Борисов под карантина? Преди пет дни пътува с Нанков в джипа

Премиерът с отрицателен тест тази сутрин
Обновена: 23 окт 2020 17:43 | 23 окт 2020 17:30, Нели Христова
82
Борисов под карантина? Преди пет дни пътува с Нанков в джипа
Снимка: Facebook

На 18 октомври премиерът Бойко Борисов и Николай Нанков са били заедно от сутринта до вечерта - във ферма, на инспекция на строителството на бъдещия граничен пункт - ГКПП Рудозем - Ксанти. С тях бяха още двама министри - Кирил Ананиев и Десислава Танева. Вероятно Борисов пак ги е возил с джипа, въпреки, че видео от борда на возилото този път нямаше, а само от посетените места, пишат от "24 часа".

Още по темата
По-рано днес стана ясно, че зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е заразен с коронавирус. Това съобщи самият той в профила си във фейсбук.

Във видео от профила на премиера Борисов във фейсбук се вижда, че по време на инспекцията и Борисов, и Нанков, и министрите се движат без маски. На същия ден са пътували заедно, инспектирайки пътя Смолян – Стойките – Широка лъка.

Възможно е Нанков да е заразил всичките.

Според заповедта на здравния министър карантината за контактни е 10 дни. От Министрество на финансите казват, че министър Кирил Ананиев ще изпълни стриктно предписанията на РЗИ.

Имам отрицателен PCR тест от тази сутрин, написа премиерът в своя профил във Facebook.

"Тестът е направен преди срещата ми с делегацията от САЩ. Преди международни срещи и пътувания, според изискванията на съответните делегации за безопасност, се тествам. Бях информиран от заместник-министър Нанков в 16:00 ч., че е с положителен тест за COVID-19. Очаквам разпорежданията от органите на РЗИ и дотогава ще се самоизолирам. Последно съм бил контактен с него преди пет дни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов се е самоизолирал с чекмеджето, половинчато съобщават медиите.Нека ви кажа обаче какво следва:Нашият си е приватизирал отнекъде некво кариоки, мета банкноти из целата спалнята и пее песни ол дъ уикенд. А, Цвета, ех тази Цвета, тя пък метка кърджалийски гюбеци, фърга карамфили, а отвсекъде се чува музика.Хубаво е, а бельото е втора употреба.Предлагам Бойко Василев да предава Панорама на живо и да попита: Г-н премиер, според вас, имали свобода на простотията у нас?
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николай Нанков е заразен с Covid-19! Придворният клакьор го е предал на Бойко, който днес се отърка в US-дипломат? Зрее международен скандал!
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истинаРадев не се ли изолира веднага, дори да е болен, той ли управлява държавата ? Все едно аз да съм шеф на фирма и да обвиняват какви ли не хора, само и само да са ми чистички ръцете :))Поне като работата ти е да си ***, гледай да убедиш хората, все някой ще ти повярва :)))
65
4
 
5
 
! Отговори
истина преди 3 години
Бойко е отговорен и дисциплиниран. Веднага се изолира за да не причини зараза на други хора. За разлика от него Фигуранта си развява пъз нята из Европа, от където го изритаха като мръсно коте от кебапчийница. Сега отказа да се изолира както правят умните и отговорни хора. . Наглост и безотговорност. Мутра.
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛилиянаЩе му проимаме доверие когато започне разследване срещу гловния сикаджия, КОЙ, човека със сараите и Пепи Еврото.
63
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой друг евролидер е известен с това, че "пътува с джипа"? Само питам.
62
1
 
2
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
И последно г-н Премиера ми е безразличен
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми да беше пътувал с маска нищо по просто от това ,а може би самият той.
60
1
 
1
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
Съжалявам за вас! Ако наистина мислите, че знаете истината и тя е такава каквато я описахте ви пожелавам успех. Ако не, идете да се лекувате. С най-добри чувства.
59
1
 
1
 
! Отговори
До Лилияна преди 3 години
Лилияна подал съм жалби в:Главна ПрокуратураМВР - министерствоМВР-ГДБОП - ПерникНПО- за правата на човекаПравя постъпки за дело в СтрасбургПравя постъпки за дело в Международният Наказателен Съд в ХагаЗнаеш ли че ме лишиха от достъп дома ми и още много много има..представа си нямаш
58
2
 
2
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
Аз какво общо имам с тези случаи? Откъде мога да знам за всичко това? Информацията ми е само на обикновен гражданин и се информирам само от официални и достоверни публични източници.
57
1
 
5
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
Помолих да не злословите, но ако знаете нещо толкова отвратително идете при главния прокурор и му разкажете. Или и на него нямате доверие?
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лилияна ако не вярваш попитай Генерал Майор Васил Василев какво стана с момчето което щяха да го пишат загинал в пътен инцидент щото много знаел!Знаеш ли кой е В. Василев и каква власт има!?
55
5
 
1
 
! Отговори
Баце ке падне преди 3 години
Скоро....от ПРОТЕСТ ке падне!!!!От короната нема...короната мре допре ли се до него!!
54
5
 
3
 
! Отговори
До Лиляна преди 3 години
Лиляно този човек използва Пернишки килъри да убива граждани които го критикуват, това май не го знаеш!
53
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** е селски тарикат и прави представление от селска вечеринка.. . Всичко е инсценировка за замазване на активното мероприятие дето спретна на Президента!!!!!А иначе тоя ПЕЗЕВЕНК си е партизанин и изолиран от три месеца...с хора не се среща живее си в жипката и по полянки и землянки...няма опасност да зарази някой!!!!
52
8
 
3
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
Ето така става с хората, които са на първа линия и не си оставят работата дори и за миг. Пазете се г-н Борисов,чакаме Ви обратно на работа! А вие, които сте се скрили удобно и злословите срещу тези които си рискуват живота заради вас, моля ви поне днес замълчете! Нека се помолим за г-н Борисов
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той от 100 дни го чакаше тоя момент. Сега ще си порка сам в Банкя
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 18"Ми той и Радефф трябва да е в карантина, ама за него законите не важат - ходи да ръси вироз на ляво и надясно.."Товарищ Десо Естонски не е аскьойско-кремълски вирус, а биологично оръжие - хайде по-сериозно, дрОгари!
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОЙ, КОЙ, сега ще бръмчи с джипа и ще пуска Корона Чао?