Показа ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори?

Множеството го посрещна с обидни скандирания и викове
Обновена: 27 яну 2021 16:24 | 27 яну 2021 16:24, Нели Христова
262
Показа ли Валери Симеонов среден пръст на протестиращите ресторантьори?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Напрежение възникна на протеста на ресторантьорите пред Министерски съвет, след като един от прозорците на правителствената сграда бе отворен от човек, който силно прилича на зам.-председателя на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов, съобщава Dir.bg

Множеството го посрещна с обидни скандирания и викове. Въпросната фигура се задържа на прозореца няколко секунди и преди да го затвори вдигна ръка в жест, който прилича на показване на среден пръст.

Разстоянието обаче е твърде голямо, за да се прецени с абсолютна сигурност дали това наистина е Валери Симеонов и дали жестът му е този.

Собственици и персонал на затворените заведения се събраха на национален протест пред Министерския съвет в 12 ч. днес. Те настояват да започнат работа от 1 февруари.

Акцията е под мотото "Марш към свободата" и се организира от Асоциацията на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народната любов в показателна а не разни тренд , мренд , сова хариси и други организации дето им надуват рейтингите и нещо друго.
135
4
 
16
 
! Отговори
История Бг преди 3 години
Уникален клип , резултата на 30 години преход. Тълпата го храни , той показва среден пръст..трябва да влезе в световните новини , останалите народи в какво положение сме.
134
11
 
13
 
! Отговори
нЕкой преди 3 години
Еми ще им покаже, това заслужават кръчмарите
133
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще му замръзне кривата нагла усмивчица. Остава под чертата
132
7
 
5
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Политиката е за млади хора, а не за някакви пенсионери които просто не са наясно с нещата, и в главите им са само войни и кражби, сега е време 30 годишни образовани, слаби. трайно безработни хора безпартийни от партиятеа на безпартийните който не са назначени от партия с връзки, а без да са политици, а не 100 годишни комунисти, не ви ли омръзна от такива мошеници които мислят само за войни,кражби и да размажат народа трябва млади,трайно безработни,слаби, толерантни, скромни хора а не диктатори
131
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключително противен човек, седи в Партийния дом на БКП и се има за недосегаем. Все повече се уверявам, че е от боята с неговото поведение. Боже, пази България.
130
7
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Валерката и Боката ни пазят от руското цигарено ченге, имам големи подозрения, че руското цигарено ченге иска да ни навреди. А Путин и неговата шайка трябва да са в затвора, свобoда за Навални. Да живее Джо Байдън, среден пръст за вас ресторантьорски михлюзи.
129
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ако беше в Германия(то там няма и как да се случи), сега този щеше да е аут. Но тук си демонстрира арогантното поведение не един път. Дали ще му стиска на Бойко да му иска оставката, така само би спечелил.
128
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога повече това крадливо управление. Стига вече с Ало, Банов съм, ало, Ваньо Танов съм, стига с обществени поръчки получавани от едни и същи фирми, наемащи подизпълнители да свършат работата за стотинки. Стига вече ремонт на ремонта, чекмеджета и корупция. 04,04.
127
8
 
7
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Истината е, че с тази фалшива новина се тества интелигентността на аудиторията. Както сами може да се убедите тя е критично ниска.
126
10
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Да изброявам ли пак градовете къде Народа избра ГЕРБ и кметовете на Бойко?:):):):)Какво са 200 лентяи докарани от Мая Костинбродска?:):):)
125
9
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До ИвоКогато ние си повярваме,и се обединим(да станем акули) ,тогава можем да нападнем голямата акула.
124
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГа РафитУ беше пълно, ни ривахтеНа теб точно какъв ти е проблемът? Освен злобата и завистта
123
5
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Няма да гласувам всички партии са пълни с 60-80 годишни пенсионери жадни за пари, кандидати за депутати и министри все едни и същи, докато не се направи партия от обикновени млади хора,без връзки без да са наследници на някой си, без да са юпита, на20/30 масимум 40/45 години няма да се гласува за никой, виждали сме ги и костовисти и чалгари и всякакви комунисти на власт винаги фалират и открадват всичко,да се гласува за такива значи същото като сега пълен отврат, затова народа няма да гласува
122
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората работещи в тая институция са избрали най-умния и културния сред тях да се покаже на прозореца и да каже каквото му се върти в главата.
121
5
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Или приказката за мишоците къде искали да вържат звънче на врата на котката къде ги хапва за закуска:):):):)Народа ясно си казва,че от Бойко и ГЕРБ по-добро няма за сега:):):)Да ви изброя ли пак кметовете на ГЕРБ?:):):):)
120
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважаеми сънародници,идва 4.4.21г. Ден за избори. На този ден,вие всички вкупом,покажете същия пръст и изпратете гларуса от Бургас в политическото небитие,веднаж за винаги.Този необуздан елемент,не признава възрастните хора,децата на България,затова не трябва да стъпва в 45-тото НС! Т.нар. ОП,с *** лъжи влязоха в 44 тия парламент.300 лв. минимална пенсия,полицай във всяко село да се грижи за спокойствието на старите хора,тлъста стръв,която налапаха много шарани.
119
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Далаверко ви пази от комунистите и от Путин. Да не забравите да го подкрепите на 4 април!
118
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхте ли последното проучване Бойко пак печели изборите
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Га РафитУ беше пълно, ни ривахте