Николай Малинов регистрира партия „Възраждане на Отечеството”

Целта й е лозунгът „Европа и България са по-силни с Русия”
23 окт 2020 13:23, Екип на Dnes.bg
82
Николай Малинов регистрира партия „Възраждане на Отечеството”
Владимир Путин и Николай Малинов. Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на българското национално движение „Русофили” Николай Малинов оглави политическа партия „Възраждане на Отечеството”.

Софийски градски съд внесе изменение в ръководството на политическа партия „Възраждане на Отечеството” и вписа официално Николай Малинов за неин председател, съобщи самият той в интервю за ТАСС, цитиран от БГНЕС.

„Неведнъж подчертавах, че обществено непартийното движение „Русофили” се нуждае от политическа подкрепа, която сега стана реалност. Сега у нас се появи партия, чиято цел е лозунгът „Европа и България са по-силни с Русия”. Ние се обявяваме за това България като независима и суверенна държава да има добри отношения с Русия”, подчерта Малинов.

Председателят на партия „Възраждане на Отечеството” информира, че е подал оставка от поста председател на движение „Русофили”, за да може то да запази своя надпартиен характер.

Още по темата

Организацията „Русофили” се ръководи от принципите за надпартийност и разчита на сътрудничеството в областта на културата. Културното русофилство не може да бъде нито ляво, нито дясно, нито либерално, затова не е случайно, че различни социологически проучвания показват, че около 80 % от българите се определят като русофили, каза Малинов.

Движението ще продължи да поставя в работата си акцент върху сътрудничеството с Русия в областта на културата, като се старае да поддържа баланс между обществено-политическата и културно-просветната дейност.

Партията ще решава собствени задачи, осигурявайки ефективност в работата на обществената организация, подчерта новият политически лидер.

Една от първите прояви на партия „Възраждане на Отечеството” е изявление във връзка с идеята за разполагане на допълнителен военен контингент на НАТО на територията на България.

„Допълнителното разполагане на чужди войски в България е поредната стъпка към превръщането на страната ни във фронтова държава. Разширяването на военния контингент в рамките на противодействието на Русия е заплаха за нашата национална сигурност”, се казва в позицията на партията. Според нея, всеки здравомислещ българин е наясно, че няма руска агресия спрямо България.

От партията на Малинов призовават България да не се използва от агресивни чуждестранни интереси и се обявяват против чуждите войски на територията на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО, БСП, БГ ЛЯТО ЕДИННА РУСИ- КАТО ПОД ИНДИГО, КАТО ДВЕ КАПКИ КРЕМЪЛСКА ВОДКА- ЕХ БЪЛГАРИО- ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА И С ТВОЙТО ИМЕ НА УСТА- А ГЛЕЙ КО СТАВА С ПРЕДАТЕЛИТЕ И ШПИОНИТЕ- ГАДОВЕ ПРОКЛЕТИ- ВИЖДАТЕ ЛИ КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА И В ЕВРАЗИЯ ЩЕ НИ КАРА- НЕ ЩЕМ ТАМ БЕ ГАДОВЕ ДОЛНИ.
62
18
 
9
 
! Отговори
Мразим Русия преди 3 години
МРАЗИМ ВСЯКА РУСКА ПРОСТОТИЯ И ТАПОТИЯ!
61
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХахахахахахахахахаБойните групи на БКП, дето всички били агенти на Гешев и се портили един друг, даже Вапцаров предали - с куфар динамит и руски пари. Как да не го застреляш предателя за военовременна диверсия!
60
9
 
10
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Имаме турска партия,имаме руска партия....Тъжно не,а трагично!Ужас!
59
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Национален предател, марш в Русия.
58
12
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До КраваромразЗа какви "патриотични проруски партии" бълнуваш бе русоид? От 140 години русофилите сте най-големите българофоби и национални предатели. А България за твое сведение е член на НАТО, Русия е врагът!
57
10
 
