БСП започва консултации с партии и НПО-та за изборите

Очаква се обединение около декларация на Левицата
Обновена: 21 яну 2021 08:24 | 21 яну 2021 08:18, Анисия Иванова
38
БСП започва консултации с партии и НПО-та за изборите
Снимка: БГНЕС

Българската социалистическа партия започва консултации с партии и неправителствени организации за обсъждане на предстоящите парламентарни избори с цел осигуряване честността на вота.

Организациите ще представят своите виждания и предложения по темата.

Първите разговори на БСП с извънпарламентарните партии и неправителствени организации за обсъждане на общи действия за провеждането на честни и свободни избори започват този следобед в столичен хотел.

Очаква се в края да се постигне обединение около декларацията на БСП за свободни и честни избори, приета от Изпълнителното бюро на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Пий си хапчетата другарю и споделяй своите мъдрости в клуба с остатъците от вашата ППО.Днес не е 9ти септември ,чугунена главо!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишите за Путин че вече намали да бъде президент ,пълни глупости ,аз съм живял до миналата година март три години в град на 80 км от Москва ,и ще ви дам информация от първа ръка ) Путин ще е президент на Русия до като направи 84 г. или до 2036 г.стига да не се откаже или не умре ) така че не пишете като не знаете
7
0
 
2
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Прчетох НЛО-та и оставам на тоя вариант :)
6
2
 
20
 
! Отговори
БСП и честни избори? преди 3 години
БСП най-корумпираната партия на прехода ще се бориза честни избори? Направо смешка!ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ХОРАТА, КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ - МИСЛЕТЕЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА МЕЧТАНИ, НОНЕИЗПЪЛНИМИ ОБЕЩАНИЯ!!!
5
2
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
БСП ще създават нов ОФ! Младежи,знаете ли какво е това ? Всички безпартийни, верни на БКП!Плащахме и задължителен членски внос до 1990та !ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН може и да поискат да върнем член първи от конституцията на НРБ.Явно за тях,това е промяната на системата!..Ловете се на популистките им лозунги,те са царе на обещанията които........винаги завършват с провал!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха-ха-ха...ку-ку
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента дават по канал 1 шефа на нсфб )човека от всичко е вещ...каза че камери не искат да има за изборите защото хората няма да гласуват че се плашели от камерите ) пич от кирпич,и на края се скара с журналистката )тия че гладат парламента след изборите от улицата )
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно ли че червените каскети са на хранилка при двама от най-богатите роми в България- Дамбовците?
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минималната заплата в Русия е 280 лева , а Путин си е направил дворец за милиарди долари от подкупите които е взел от техните олигарси