Полицаят на годината не си взе наградата, с коронавирус е

1300 униформени са заразени, 130 са в болници
11

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицаят на годината Момчил Тошков към охранителната полиция към АЕЦ "Козлодуй" е болен от коронавирус и заради това наградата получи неговия началник.

Още 1300 униформени са заразени с вируса, съобщи по време на церемонията за връчване на наградата министърът на вътрешните работи Христо Терзийски. Той допълни, че 130 полицаи са настанени в болница.

Тошков е отличен заради спасяването на жена, тръгнала да се самоубива. На 1-ви декември тя скочила във водите на река Дунав, а без да се колебае полицаят я последвал и извадил.

Заради пандемията церемонията се състоя в Академията на МВР.

Награди получиха още граничарите от Драгоман заради  пресичане на канали за нелегални мигранти към Сърбия.

Колективна награда има и за служителите от Сектор Наркотици към ГДБОП. Наградени са и патрулните полицаи от София заради участие в множество мероприятия за противодействие на престъпността.

Индивидуална награда получи Димитър Павлов към ОДМВР в Пловдив, който е незаконна фабрика за цигари, както и два грабежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравления, но как няма номинирани от големите градове - София, Пловдив, Варна, ами от Козлодуй ?! :))
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заптиите правят проверки без маски. Батьовци с фуражки, мятат палки и проверяват като въртоглави. Изгубили са си аккъла по тия празници за пари. Ей го резултатът - всичкото заптие коронясано. Утре ще са с двустранна пневмония и заровени на 2 метра. За къв *** ще са им пари и награди тогава?!
4
2
 
2
 
! Отговори
Срам нямате ли преди 3 години
Що за лицемерие е това щом мутра феодал в Перник изтезава хора със знанието и закрилата на висши полицаи!?
3
2
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 3 години
При половин милион полицаи да пазят властта и олигарсите - не ме учудва че има 100 тествани с Ковид...
2
2
 
18
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Полицията в България изпълнява следните задачи: Охрана и защита на олигарси и бандити;Защита на малцинствата - визирам неандерталците с отсъствие на желание за развитие;Трафик на хора, наркотици и крадени коли;Преследване на обикновените хора и тяхното тормозене, с цел сплашване и страх от властта;Тъжно и жалко е да си полицай!
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Индивидуална награда получи Димитър Павлов към ОДМВР в Пловдив, който е незаконна фабрика за цигари, както и два грабежа.-----Алооо!Алооо!