14
 
! Отговори
АБЕ , НЕМА ЛОШО... преди 3 години
НЕКА ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ И ШПИОНИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ У ТАЯ ПАРТИЯ, ТА ДА ГИ ЗНАЕМЕ И СОЧИМ С ПРЪСТ!ЗАЩОТО , КЪВ Е КЯРА НИ ..КОГАТО НЕКОЙ КАТО "ФИГУРАНТА" ДА СЕ ПИШЕ ВСЕ "НЕЗАВИСИМ"...И КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ , ДА НИ СВАТОСВА НАГЛО С РУСКИТЕ ПИЯНИЦИ И ПРО СТАЦИ И ДА НИ ВОДИ У ЕВРАЗИЯТА...ХА,ХА,ХААААААА...АЗ МРАЗЯ РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ И ТАКА МИ Е ПО-ЛЕСНО , ДАЖЕ...
56
17
 
20
 
! Отговори
Краваромраз преди 3 години
Щом може предателски про-американски и натовски партии защо да не може патриотични про руски партии!Само Русия ни е надеждата ,запада винаги ни е бил смъртен враг!
55
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
I v austria i germania ste se vazrajdat ...:-)
54
9
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Какво ще се случи ако в Русия се регистрира НПО "Национално движение Американофили"?
53
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хахахахахахахахаха"Бойни групи на БКП"Ето затова трябва да ви изринем отвсякъде: защото сте готови да воювате за чужда държава срещу собствената си.
52
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДРУГАРЯТ МАЛИНОВ Е С ОБВИНЕНИЕ В ШПИОНАЖ- ДО КЪДЕ СТИГНА ДЕЛОТО...
51
11
 
17
 
! Отговори
Ами, да... преди 3 години
После викат, че у България нямало проституция. ХАХАХААА.....АМИ, РУСОФИЛИ ЯТА КВО Е , ТОГАВА...???!
50
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом има дългучи партиясъ, бсп, дпс, защо да няма и тези?
49
21
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
успех на новата формация
48
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тихо, тайна е- ДА БЕ РУБЛОФИЛИ, ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ ДА ИМ ПЛАЩАТ В РУБЛИ, АМА ДРУГ ПЪТ- ДАЖЕ РУСНАЦИТЕ РЕКЛАМИРАТ ПО ЦЕНТРАЛНАТА СИ ТЕЛЕВИДЕНИЯ Е ЕВРО, ТА КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВЯТ РУБЛИТЕ- БРАТУШКИТЕ СА НА ПЪТ ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ- ПОМНИТЕ ЛИ 1995/1997Г И НАШИТЕ ЗАПЛАТИ БЯХА В ХИЛЯДИ- МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 5500ЛВ А В ДОЛАРИ- 1.8ДЛ- ДА МЕСЕЧНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, А СРЕДНАТА 3/5ДЛ- ДА АМА ДРУГАРИТЕ ТОГАВА СТАНАХА ИСТИНСКИ МИЛИОНЕРИ КАТО ОКРАДОХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА СИ В 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ...
47
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Единна Русия" си регистрира дъщерна партия в България - "Възраждане на Отечеството" !!!Предстои лъскане на паметниците на съветския окупатор на цялата територия на "отечеството" и обявяване на инициативен комитет за преизбиране на Фигуранта за главен губернатор.Той тъкмо се закани да свърже територията с Метрополията чрез аутобани по проекта "три морета" !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
46
9
 
5
 
! Отговори
да ама наопъки преди 3 години
До Анонимен "Няма друга държава..." Има и се казва България с цял букет от партии и политици открито лобиращи и продаващи се на другия играч отвъд океана. И ако тоя от север е в отбрана и не проявава агресия (Крим не се брои: Пърл Харбър за руснаците), то щатите проявават откровенно агресивно мръснишки характер набутвайки ДРУГИ под шамарите (триморски, навалнишки, новичокски и ред други провокоции)
45
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма друга държава в Европа,а и в света в която да има партия която да лобира за интересите на чужда държава и да е готова да предаде собствения си народ.СРАМ И ПОЗОР.
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Great work, много се радвам.