Нинова видя политически игрички в предлагането на новите мерки

БСП зове бюджетът за следващата година да бъде преработен
197
Нинова видя политически игрички в предлагането на новите мерки
Снимка: БСП

Червената шефка Корнелия Нинова обвини управляващите, че си играят политически игрички на гърба на хората.

Поводът за това станаха новите мерки, които вчера здравният Костадин Ангелов министър обяви, но с условието, че в сряда ще бъдат обсъдени на редовното заседание на правителството.

Още по темата

„Сега чакат реакцията на хората, за да реши Борисов дали да е добрият и да пусне някои мерки, а други не. Играете си на доброто и лошото ченге, докато хората умират по стълбите и линейките“, скочи соцлидерката.

Според нея, за да направят управляващите хаоса още по-пълен, по никакъв начин новите мерки не са подкрепени с грижа за хората и бизнеса.

„Как ще компенсирате малките бизнеси, хората които остават вкъщи заради онлайн обучението на децата им“, риторично попита тя.

Нинова настоя мнозинството в НС да не обсъжда днес държавния бюджет, защото вече е неадекватен на новите условия.

Тя настоя социалните и икономическите мерки, които ще компенсират новите ограничения, да бъдат заложени в него и чак тогава да се приеме окончателно макрорамката.

Лидерът на опозицията обвини още правителството, че не е изпълнило решението на НС от 22 октомври, според което в срок от 1 месец МС трябваше да актуализира и приведе в действие Националният план за готовност при пандемия.

„Този срок изтече, а правителството не е актуализирало и не е привело в действие националния план. Това е още едно доказателство, че когато Борисов управлява, НС съществува проформа. Той убива институциите и управлява авторитарно“,  скочи Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
27
 
! Отговори
Коко преди 3 години
ПО ГОЛЯМИ ОТ НЕЙНИТЕ ИГРИЧКИ НЯМА
72
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е човек трябва да бъде не знам каква блондинка, за да не прозре играта на "лошото ченге и доброто ченге". Бойко веднага дава заден ход и натъртва, че "мерките не трябва да са крайни"!Не ме интересува дали е Нинова или друга, права е!Политически игрички за сметка на oвцeтe!
71
1
 
28
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Техноимпексова да обясни как с една заплата дори и депутатска си прати синчето да учи в САЩ?
70
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който и да дойде, *** е не управляем. Няма такъв екземпляр другаде, затова мястото му е на запада и да гледа и мие дъртите г..ове. Това е призванието му.
69
1
 
27
 
! Отговори
Не съм депутат преди 3 години
Здравеопазването ,както и всичко останало в тая държава работи за политиците и техните приближени.Обикновения гражданин се възползва от системата само ако е адски късметлия и не умре по стълбищата и тротоарите пред болниците.Любопитно ми е Нинова ползва ли познати ,за де влезе в болницата и да се лекува още при първи симптоми.Е ... обикновения гражданин си мре.
68
3
 
34
 
! Отговори
true преди 3 години
На тая мърш@ само като и видя наглата физиономия - лошо ми става. Ми да излезе и тя да предложи някакви мерки, нали напира за власта??? Същата като оная скочибра от Фермата - Надя...
67
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кака *** е с изкуствени мигли.
66
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъз вечно недоволната да не ти е в къщата. Угодия няма.
65
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това изказване на държавник ли е или на буля от махленската седянка? В коя държава политиците не застават зад мерките, наложени от правителствата? Друг е въпросът колко им харесват в политически план. С такова политческо поведени и при идване на власт никой няма да им зачита предписанията
64
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изметете комунистите от герп и всичко ще си дойде на мястото. От това се страхуват и в панически страх не знаят какво творят. Със "зеленият" им коридор сега в магазина човек върху човека, безкрайните опашки, но иначе маските задължителни и спазването на дистанцията. Като затворят и магазина за джапанки всичко е направено. Затова не им вярват хората , защото всичко, което творят е анти логика. А с всеки изминат ден лъжите им цъфват все повече.
63
4
 
28
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Учителката казала на Иванчо:- За една минута изброй колкото можеш думи с буквата "К"!- Корнелия, Кон, Коронавирус, Карантина, Киро с коравия *Кр, Как Кина кварталната к***рBa....
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 60Не е хубаво,че пишеш лъжи.РОмите нито са били са с Ковид, нито са били в Ковид отделение.Всички медии отразиха резултатите от проверката .Няма начин инфото да не е достигнало до теб.ЗАщо правиш така ,все пак не си на десет
61
1
 
0
 
! Отговори
123 преди 3 години
До Анонимен И АЗ, И АЗ....ХАХАХ
60
5
 
14
 
! Отговори
Фактите ! преди 3 години
И ГЕРБ е зад Нинова , защото само тя може да довърши БСП !Нинова иска власт , но не знае ли че хазната ще бъде празна , и още нещо ,... ще се оправдава с предишните !
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Ти виц ли ми разказваш, да били наемали детегледачка....хахахаха :) Чакай да позная, взимаш по 1000 лв на ден, от голямото добро утро си :))) *** !!
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
калпазанова пък какво е видяла ***
57
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая тетка си намери метлата и ТОЧНАТА ПРОФЕСИЯ.
56
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая кога изпълзя от ВМА, нали я бяха прибрали на топло след като й потече носа, а човека на чието легло легна предаде богу дух на стълбите.
55
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ... моля се на всички възможни богове БСП да спечели изборите с мнозинство, Нинова да стане премире само и само да и гледам сеира.
54
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази нали си беше намерила амплоато-санитарка във ВМА.Какво сега се мандахерца?