Бъдете бдителни към "изгодни" оферти за ваксини, подавайте сигнали

Това заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева
29 дек 2020 16:30,
49
Бъдете бдителни към "изгодни" оферти за ваксини, подавайте сигнали
Снимка: БГНЕС

Важен приоритет оттук насетне ще е превенцията и недопускане на нарушения, свързани с кампанията по ваксиниране. Гражданите отново трябва да имат водеща роля – да бъдат изключително внимателни, да не се поддават на "изгодни" предложения, както и да бъдат активни в подаването на сигнали към органите на МВР или прокуратурата. Това каза пред Dariknews говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

"Факт е, че имаме драстичен спад при телефонните измами. Това е благодарение на системната работа през последните години на Специализираната прокуратура и сектор "Измами" в ГДНП", добави тя.

"Трябва да отчетем, че има видим спад и при кражбите на моторни превозни средства, и при т.нар. конвенционална престъпност като цяло. Всичко това е благодарение и на стартиралите от началото на 2020-та година специализирани операции в цялата страна, които са над 1000", каза още тя.

"Нашата цел е търсенето на наказателна отговорност, когато са налице данни за престъпления и съответно има доказателства за конкретен извършител. Всичко друго е в полето на политиците, които, няма съмнение, се възползват от това. Ние обаче с политика не се занимаваме", каза говорителят на главния прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
V преди 3 години
Аве стига с тез варненски охранители . Никой не ги гледа. Тез нямат и една хилядна гледания от по интересни хора в тубата. Все по зле са .И много скоро няма да ги има ;) Тва е реалноста . А тя е все по реална.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един прокурор ,да се замисли за нас ,точно сега няма как да се случи това ,може след 5--6 месеца ,когато има китайски,руски или др.ваксини ,сега има една и то хората още нямат вяра )
13
1
 
5
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Е нали са безплатни за населението ???!!!
12
0
 
8
 
! Отговори
Ели преди 3 години
Те фалшивите може и да излязат по-безопасни...
11
4
 
7
 
! Отговори
Терор в БГ преди 3 години
Г-жа Сийка Милева поне от кумова срама да каже в Перник изтезаваме хора-неудобни на режима Гешев ,извиняваме се на Българският народ и ще си платихме.Г-жа Сийка М дали е чувала за елементарни човешки права и то в ЕС!
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хехе. То хората безплатни не ги искат, а ксмо ли с пари.Обаче ако са под формата на 5 кила кремвирши ,,Леки", може да заговори глада и.... Ке умрат за такава ваксинация.
9
1
 
9
 
! Отговори
48796 преди 3 години
Явно очакват към мен да се отправят различни оферти за една и съща ваксина - също като тестовете: в едната лабоатория 105 лв., а в другата 110лв. През пролетта бяха обявили, че тестовете са беплатни. Ако и с ваксината стане като с тестовете, хем ще ми искат пари, хем ще подписвам декларация за информиран избор, хем вяксината ще се съхранява в някакъв шкаф, но не при минус 80-70 градуса. Нали контейнерът може да се отваря само2-3 пъти в денонощие за по 1 минута. Сийка да разследва противоречията.
8
0
 
13
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Ама чакайте.. да не би вече да са започнали да предлагат пари, за да се ваксинираш?
7
2
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Оххх, котьоооооооо. Много ме кефи кака Сийка. И как да има изгодни оферти, като ваксините са безплатни :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
6
2
 
10
 
! Отговори
разсмя ме преди 3 години
Тази всъщност какво работи в прокуратурата?Флейтистката на каскета?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинирай престъпниците със специалната ваксина за кражби?!
4
2
 
6
 
! Отговори
Само чакам... преди 3 години
такава "оферта" и веднага ще отговоря със сочна попръжня на чист български език. 5 минути, без повтаряне.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обезщетение от НОИ след смърт е 2 минимални заплати (Общо 540 лв). Та въпрос ми е, защо в закона пише минимална заплата а плащат от кога била минималната заплата 270лв?Тука законите изобщо не се изплъняват, но ваксините та вакснините.Защо в парламента не взимат 3 средни заплата от преди 20 години
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не започнат само пенсионерите да мятат пачки от терасите? Хаха БГ пенсионери са милионери. По 10 бона мятат от терасите и не им пука, че е два лева лука.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като ще я поставят безплатно кой не.нормалник ще тръгне да търси по- изгодно от безплатното? :D