БСП скочи: Европа посочи с пръст България и виновните за корупцията

ГЕРБ и Обединените патриоти разрушили доверието
79
БСП скочи: Европа посочи с пръст България и виновните за корупцията
Снимка: БГНЕС

От вчера отношението на Европа към България не е същото, а ЕП ясно посочи, че в страната ни има корупция, липсва върховенството на закона, а медиите не са свободни. Това обяви в декларация от името на БСП Драгомир Стойнев.

Европейският парламент прие в четвъртък безпрецедентна резолюция, с която обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България.

Още по темата

Според Стойнев в продължение на 10 дни с два механизма Европа е показала корупцията и липсата на върховенството на закона.

"Първият беше докладът на ЕК, а от вчера има и резолюция на ЕП, който ясно посочва виновникът за тази корупция. От вчера Европа посочи с пръст виновните и те са от ГЕРБ и от Обединените патриоти. Досега нито един път Европа не си е позволявала да посочва България с пръст, от вчера погледът на Европа е съвсем различен и трябва да го признаем и да приемем правилното решение“, коментира той.

"Нашата демокрация е болна и тя трябва да бъде излекувана, да намерим лек, защото не е нормално евродепутатите да призовават за пълна защита на европейските ценности“, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
15
 
! Отговори
1 преди 3 години
До БСПТака става, когато единствената ти цел е да си на въпреки на управляващите. Интересното е, че ГЕРБ не си отварят устата за въвеждането на ИК след решението на КС, а БСП напротив. Излезе, че БСП не са го отнесли до КС защото са много загрижени за българските ценности, или от любов вък върховенството на закона, а само за политически игрички. Сега излиза, че не ужавават и върховенството на закона. Нтио ценности, нито законост. Това е БСП.
28
3
 
14
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен за пране на пари на Йончева трябва да и повдигнат и обвинение за тероризъм
26
0
 
18
 
! Отговори
БСП преди 3 години
ги е хванала шизофренията. Направиха всичко за да не се приеме Истамбулската конвенция, дори в Конституционния съд я вкараха като противоконституционна, сега скачат на Боко, че не я бил приел и ЕС ни критикува за което. Ходи ги разбери какво искат.
25
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премахване на стоковите пари и валутния борд и въвеждане на фиатни пари и излизане от лихварския съюз на пръв поглед нищо против лихвите. но всеки път когато се теглят суми със огромни лихви тия лихви някой трябва да ги изработи Ние като население сме само 1% от ЕС. Огромни лихви за такъв малък народ са пагубни. Тия дето ни заробват написали доклад за корупцията чудно просто.
24
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа и европейците да си поискат парите обратно от Бойко.Гробарите и "обединените разбойници" съсипаха България.
23
3
 
13
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Рада дълбокатаКо гледаш за себе си бе, Раде?! Как потъваш в това лепкаво, смрадливо блато в което ни набута БСП-то?!.. Как се превръщаме бавно, но сигурно в зверове, гледащи да захапем кой кого спипа?!..Днес наистина трябва да се концентрираш само върху ноктите си и нищо друго да не те интересува - много е важно какъв точно цвят ще си избереш за лака...Който наистина е останал с малко мозък може и да открие по мистичен начин, че е крайно време да пооправим страната си - да поизчистим тук-там
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО"Не трябва да има НИКАКВИ еврофондове за България, да ядат каквото са произвели и точка."Странна позиция за един българин, който иска държавата му да просперира.Или ти си от тия дето не искат и дърпат и останалите надолу?
21
11
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Не трябва да има НИКАКВИ еврофондове за България, да ядат каквото са произвели и точка. Какво произвеждат такива като Сачева, ***, Боко Борисов ? Нищо. От мое име взимат милиарди и си ги разпределят. Нищо не им давайте! Аз съм гласувал за ГЕРБ, затова имам право да го кажа.
20
1
 
12
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 3 години
Момче, ти от къде си паднал? В буквалният и преносен смисъл
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО"Да не ги пускат изобщо, е балсам им майката."Мечтата на комунистите е да нямаме средства за развитие, каквито са европейските. Така ще закъсаме, те ще говорят че сме "най-зле в ЕС" и че е по-добре "извън ЕС", следва Русия, и повсеместната мизерия типича за страните в които Блатная се разпорежда.Не, мерси.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕП понастоящем едва ли може са бъде критерии за истина и справедливост.....
17
1
 
21
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимeн 10"Йончева какво ми се оправдава по телевизията " Ама аз не цялях това, той българския народ не е виновен"С други думи: ние каква я мислехме, а то накрая стана пак същото.Вечния резултат на комунистите.Затова те не са алтернатива на сегашните, защото каквото и да "мислят", накрая всичко се о*ира.
16
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРОБ...ОСТАВКА...И ОТ ЕВРОПА НЕ ВИ ИСКАТ...ВЪРВЕТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ...
15
18
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Ако все пак ЕС спре парите, знаете ли кога ще ги пуснат ?-----Да не ги пускат изобщо, е балсам им майката.Да видим откъде ще се хранят гербавите ***.
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с такива, като тоя и кака му куна - венецуела на балканите. на там ни тикат и червните предатели в европарламента!
13
1
 
22
 
! Отговори
До бсп преди 3 години
За пореден път бсп си го вкараха яко автогола!
12
4
 
4
 
! Отговори
Рада дълбоката преди 3 години
Що ми се нервите бе! Аз гледам за мен си!
11
4
 
20
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Наглите БСПари щели да търсят лек за демокрация! Ха-ха-ха...БСП вън от политиката...А то току виж намерили такъв лек, че да се оправяме после още 30 години!...До сега не можех и да си помисля, че е възможно да съществуват толкова отвратителни същества - грозни и в мозъка на костите си!...Тези хора трябва да се разобличават на всяка крачка, на всяка тяхна дума трябва да се разкрива истинското им уродливо лице, мръсните им костеливи ръце, слепите им очи и жестокото им безмилостно сърце...
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Ако целта им е да спрат фондовете към нас, това е поредната голяма издънка на БСП! Страните в ЕС се движат в пакет, защото ако всяка се разгледа по отделно, едва ли ще има някоя без проблеми. Ако все пак ЕС спре парите, знаете ли кога ще ги пуснат ?Питайте БСП с кабинета Оришарски, след 2-3 години. Йончева какво ми се оправдава по телевизията " Ама аз не цялях това, той българския народ не е виновен"