Борисов посети и Банско: Въпреки пандемията не сме спрели ски туризма!

Внимателно управляваме пандемията, за да може бизнесът да работи, посочи премиерът
167
Борисов посети и Банско: Въпреки пандемията не сме спрели ски туризма!

Много внимателно управляваме пандемията, за да може бизнесът да работи, обяви премиерът Бойко Борисов по време на свое посещение в Банско.

"Февруари беше затворен Банско, а сега през януари е отворен. Той е един от малкото курорти, които работят в момента и хората могат да се радват на чистия въздух, планините и да ползват СПА центровете. Благодаря на местната власт, че позволиха заповедта на здравния министър да е толкова лека и да може хората да преминат през пандемията", посочи премиерът във видео, публикувано в неговия профил във Facebook.

Още по темата
"Вижте вашите аналози в Австрия, в Германия, във Франция и сравнете с Банско", подчерта Борисов.

"Въпреки пандемията не сме спрели ски туризма и сноубордистите в Банско", подчерта Борисов в присъствието на здравния министър и кмета на града и отбеляза, че антигените тестове работят доста добре. По време на посещението на премиера в Банско стана ясно, че днес в града пристигат 2000 антигенни теста, които ще са в помощ на бизнеса и на гостите на курорта.

"С постановление на Министерския съвет бяха отпуснати 15 милиона за осигуряване на антигенни тестове за цялата държава. Навсякъде, където има нужда, чрез системата на РЗИ, те се доставят", посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

"В последните две години от различните програми близо 20 милиона са влезли в областта и региона. Хората в Банско го заслужават. Имат си действащ кмет много добър", посочи още министър-председателят.

Борисов подчерта, че всичко това се прави в условия на пандемия. "Това го правим, защото много внимателно управляваме пандемията, за да може бизнесът да работи. Дори и в Банско не сме спрели туризма", подчерта премиерът.

Той изрази надежда, че с ваксините ситуацията в света ще се нормализира постепенно. "Вече е одобрена и ваксината на "Moderna". Сигурен съм, че министърът ни и здравните власти ще направят една чудесна организация за ваксинация, която да е пример. Убеден съм в лекарите, в медицинските сестри. Мисля, че ще се представим добре", отбеляза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христинке,потекоха ли ти лигите?Гола вода е там,където трябва,вервай ми.
62
2
 
2
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
Я не се прави на умрела лисица,много добре знаеш как стоят нещата.Не ми се занимава да ти обяснявам.
61
22
 
4
 
! Отговори
Христина преди 3 години
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕН ГОСПОДИН БОРИСОВ ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС
60
3
 
13
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
Виж сега,Пампорово е царството на Цветелина Бориславова,затова там няма вируси.Навсякъде другаде,само там-не!Тия си неприкосновени.Тях ни закон,ни вирус ги хваща.
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама, от кой е купена, вкарай ме в час?
58
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите завиждат на Борисов, защото той построи България от нулата след тяхното управление. комунистите фалираха три пъти България, а ГЕРБ възстанови страната и даде надежда на хората за добър живот.Тези посещения с джипката са по покана на кметове на населени места, а в Банско кметът не е от ГЕРБ, комунисти!Чухте ли комунисти, Борисов го канят и в червените градове, защото знаят, че помага на абсолютно всички хора!
57
2
 
8
 
! Отговори
До 54 преди 3 години
За тази,която беше купена за мис ***.Нещо май не си в час.
56
4
 
22
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Тоя само ходи , дуе се като паун и няма по-хубав от него!Борисов , спри ги тия изпълнения , цяла България и Европа разбра и знае, че си корумпиран , неграмотен и безпардонен селянин!Не си прави сметки без кръчмаря като Тръмп , защото те дебне кървава вендета!
55
2
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
Много си мазен,бе Велмазов.Не знам от кого повече ме е гнус,дали от теб или от тоя,дето ти течат лигите по него.
54
2
 
10
 
! Отговори
111 преди 3 години
До Атанас ВелмазовТи досега да не беше на Марс, та дрънкаш пълни простотии или просто си нев*меняем?
53
2
 
10
 
! Отговори
пълен идиот преди 3 години
До Анониментова е Бойко Борисов!
52
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За каква къща в Барселона става въпрос?
51
2
 
9
 
! Отговори
D преди 3 години
За ски туризма мислим, но за останалите бизнеси не мислим. за НГ да се излезе на площада беше опасно да се заразим, но да караме ски и курортите да са натъпкани няма опасност, както беше преди 10 дена на Пампорово.
50
22
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и адмирации, господин Борисов ! Пореден успех ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
49
4
 
12
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Така е.Продадохме къщата в Барселона,къщата на подставеното лице на Бойко в Халкидики,бръкнахме в чекмеджето и хоп-хотелче.Направо сме си за завиждане.А гледам Бочко така е залинял от глад,че вече дрехите му не го побират.
48
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Въпреки пандемията не сме спрели далаверите, България продъжлава да затъва по план" - отсече днес Борисов пред журналисти.Борисов също допълни, че му се налага да обзавежда спалнята с допълнителни чекмеджета.
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно ББ има инвестиция там и за това как да спре прихода ! Но на останалите места, настинка върлува и не трябва хората да препечелват пари за хляб !!!
46
5
 
17
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Какъв ски туризъм бе Бойко ! Хората се редят на опашки за помощи и храна, продават се бизнеси, пълно е с обяви за търговски помещения и офиси под наем. Той говори за ски туризъм. Все още има бизнеси, които пряко не са пострадали, но и те усещат, че косвено ще пострадат. Масово като обеднее народа всички отиват на долу. Няма ли средна класа, няма държава. А средната класа сега буквално се убива ! Убива се бизнеса, убиват се децата. Убива се бъдещето на България, а вие говорите за туризъм
45
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази година червените *** са по малко, вси пак парите отидоха за хотел на Халкидики.
44
8
 
5
 
! Отговори
Никога преди 3 години
Никога БСП! А Тулупа ще бъде неутрализиран от обединен вот за ново лице в политиката - Станислав Тодоров Трифонов! Така трябва да бъде! Слави има много по голяма основа от това, което беше ГЕРБ 2009 г.