаят мизерията при демокраицята - виждате ли, сега жиеете зле, но е имало едно време едий Комунизъм, в който Сталин е избилва по стотина-200 милиона от собсвения си народ, и ако не ви харесва демокрацията ще дойде Сталин да ви избие всичките до посления милион в Белене.
170
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не вземе да подкара сега и самосвал.
169
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Особено виадуктите край Монтана са уникални в строително отношение.
168
7
 
5
 
! Отговори
Фигуранта преди 3 години
Ай прибирай съ с жипкъта че за довечера ти готвя велико вьстание по заръка на дубайския беглец.Осигурил съм хора с жълти книжки ъъъъ жилетки де,мая,бибирона хаджията,нестимир и гошо облото.Аааа и един цървен поп,дет са натиска да хващал топчето за макарите.Така разправят.
167
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някъде някой коментираше, че не чул нищо да се прави на север. Тук други недоволстват, че само обикаля с джипката и показва какво се прави. Е, на толупи няма как да угодиш. С идването си намали цената на сегашната зала Аемеец с 15 милиона. За кой бяха тези пари? Бутнаха го 2013 и дошлите веднага вдигната цената на "Южен поток"с 45%!! Беше договорено дострояването на Тракия при НДСВ. Дойдоха БСП и ДПС и не се разбраха кой колко да вземе и стоп. Накрая Ст.Загора-Чирпан след серия скандали.
166
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инспектира някой който разбира правилното е БорисOFF се разходи до "Хемус" .
165
4
 
14
 
! Отговори
33 преди 3 години
този не беше ли в затвора
164
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-хубавата марка автомобил, това е служебният!
163
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е много зле, крие се по селските мегдани, а в София не е идвал на работа от 3 месеца. Заешко сърце.
162
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харесва ми, че ходи без маска като Тръмп, а не като ония сдухани евро-вaгини, които не смеят до тоалетната да отидат без маска.
161
3
 
13
 
! Отговори
Gorskio преди 3 години
Какво стана с пътя Русе-Търново, дето щеше да е магистрала, после скоростен път, сега нищо не се чува за него? За един прЕател питам!
160
0
 
13
 
! Отговори
МАСКАТА СЕ преди 3 години
СЛАГА:1) НА ОЧИТЕ2)НА ГЛАВАТА3)НА УШИТЕ
159
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две три коли,6-7 гавази,обикалят България,всичко за сметка на простите българи.Всеки ден,пенсиите на много хора,излизат от ауспусите на колите им,колко влизат в търбусите им,само те си знаят.Милиони евро,злато,комисионни,това е Швейцария за Борисов и компания.Познавам болни хора,които си отиват от този свят,защото НЯМАТ ПАРИ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЛЕКАРСТВА!
158
7
 
17
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
За какво свалихме другаря Тодор Живков - за да ни управлява неговия охранител.Ми нема никакъв смисъл
157
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 175 1Кои направи този участък. Ноември 2007-*** Станишев бе министър председател. БСП, ДПС и НДСВ бяха в Тройната коалиция на президента Първанов! Като не си в час не коментирай.
156
0
 
13
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Нашата територия, ако приличаше малко на държава, щеше да има някакъв строителен инспектор да си ги обикаля. МП е сложен да прави държавни стратегии и т.н. ама в пожарното училище не са наблягали на таквиз неща
155
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остана си прoсто момче от Банкя. От 15 години е в политиката. Така и не научи език, така и не стана по-ерудиран, а само кила качва. Голям срам за втори път от времето на Тошо да ни управлява толкова прoст човек.
154
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът наистина е постигнал много. Сега вече кара джипове, преди само ги пазеше. Под дъжда. В името на СИК.
153
4
 
11
 
! Отговори
хъша преди 3 години
бегай при ердоган да се криеш от нашето правосъдие че времето ти изтече
152
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Юсуф помакаАми започна. Вече ремонтират направения през 2007-*** от тогавашния министър от БСП Гагаузов и Станишев, министър председател участък Ст.Загора - Чирпан на магистрала Тракия. Оправиха вечно течащия от пускането му при Тошо тунел "Топли Дол". Даже смениха "ремонтираното" при Орешарски осветление, дето падна и уби жена. Не знама таван на летищен терминал да се е сривал преди пускането при ББ. Не знам ББ да е зависвал на аварирал лифт при откриването му. И т.т., и т.н.