Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10

Това съобщиха от Министерството на отбраната
Обновена: 22 окт 2020 11:37 | 22 окт 2020 11:33, Нели Христова
236
Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10
Снимка: БГНЕС

По повод многобройни въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на Министерството на отбраната, Ви уведомяваме, че след диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в пряк физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на ВВС, включително президента, министъра на отбраната, началника на отбраната и други висши офицери са били незабавно уведомени от ВМА на 18 октомври, неделя, съгласно националните и ведомствени процедури.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Президентът се върна преждевременно от посещението си в Естония, което бе прекратено, защото домакините научили, че е бил контактен със заразен с коронавирус. Прессекретариатът му даваше странни обяснения по въпроса бил ли е президентът контактен или не. Поддръжниците на Румен Радев се опитват масово да обясняват по медиите, че всъщност президентът не е знаел за диагностицирането на ген. Петров с коронавирус, когато е излетял. Те се позовават на факта, че РЗИ-София изпратила писмено уведомление до президента чак във вторник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
4
 
! Отговори
БЕСЕПЯН преди 3 години
използването на мерките за предотвратяване на разпространението на вирусите ЩЕ ВИ ИЗИГРАЕ, защото ще трябва да правите правителство на БСП, Трифчо и Пинокио, което не знам какво ще прави, едните родители искат децата да ходят на училище, хейтърите искат не само училищата да се затворят, а и барове, клубове, заведения ЧЕСТИТО
13
2
 
20
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Разбира се, че е знаел!Неговият приятел, скойто лично назначи на поста, първо на наго е звъннал!Ама как да се лишат от внимание, луксозна вечеря икак да не си представи Деса новите тоалети, ушити, специално за случая?
12
13
 
5
 
! Отговори
ТИКВАТА ПАРТИЗАНИН преди 3 години
обикаля волно и безгрижно с джипката планини и поляни, хапва Балкански кашкавал, не носи маска , на работа не ходи. Ако не го привика Госпожа НАЧАЛНИЧКАТА от Берлин си я кара както едно време - мачле, спане на спалнята ГОЛ и "беззащитен", а агентките на РАДЕВ снимат, ли снимат чекмеджета и пищови
11
17
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Бойко искаше да държи България извън Три морета. Първо спъна Цецо, после Радев.
10
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ВЯРВАМ НА СЪОБЩЕНИЯТА НА КАРАКАЧАНОВОТО МИНИСТИРЕСТВО НИТО НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НАПРАВЕНИ СЛЕД ГАФА. ЛЪЖАТ.
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РЗИ да вземат да направят проверка по училищата дали класовете, в които е преподавал установен болен учител са били каранатинирани. Когато става дума за президента ревете, но за децата мълчите!
8
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА БОЙКО
7
21
 
7
 
! Отговори
ПОДРЪЖНИК НА РАДЕВ преди 3 години
Активно мероприятие на КАРАКАЧАНКАТА. Да си подава оставката тоя ***
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Гафа Фигурант
5
4
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
За това Бойко сам си се изолира по гори и чукари. Да не му метне някой недоброжелател вирус... Двоен дикиш - хем далеч от вируси, хем далеч от протестиращи. Хитър, хитър!
4
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато бурно коментирате ЗАЩО президента, чиито контакти са ограничени и не би застрашил здравето на нацията, не е под карантина, в училищата децата продължават да ходят на училище, при установен контакт с болен учител. Карантинират само класове, в които има болен ученик. А това, че един учител е преподавал в 5 класа и децата от всички тези класове си ходят на училище, не е проблем. Това е демагогия
3
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БЪЛГАРИНА Боко тиквата е гордост....!!!
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В училището на децата ми редовно има случай на ковид, но писмо от РЗИ до момента не съм получавала, нито са ме уведомявали, нито са ни тествали. Излиза за 14 дни дистанционо обучение единствено класа, в който е била положителната проба, но и там не ги тестват, само им казват да си седят и дома. Излиза че мерките за елита са едни, а за простолюдието са различни.
1
10
 
32
 
! Отговори
балкански тарикат №1 преди 3 години
скри, че е знаел, за да не пропусне кьор софрата, обаче естонците много гадно го надушиха и го помолиха най-учтиво да се омита