Активът на ДПС почете жертвите на възродителния процес

Възпоменанието е всяка година в Могиляне
Обновена: 26 дек 2020 19:08 | 26 дек 2020 13:55, Камелия Цветанова
128
Активът на ДПС почете жертвите на възродителния процес
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръководството на ДПС се събра на възпоменание в Могиляне. Всяка година на 26 декември, активът на Движението почита жертвите на възродителния процес.

"Чувстваме го като личен дълг да бъдем тук и да се поклоним пред паметника, пред гроба на Тюркян и за всички наши герои, които дадоха живота си за демокрацията в България. А последните 10 години сме свидетели на рушене на демокрацията. Затова ДПС имаше призив към целия български народ в този общ процес. Заедно ще извървим този път. Той ще мине през избори, но по него всеки има своята отговорност", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кармен ЗлатареваВ този сайт е така!
61
10
 
2
 
! Отговори
1984г. Помнете! преди 3 години
Хвала на Доган и Ердоган !!!
60
4
 
6
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 години
Забележете само. Някакъв безродник "възроден българин"??? Лее заплахи и омраза към БГ и българите....но него не го цензурират а тези които го критикуват и опитват да се защитят!!! Какво говори това? И не го е срам че яде български хляб,а точи ножове и ятагани и бълнува за откъсване на територии от майка БГ и кланета на българи....
59
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФАКТБЪЛГАРСКИЯ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО. БЪЛГАРИТЕ ДАДОХА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ ИЗБИТИ ОТ ТУРСКИТЕ ЗВЕРОВЕ НО ИЗВОЮВАХА СВОЯТА СВОБОДА С ПОМОЩТА НА РУСИЯ И ЕВРОПА!
58
10
 
6
 
! Отговори
нн преди 3 години
Възродителният процес е неуспешен опит на Държавата да приобщи българите най-зверски преобърнати във вярата по време на османския и период. Мюсюлманите у нас не са турци. Истинските турци са си отишли с армията още по времето на Руско-турска война от 1878 година, зарови ли са си имането и са имали надеждата че пак ще се върнат, останали са само българите преобърнати в ислямската вяра които са били много малък процент от населението по нашите земи.
57
6
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
възродителния процес Е ЕДНА ИЗМИСЛИЦА!!!!!!!!!
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случайно смених канала ,тоя от снимката каза тук сме все политици !,май си се объркал рейса бря извънземния )
55
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МРЪСНИ ТУРСКИ ТЕРОРИСТИ!
54
2
 
6
 
! Отговори
Кошлук Емилски преди 3 години
Агент Тенев, това дживение е основано още в 1981-1982 гдна !!Неможе да е било СЪЗДАДЕНО в април 85, защото имаше ВЗРИВОВЕ В СЛИВЕН, ПЛОВДИВ И БУРГАС още в 1984 година -- по ХОТЕЛИ И КАФЕНЕТА..И ЕДИН ГОЛЯМ КЪРВАВ БУМ-БУУМ = на 9 МАРТ 85 г. , СЪС 8 УБИТИ във влака за София, до гара Буново .
53
6
 
7
 
! Отговори
Ястребител 9. разряд преди 3 години
До НИЕ ПОМНИМЪъъъ ... ти на колко си годинки? Ако си по-голям от 2 и половина годинки, прочети си коментара още веднъж и ако си написал това съзнателно, ще трябва да ни обясниш по-подробно:1. какви са били тези огромни привилегии, дето сме ги ползвали турците2. кои и къде е станало това с докторите и сестрите, дето биели инжекции на българчетата, като пораснат да не могат да си имат деца? (брях брях брях брях, прозтоттията на българите с всеки изминат ден бележи нови низини!!)
52
3
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 3 години
В ДПС и Патриоти са най-тъпите политици на нашето време.
51
16
 
3
 
! Отговори
възроден българин преди 3 години
До 50Фнимавай за какво се молиш. Може молитвата ти да бъде приета (ако господ се вслушваше в молитвите на кучетата и българите от небесата само кокали и 35 сантиметрови страпони щяха да валят) и тогава можеш да съжалиш много, амджъкаазлийо!! Едно нещо го запомни много добре - най-късно до 2025 година Румелийския вилайет ще бъде освободен от българската окупация и тирания! И обърни Фнимание - казах най-късно 2025! Казах!!!
50
4
 
9
 
! Отговори
Мехмед преди 3 години
Спокойною новият световен ред ще заличи идентичността и на българи и на турци, няма да останат и религии и ще се живеете мирно.
49
11
 
20
 
! Отговори
Лоши спомени преди 3 години
Недоучилият правешки хитрец и другите маргинали от Политбюро сбъркаха само с методите, но по същество си бяха прави поне в това - турското население в България винаги е било "пета колона" на доста опасния ни съсед Турция. Дъртак съм и няма да забравя гадната вечер в кръчма в Североизточна България, когато турската армия нахлу в северен Кипър. На съседната маса няколко все още "невъзродени" празнуваха, все едно са спечелили шестица от тотото. Защото за тях родина е Турция, а не България.
48
12
 
14
 
! Отговори
Кръстю преди 3 години
Т.Живков добре преименува ТУРЦИТЕ,но закъсня!Трябваше с помаците -70-те години!Най-доброто нещо,което правешкият "умник" е правил!
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 46Ти само ми ела. Може да е последното нещо в живота ми, но ще угася пламъка в очите ти.
46
4
 
13
 
! Отговори
Агент Тенев преди 3 години
Доган бил слабак в Университета, и ДС го изтеглт от там..Готвят го за ухо и вътрешен доноснк сред турчеещите се персоалци..Дори е бил готвен за Военен Аташе в Турция .Но е бил необразован и некадърен..Доган заедно с още 20 персонажа основават нелегално Сепаратистко - Терористично Движение в април 1985 година.. 4 месеца след първите събития от 20-30 декември 1984 година .
45
5
 
9
 
! Отговори
Кръстю преди 3 години
Т.Живков добре преименува ***,но закъсня!Трябваше с помаците-70-те години.
44
9
 
17
 
! Отговори
Горд Българин преди 3 години
Жалко, че Тодор Живков ги пусна да се върнат обратно тези ислямски сатанисти. Трябваше да им унищожи паспортите при напускането им и преминаването на границата, за да нямат път назад.
43
16
 
7
 
! Отговори
възроден българин преди 3 години
До 44Ще стане рожбо, ще стане! Там де е текло, пак ще протече! Но този път няма да се повтори старата грешка, и в това можеш да бъдеш най-малкото 192% сигурен! "въжзродителният процес" ще ви се върне тъпкано, та претъпкано! Дорде протече кръв и спермма от ушите ви!!