Нинова: Всяко голямо събитие в историята дължим на народа

И днес той държи в ръцете си настоящето и бъдещето
75
Нинова:  Всяко голямо събитие в историята дължим на народа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави българите за Деня на Независимостта.

"Скъпи българи, днес празнуваме своята независимост. Блестящ акт на дипломацията, невъзможен без силата и стремежа към свобода на българския народ. Затова и в Манифеста за провъзгласяването на Независимостта пише:”Българският народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея достойна да бъде равноправен член на семейството на цивилизованите народи", посчва тя.

"Всяко голямо събитие в нашата история дължим на българския народ. И днес той държи в ръцете си настоящето и бъдещето на Родината. Бъдете здрави, силни и непоколебими във волята си за добруване и просперитет на България. Честит празник, българи", заключва Нинова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: нинованезависимост
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нагла комунистка!Нагла е твоята работодателка която и да е тя дето те кара да пишеш глупости а ако е за пари е още по лошо...
14
4
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Права си Корче, пpoc народ - слаба държава. И вас че ви има все още в парламента го дължим на "умния" народ. Накъдето и да се обърнеш и видиш нещо нередно, все на тоя yлaв народ го дължим. Почти 80 години вече си го отглеждате. Днес пак въстание прави. Пфу!
13
6
 
20
 
! Отговори
Нагла комунистка! преди 3 години
Ако слезе Господ-Бог да въздаде Справедлив Съд в българския парламент г-жа Лъжа Нинова ще е от първите напълно изгорели!
12
3
 
24
 
! Отговори
бкп цинизъм преди 3 години
ама другарко импексова , твоята партия бкп на 09.09.1944г. забрани правото за стремеж към свобода на българския народ ! след 89г. пък същата тая партия открадна парите на българите и фалира България , назначихте и станахте милионери , приватизирахте всичко , създадохте мутрите , а за българина нямаше хляб ! 20г. във властта не направихте нищо хубаво за българите ! сега отново му обещавате светлите бъднини , с козички се снимате,развявате червени знамена и лозунги -всичко за народа .
11
4
 
29
 
! Отговори
млъквай ма! преди 3 години
вие от БКП-то го бяхте забранили този празник (както и много други), че бил фашистки
10
4
 
25
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
Дължите на народа парите, които окрадохте и невинната човешка кръв, която БКП проля!
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова: Всяко негативно събитие в историята дължим на простотията на "народа" от БКП/БСП.
8
4
 
24
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Думата "независимост" в устата на юдео-комунистически слуги, като червената лидерка Нинова, звучи меко казано нагло! Умишлено ни спретват войни, пускат ни болести и морове, държат ни бедни, предизвикват ни природни бедствия и климатични катастрофи. Добре, де, световни еврейски рептилии, и родни техни слуги, не сме безмозъчни, че да не виждаме накъде умишлено ни тласкате - към зависимост на еврейският Фалшив месия - Антихристът! Но Нашият Господ и Спасител Е Исус Христос, а не Антихриста!
7
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В името на народа БКП-БСП изби стотици хиляди невини хора. Сега Нинова пак е за народа, абе как тоя т.н. народ не разбра, че ги будалкат за светлото бъдеще. Нинова е милионер, сина и учи в САЩ и тя му купи къща за 5 милиона долара, защо не е в Русия , а другари прости и неграмотни.
6
4
 
29
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
ЗАБРАВИХ ДА КАЖА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ СЪЕДИНЯВА И ОБЯВЯВА НЕЗАВИСИМОСТ ВЪПРЕКИ РУСИЯ, КОЯТО ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ПРОТИВ ТОВА ИСТИНСКО ЧУДО!!!!
5
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А трите национални катастрофи също са големи събития, и те ли са от народа?! БЕЗСРАМНИЦИ!!!
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съд и затвор за крадливата чуждопоклонничка.
3
5
 
40
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Така е Импексова ... Народа на който "Демокрацията" в лицето на приватизаторите от Прехода, отне толкова много ... Та същият този народ ритна такива като теб на няколко пъти, защото бъдещето което му обещаваш, може да се види на Бузлуджа - в онова гробище на светли идеи, където ходиш всяка година да черпиш вдъхновение ... !!!
2
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Национален предател
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биволи язди ли днеска?