Борисов за снимките от спалнята: Радев стои зад ченгеджийската операция

Премиерът убеден, че хората на президента го "сготвили"
Обновена: 24 сеп 2020 12:40 | 24 сеп 2020 12:40, Камелия Цветанова
679
Борисов за снимките от спалнята: Радев стои зад ченгеджийската операция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обвини президентът Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

Още по темата

Според него това е ченгежийска операция, която е свършена прекрасно.

"Години наред са се готвили за един подобен момент. За мен случаят е приключил, взел съм си поуките,  но не мога да отрека, че го свърши по един брилянтен начин“, коментира Борисов.

"С една прекрасна госпожа, която дойде и в мое отсъствие нащрака всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям", каза още той.

"Много добре бяха изучили ситуацията. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята в мое отсъствие. Неслучайно само той го повтаря. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?, каза по адрес на Румен Радев премиерът.

„Ама нали той държи и злато, и пари в едно чекмедже, след като всички знаят, че касата е пред вратата“, коментира още той.

"И след това майсторски започнаха да нареждат други неща – примерно убийството на манекенка в Гърция – пълна лъжа. После – Борисов деребейства с гангстери, а гангстерът се оказа австрийският канцлер. Мога да ви дам примери с къщи, острови и други", коментира Борисов.

Премиерът припомни и за записите с участието на президента, който то това време оглавяваше ВВС във връзка с назначението на настоящата му съпруга на длъжност във ВВС.

Борисов отсече, че в записите става ясно, тях той прикрива проверка.

"А неговите записи – където той хъка, мъка, са със законни технически средства“, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
535
4
 
20
 
! Отговори
Нощно шкафчеееее преди 3 години
Оставка!!
534
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
каквото и да говори - американските лаборатории доказаха че записите и снимките са истински и не са манипулирани - а това кой стои зад публикуването им е без значение - нека Б.Б. да докаже произхода на милионите в пачките и кюлчетата а не да обвинява тези които са го снимали
533
2
 
23
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
госин Борисов избръснете се и не се показвайте дебелия врат така че вижте как стои на снимката! моля да помоислите повечко за вас си че не е редно все пак!!!!а за полицайте - всички знаем че те са под вашата шапка и никой не смее да бъде против!!!сам сте с иииииии виновен и според мен трябва незабавна оставка заради това! ама няма как - няма чест морал - такива въобще не съществуват в човек като вас!
532
38
 
12
 
! Отговори
Григор преди 3 години
Такъв политик като г-н Бойко Борисов се ражда веднъж на 100 години, а ние за благодарност - ще му стъжним управлението! Буунаци сме си! Нека тогава ни управляват червените кхмери!
531
34
 
12
 
! Отговори
Radeff преди 3 години
Всички компромати за Борисов са скалъпени - и на малките деца е ясно.Обаче за фигуранта са истина - продажен тип, антибългарин.
530
13
 
10
 
! Отговори
muncho преди 3 години
катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри" с фланелки СССР и на терористката ИРА, татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци. А *** в този момент порка уиски на частно парти при истински СССР мутри в Пловдив.
529
8
 
6
 
! Отговори
----- преди 3 години
Айде Славчо, отвявай ги на изборите...
528
8
 
16
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Евала че Борисов си призна ,не го очаквах
527
8
 
22
 
! Отговори
И кво? преди 3 години
И кво се оказва?Боко не може да си държи питоня в гащите и всяка магистралка може да му влезе и да го снима и така да застраши националната сигурност.Негоден за премиер - дори да се приеме мега фантастичната идея ,че е постановка.Ама всички знаем ,че пачките са истински - много неща се навръзват - от парите на Божков ,до подкупите за подпорни стени.
526
4
 
10
 
! Отговори
!!!! преди 3 години
Бастъпака с избиратели същитетъпаци!!!!
525
5
 
17
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Това вече сме го чели... с китайския дрон, нали?Проблема е обаче, колкото и "дребен" да е той, че ако няма корпуция, няма да има и какво да се снима, колкото и дронове да бръмчат около зеленчуковата градина.
524
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сте т..пи , ако мислите, че нещо ще се промени. Може да намерят някой , който да говори по интелигентно, ама не ми се вярва. Ристю от Дарби бг не вдъхва доверие...
523
3
 
9
 
! Отговори
до прокурор преди 3 години
Те ако трябва ще фалират банката и ще я запалят следа няма да остане за кюлчетата.....мислиш ,че няма да го направят ли ?
522
2
 
13
 
! Отговори
къде е жената от... преди 3 години
От спецоперацията Гешев пита ли я от къде са парите....и кога Радев я е инструктирал ?То човек в лъжите си даже се оплита та чак няма разплитане ....
521
1
 
8
 
! Отговори
100% преди 3 години
*** дали е минала през спалнята на Бабуна?
520
11
 
6
 
! Отговори
!!! преди 3 години
СЛАВИ - ПРЕЗИДЕНТ! ТОШКО - ПРЕМИЕР!
519
17
 
13
 
! Отговори
айде преди 3 години
Слави да ги отвее на изборите всичките!
518
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След самопризнанията на борисов ще се сезира ли - прокуратурата
517
7
 
23
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Вече прилича на човечето на Мишелин.
516
10
 
25
 
! Отговори
Оставка ! преди 3 години
Бойко е гадже на Доган и слуга на Пеевски ! Каскета е мокра поръчка на мафията! Тъпата кърджалийска ..... Е оперирана от самоуважение и морал ! Дариткова не става и за чистачка в затвора ! Сбогом, мутри ! Оставка !