Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус

Министър-председателят засега остава на домашно лечение
Обновена: 25 окт 2020 17:22 | 25 окт 2020 15:45, Красимир Ангелов
904
Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви в своя профил във Facebook, че е дал положителен тест за коронавирус.

"Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19.

Още по темата
Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим!", написа Борисов.

Както е известно, в петък стана ясно, че положителен тест за коронавирус е дал заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Заради това столичното РЗИ постави под карантина Борисов, както и трима министри - министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на финансите Кирил Ананиев, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, както и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ.

В събота, след като даде 2 последователни отрицателни теста, карантината на премиера бе премахната. Въпреки това Борисов си наложи самоизолация в дома си.

Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни....

Публикувахте от Boyko Borissov в Неделя, 25 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


904
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
7
 
10
 
! Отговори
ехееее.. преди 3 години
Колко го ,, обича ,, народа.......
407
20
 
11
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Кефете се а ? Важно е кой ще се кефи през март след изборите ! Колко трябва да ти е акъла за да не разбереш че противниците му ще се провалят с гръм и трясък ! Вижда се че Отровата на Гробовното трио отравя много малък брой несретници които търсят причината за несретата си в Борисов !
406
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам Корнелия Нинова и Бе си *** ту да са заразят !
405
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А стига бе моя идол не го е страх от вируси !Бойко Герб ще управлява още сто години за ужас на комунистите !
404
4
 
7
 
! Отговори
Винету Ко Вида преди 3 години
То за повечето неандарталци коронавируса не същещтвува !Обаче взеки ден умират десет процента от заразените по света .И когато тов е ваш близък или родител,вожд на партия или министър .Всички ще ривети !
403
6
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Остана без подкрепа от Европа и веднага се поболя. Някои да каже на щефа на европартията в която е Бибитко да не му размахва пръст повече, че сърцето на Бибитко е слабо и няма да издържи. Голям цирк, голямо криене, само и само да не излезе пред репортерите да отговаря на неудобни въпроси от рода на: ще подадете ли оставка сега когато еврошефа ви, ви каза, че имате сериозен проблем с корупцията?
402
4
 
7
 
! Отговори
Кво да правим преди 3 години
Абе както Тръмп се оправи за 2 дни така и на наш Бойко ще му мине след има няма толкоз. Напоследък всички премиери и президенти излезнаха положителни, че нашия ли ще остане по назад.
401
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
да е жив и здрав и да се оправя,аз съм противник на управлението му,здрав физически българин...ценностите и грижата за бъдещето на Народа ни са му слабостите..парите...жените...егото...бързо възстановяване и държавническо поведение...или си българче или си роб...парите ти нямат значение...делата ти в полза на бедният ни Народ са важни и ти печелят уважение и място в Историята...евтин грип срещу Бойко...грипа нема шанс
400
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я, какво съм пропуснал... Цар ти.ква го били коронясали... Ти да видиш!
399
6
 
11
 
! Отговори
верно преди 3 години
Борисов преди всички му се подиграваха ,че не може да се научи да носи маска.И то при положение ,че се среща с толкова много хора.Даже Меркел го избъзика и го даваха за лош пример в Германия.Ама то си трябва тъпотизъм в огромни количества за да не можеш да се научиш да носиш маска.Поредната излагация на Борисов.
398
1
 
8
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
Борисов е дебел, с висoкo кръвнo. Не го сравнявайте с Тръмп.
397
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слаби, гъpбaви, страхливци и т.н. тези хора няма как да бъдат спасени просто Ковид 19 е много слаб вирус, но явно че точно такива хора не могат да го изкарат
396
3
 
9
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Лоша работа. Народът не вярва, че е болен. Вярна е приказката за лъжливото овчарче. Дали вече са му доставили от Америка специалните антитела? Толкова пари им подари и още обеща. Ако не му помогнат, значи са изключителни неблагодарници. И все пак съдбата е в Божите ръце!
395
1
 
1
 
! Отговори
Не преди 3 години
Боко е имал тайна среща с Радка и тя сега само се тества.
394
6
 
8
 
! Отговори
тайна среща преди 3 години
Борисов не оповести списъка с контакти публично.Борисов е имал скоро една тайна среща с Доган и му се е молил да му помогне да остане на власт.Скоро ще стане ясно какво е продал Борисов за да остане на власт - според слухове е обещал на Доган обрачите на фирми на Доган да влязат в ядрената енергетика.Горко на България ако е така - в ДПС нямат кадри с които да се оправят с толкова опасна работа ,ама Борисов е готов и това да рискува за да остане във властчицата.
393
5
 
11
 
! Отговори
санкции и Туск преди 3 години
Вчера стана ясно ,че САЩ ще санкционират Борисов заради руско-турският поток и вчера Доналд Туск каза ,че борисов е направил много грешки и е в трудно положение.По съвпадение веднага след това Борисов реши да се разболее - това му е един малкото ходове с които може да се скрие малко и за да не стане скандал с международната му изолация.
392
4
 
9
 
! Отговори
очите преди 3 години
по очите на Борисов ,че е отчаян. Почна много да се оправдава и да се опитва да реагира на всяко обвинение.Това подсказва ,че е много гузен за нещо - някаква голяма беля е направил и не може да я оправи. Скоро ще разберем каква.
391
7
 
11
 
! Отговори
психиатър преди 3 години
Борисов е с пречупена психика - прави грешка след грешка , скандал след скандал.Това му смъкнало имунитета и лесно се е разболял.Психическият му срив предстои скоро, много му е тежко положението
390
5
 
10
 
! Отговори
печели време преди 3 години
Бойко не е болен а печели време.Със зъби и нокти се държи за властчицата ама политическата му кариера приключи.
389
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е хубаво да си болен от този вирус- ще оцелееш ли, няма ли, как ще го караш. Това промиване на мозъците от м.март - няма как да не се отразява и на ББ на психиката му. Политиката в случая няма нищо общо с тази и с други болести. Чудя се на коментарите - къде отиде това човешкото в хората?