България изрази одобрение за преговорната рамка на Албания за ЕС

Приветства допълнителното време за подобряване на рамката за РСМ
18 дек 2020 09:07, Елка Василева
53
България изрази одобрение за преговорната рамка на Албания за ЕС
Снимка: Снимка: informo.bg

България изразява одобрение за преговорната рамка за Република Албания и приветства предоставеното допълнително време за подобряване на рамката за Република Северна Македония.

Това се казва в позиция на Министерството на външните работи по повод блокиране от две държави на заключенията на Съвета на Европейския съвет по разширяването.

Още по темата

България изразява съжаление от блокирането и от това, че не са дадени обяснения за това. Страната ни декларира готовност да чуе притесненията, довели до това решение.

На заседание на Съвета на Европейския съюз по околна среда вчера документът е блокиран без обяснение. Македонската информационна агенция посочва Чехия и Словакия като държавите, които не са съгласни със заключенията по процеса на интеграция, предаде БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Албанците са по-свестни хора от сърби и мънкедонци. Сърбите и мънкитата са най-долните и глупави хора в Европа. Албания е добре дошла в ЕС. Макета и сърби - не, докато не престанат с кражбата на история и език.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
19 Браво,ние също няма да ходим при вас,може да ни усдавите,или обърнете автобуса,по заръка на Белград.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
17 Никой няма да забележи, че те няма,ако не идваш. Не може да хулите българите,да им крадете история и език и да искате да ви подкрепят.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
12 Прав ти път, отивай в любимата си Сърбия и Русия. Докато не престанете да крадете българска история и език, така ще бъде.Впрочем, братята не говорят ли един език,в случая български?
13
7
 
8
 
! Отговори
Makedonec преди 3 години
Nitu edin lev nema da potrosam povece vav Bugarija a tolkava pari Sam ostavil tam na servitjori duri I Edna kola bqh zel od Blagoevgraf za 15000 evro ama sega e kraj ni evro ne dam
12
6
 
3
 
! Отговори
много си объркан преди 3 години
До Анонимен 10В момента ние защитаваме руски интереси , а не Чехия и Словакия. Прит това не на Русия , по скоро руски бизнес интереси. Като съм сигурен, че зад тях не са руските граждани , а на определен крг олигарси, които са вредни за братята руснаци.Защото както винаги обикновениет хора са прецакани. Както в момента при нас и нас и навсякъде по света.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
14 Голем праз, не ни трябват нискитъмнокожиикосмати индивиди от РСМ. Ще минем и без вас.
10
2
 
1
 
! Отговори
много интересно преди 3 години
Ако на някой не е станало ясно Чехия , Словакия и А встрия блокират нашето решение да блокирамен РСМ за ЕС. И върщат обратно разглеждането на блокирането и са против блокирането заради историческите претенции и заблележки от наша старана към РСМ. Аз бях писал, яе ще се намесят, н не очяквах , че ще е толкова бързо.
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По кой закон се блокира вето в ЕС? Защо руските сателити,Чехия и Словакия,не блокираха ветото на Гърция за РСМ,цели 28 години? Явната неприятелски демонстрация към България,на тези две страни,трябва да бъде "възнаградена"от България. Това е намеса във вътрешните работи на България,която според чехите и словаците,няма право,да защитава националните си интереси.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България да блокира блокирането на Чехия и Словакия и да преразгледа подкрепата си към тези страни завбъдеще.
7
17
 
10
 
! Отговори
Пирин преди 3 години
Ето кои били истинските братя на Бай *** - шиптърите. А честито, и да не съм чул повече да ни "братосвате" нас македонците !
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4 Република Северна Македония,, като маша на Русия и Сърбия, славеща кървави диктатор Тито, присвояваща българска история и език, настояваща за "македонско малцинство" в България, не можем да приемем. Новоизлюпените демократии, деца на комунистите продали българска Македония ва Тито, би трябвало да поставят българските интереси, пред тези на Русия,ЕС,САЩ и всички, които приемат фалшифицираната история на РСМ.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие луди ли сте да пуснете тези търговци на органи и канибали да щъкат свободно из Европа???
4
8
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Албанците май ще се очоловечат по-бързо и по-напред от нашите братя "македонци", които тепърва ще трябва да уточняват чии наследници са - на Александър Македонски или са отрочета на Тито, Сталин и Гошо тарабата ... В крайна сметка ЕС не е дом за извънбрачни деца, чиито бащи и майки не са установени по документ, а се уточнавят въз основа на родови легенди ... !!!
3
11
 
9
 
! Отговори
Makedonec преди 3 години
Nokna mora vi e Makedonija I do deka spiete na nea mislete
2
4
 
6
 
! Отговори
Нормално преди 3 години
Чехословашката еврейска република не иска арнаути и макета в Съюза.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без Македония други не изразяват одобрение... И пак сами в мача!!!