БСП поиска: Държавата да плаща тестовете за COVID на всички

Нужни били болници само за коронавирус, за да се пазят лекарите
66
БСП поиска: Държавата да плаща тестовете за COVID на всички
Снимка: БГНЕС

Тестовете за COVID-19 да се поемат от държавата за всички, а не само за определени пациенти, поиска Георги Михайлов в декларация на ПГ на БСП.

Освен това социалистите смятат, че е нужно да бъдат определени болници, в които да се лекуват само болни от коронавирус пациенти.

Според тях разкриването на COVID отделения във всяка болница, създава реални условия да бъдат заразени все повече лекари и сестри.

Левите призоваха и да се проведе сериозна мащабна разяснителна кампания, която да представи реалните параметри на инфекцията.

"А не да се говори за лечение, което не е ефективно, да се огласяват данни за починали, които не са верни. Създава се изкуствена паника и сега ние берем плодовете на тази паника, ако това не стане, нещата ще се задълбочат“, отсече Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
15
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
Абе много е лесно, когато НЕ си на власт да правиш подобни искания
10
2
 
19
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Който си е плащал здравни осигуровки за него тестовете да са безплатни и с предимство!Който ме си е плащал да се оправя сам!Цял живот ли ще дундуркам паразитиращите индийци?Откъде накъде държавата да плаща на всички!?Айде стига вече!Нещата са живот или смърт!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по колко теста на човек да плаща.Тоя Гошо от млад си беше фантазьор
8
3
 
14
 
! Отговори
Защо комунистите преди 3 години
ще казват как да се правят тестовете, след като твърдят че вирус няма. Защо просто не предложат да не се правят тестове, за нещо което не съществува. Нещо пак ги е хванала шизофренията.
7
14
 
2
 
! Отговори
Само БСП преди 3 години
ще спаси българския народ от масово измиране.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите пак мамят простите пенции :)))))
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата това сме ние данъкоплатците, ние да плащаме на ромовете тестове за да лупат кючеци по моргите. Г-жа Лъжа да си дарява заплатата на държавата за да има да тестове тогава щом държавата ще ги плащa.
4
14
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
България е ЕДИНСТВЕНИЯ НАРОД КОЙТО СИ ПЛАЩА PCR ТЕСТОВЕТЕ.БЪЛГАРИЯ Е В ХУМАНИТАРНА КРИЗА.БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩИЯ НАРОД.КВИ ПОЛИТИЦИ КЪФ ПАРЛАМЕНТ КВА ДЪРЖАВА.
3
2
 
14
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Абе тия само искат.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако плаща Държавата, значи плащаме ПАК ние, понеже Държавата плаща с Данъците на работещите.БСП пак лъже простите хорица ;)А те вярват и искат все друг да им плаща :)))*** народ = слаба Държава - отдавна са го разбрали другите.
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз,предлагам др.Импексова да плаща