Нинова: Уверихте ли се, че добавките за пенсионерите е купуване на гласове?

Лидерката на БСП коментира изказване на Борисов по-рано днес
28 окт 2020 18:12, Нели Христова
120
Нинова: Уверихте ли се, че добавките за пенсионерите е купуване на гласове?
Снимка: БГНЕС

„Уверихте ли се, че добавките за пенсионерите е купуване на гласове?“, попита Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

Реакцията й бе предизвикана от изявление на премиера Бойко Борисов по-рано днес.

Още по темата


Лидерът на БСП написа в поста си: „Изказването: „Ако ГЕРБ спечели изборите, ще продължим с добавките за пенсионери” е цинизъм спрямо възрастните хора. Буквално означава – ако ме изберете, ще има отново 50 лева, ако не – няма да има“.

Корнелия Нинова заяви за пореден път: „Възрастните хора не заслужават тази подигравка с труда им, даден за България. Истинското решение, което няма да дава възможност никой политик да си играе партийните предизборни игри с най-бедните, е преизчисляване на всички пенсии с нов коефициент на средноосигурителен доход“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
3
 
! Отговори
до минусите на 25 преди 3 години
Значи вие или сте болни или не може да смятате. Я пишете кое е повече 50 лева или 40% от средната към момента пенсия. За вишистите с незавършен 4 клас смятам -412 -средна пенсия - по 40% равно на 164 лава и усъмдисе стинки. Анадъм вишисти с незавършен 4 клас?
38
4
 
13
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
29Анонименпреди 1 минута 0 2Най-бедната и корумпирана държава в Европа с най-много хвалби за 25 евро#####################Ти да не си мислиш ,че Импексова ще ти ги дава с лопатата!?Явно още си много млад и зелен и не знаеш, какво е да управляват другарите.
37
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
Изказването на Борисов значи точно обратното: след като мярката ще продължи след изборите, значи, че няма общо с тях.
36
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнело,ти функционално неграмотна ли си??Как може Борисов да обещае по 50лв.СЛЕД МАРТ ако не е на власт,КУХА Л..КО,как??Той друго обещава което няма да им даде силно мнозинство-замразяване на заплатите,поне за минималната което е пълна глупост.Там можеш да го удариш другаркее,ама нали си първосигнална и само пенции са ти в главата,на тебе и на другарята около тебе!
35
1
 
13
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
Нинова , номера е да вземеш 50-те лева и да гласуваш за БСП.Става ли ?
34
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уверихте ли се, че покрай прехода забогатяха само членове свързани със политбюро и приватизираха импекси, а другите останаха със по 50 лв към пенсиите ? БКП = 5 долара заплата=2 долара пенсия.
33
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
естествено че е права и то както винаги.Естествено че герберските тролчета подскачат като чуят името и бързат да си изкарат надничката.Естествено е че е един от малкото читави политици останали в БГ и то когато цялата герберска машина е впрегната срещу нея.Затова нямам колебания за нея, абсолютно точния човек е за БГ.Но пенсионерите си заслужават борисов,за тях хич не ме интересува, защото 2 млн не се мръднаха през тия години,когато герб им краде пенсиите.Сега били доволни. Ми нека е, без това само пенсии в БГ останаха, нека ги мачка борисов.
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, станишев нали точно това направи преди да падне - обеща вдигане на пенсиите, но Бойко пак го би и започна да ги изплаща, въпреки, че не ги беше обещал той.
31
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се е угоила тая лелка. На сьомга и хайвер сигурно си карат главатарите. Празнуват националното си предателство в европарламента.
30
3
 
21
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Как само другарката ,Импексова извърта нещата.Борисов просто казва,че ще продължи същата политика ,ако е в управлението.А вие другарко,какво предлагате.Преизчисление в далечно бъдеще. И ,къде е гаранцията ,че моята пенсия ще се вдигне с 50 лева!?Много по вероятно е при вашето управление да стане около три долара. Както сте го правили вече.
29
3
 
3
 
! Отговори
KZL преди 3 години
25, па върни я бе тарикат
28
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-бедната и корумпирана държава в Европа с най-много хвалби за 25 евро. Баси простотията. И тука без да мислят пишат пишат. Баси мазохистите. Те ги крадът и унижават с 1000 лева заплата и те пак искат така да бъдат управлявани, че да са бедни. Явно пишештите тук им харесва мизерията и нищетата.
27
0
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Нали заради такива като тебе, Гергов, Кирчо и т.н. са на това дередже пенсионерите. Купувайте и вие. Ама комуниста е научен само да взема
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не дава защо не дава, като дава защо дава
25
1
 
24
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
Хе-хе, БСП да ни говори за купуване на песнионерите.
24
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, искам пенсия поне като в Румъния. Не ти ща подаяние от никакви си 50 лева. Искам увеличение 40% като в Румъния. Нали казваш, че сме стабилна държава, защо тогава нямаме пари нито за заплати нито за пенсия. За къф ми е такава стабилна държава дето ме държи най-беден в ЕС!
23
2
 
27
 
! Отговори
Така е Импексова... преди 3 години
ЗА ДА ПОЛУЧИШ НЕЩО ---ТРЯБВА ДА ХВЪРЛИШ НЕЩО ЗАД СЕБЕ СИ...!ТИ КАКВО ХВЪРЛИ ИМПЕКСОВА...?НИЩО!!!ОСВЕН ДА ВЗИМАТЕ И ДА ИЗТОЧВАТЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ --НИЩО НЕ СТЕ ПРАВИЛИ ДРУГО!!!!!И ДА ОБЕЩАВАШ ...И ДА ЛЪЖЕШ ---НЯМА ВЕЧЕ КОЙ ДА ТИ ВЕРВА!СТОЙ СИ В ЪГАЛА ИМПЕКСОВА --И СЕ УЧИ , КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДНЕС НАРОДА!ЛОШОТО Е--ЧЕ И В ТОВА НЕ СЪМ УБЕДЕН , ЧЕ ЩЕ НАУЧИШ НЕЩО ИЗОБЩО...!ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ В ТОВА ЧЕРВЕНО КОТИЛО...!
22
4
 
18
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Хайдееееее, почна се с наддаването ! Нинова , колко ще ми дадеш ? Даваш ли по 100 лв до края на пандемията ? Ако даваш , веднага гласувам за тебе !
21
3
 
30
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Тая изпълзя и съска.
20
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алоо, краката, вие и това не направихте. Айде стига вече, взе да ми става лошо само като те видя