Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет

Премиерът сподели, че предупредил Путин за шпионите, но той продължил
24 сеп 2020 11:55, Нели Христова
200
Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет
Снимка: БГНЕС

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на автомагистрала "Хемус".

Той отхвърли възможността за увеличение при толтаксите и коментира скандала с руските шпиони, които бяха заловени от прокуратурата на българска територия.

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви Борисов.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", категоричен бе премиерът.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?", каза той по адрес на Румен Радев.

"Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората", обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов.

 

 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
5
 
11
 
! Отговори
sis преди 3 години
До АнонименМоето лично мнение е, че един министър председател, трябва да чете документи, да взема важни управленски решения, базирани на получената от тези документи информация, с които решения да подобрява живота на населението на територията....Не виждам как може това да се случи докато се шофира джип. Ако някой иска да е шофьор, или да инспектира пътища, да подаде молба, работни места такива много.... но пък са по-ниско платени...
94
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат".Като си ги свършил подавай оставка и *** да работиш за мафията да укрепиш нейните структури.То и сега имаме експертен кабинет начело с теб - най-големия експерт от всички експерти.Ти си експерт по всичко. Само не знам за какво са ти тия министри след като ти колиш ти бесиш. Всичко което искаме е да се махнеш нищо повече.
93
7
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Мивка не остана беТака е, защото при нас няма нищо скрито-покрито, нямаме държава - още преди нещо да се реши всички знаят всичко и всякъде...Така че Борисов както виждаш въобще не се притеснява, но след като нищо не се променя - взима мерки, значи...Лошо, лошо!...защото всъщност и русия не се интересува от нас - сигурно са слухтели за НАТО...И при това състояние на нещата, което е резултат на политиката на БСП с техния преход, тези него.дници от БСП се борят отново за власт...Да ни довършат
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами хубаво айде ЧАО
91
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коронавируса го излекува БЦЖ, протестите и футболните мачове, а не карантиката. Разбира се, че експертен кабинет го устройва, нали ще може да краде още. Това което не го устройва е да си подаде оставката, понеже няма да има за крадене.
90
4
 
9
 
! Отговори
Bggg преди 3 години
Устройва те експертен кабинет за да продължат кражбите и да не те арестуват , бизон такъв. Ние да не ядем доматите с колците бе Тикво!
89
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До sisВ сравнение с вашето управление пътищата сега са като писта от формула 1. Дължи се на инспекциите на Борисов.
88
3
 
6
 
! Отговори
коментар преди 3 години
БОС , така като се размисля , най добре те устройва при братя ГАЛЕВИ....
87
14
 
12
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и признание господин Борисов ! Най-успешният министър-председател, който сме имали ! Бъдете здрав! Съд и затвор за националния предател, ФИГУРАНТА- РУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ!
86
6
 
9
 
! Отговори
Мивка не остана бе преди 3 години
Ски го кво се е оставил да публикуват че е казал:""Още преди няколко години предупредих Путин"Значи от години е знаел и не е казал на бившите двама Прокурори с което подронва техните авторитети, и доказва че хем знаел хем си траел. От години траел , но с казал бил на Путин.Боко ти изобщо кви пиярници ги въдиш бре синковецо-чекмеджетен бе?
85
19
 
9
 
! Отговори
ГерберскиХуйСплескан преди 3 години
Само ГЕРБ! Долу комунистите!
84
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво стана с РЕВ-олюцията на мижитурчетата?! Как мина поредната серийка?
83
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германия, Франция са изключенията в капитализма. Там няма капитализъм.Истинският капитализъм е в целия останал свят - Индия, Африка, Южна Америка.
82
5
 
32
 
! Отговори
sis преди 3 години
Абе само се чудя. 1. Няма ли си работа министър председателя та всеки ден е на инспекция по пътищата? 2. Няма ли кой в тая територия да инспектира строителството на пътища, та се налага да го прави министър председателя?3. От толкова много инспекции защо е толкова лошо състоянието на пътищата?
81
8
 
24
 
! Отговори
1 преди 3 години
какъв експертен кабинет те гони бе др.борисов,нали си "най-големия експерт",подай си оставката,за нищо не ставаш.
80
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Капитализмът е хубав само с империализъм.Капитализмът без империализъм е мизерия навсякъде по света.
79
6
 
6
 
! Отговори
до 85 преди 3 години
Съгласен съм с теб.комунизма е вирусно не забравяй че Борисов е възпитаник на Живков.гарван гарвана око не вади
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Индия няма комунизъм.Полицаите бият гражданите на улицата. Браво. Това е фашизъм, като в Чили.
77
2
 
5
 
! Отговори
Бай Ганя преди 3 години
няма комунизъмняма капитализъмима българизъмНито едните нито другите стават.Срам няма за кой да се гласуватам ни е проблемаБратя Българи
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-устройва мисирков кабинет, от отбрани ***. Къде има експерти в курника на Партията?