Нинова предлага пет стъпки за силно българско земеделие

"Имаме прекрасни природни дадености на води и плодородни почви"
30 яну 2021 14:56, Елка Василева
168
Нинова предлага пет стъпки за силно българско земеделие
Снимка: архив, БГНЕС

COVID кризата още повече доказа необходимостта от сериозна промяна в селскостопанската политика. Трябва да дадем категорична държавна подкрепа на българските производители на храни. Имаме прекрасни природни дадености на води и плодородни почви, които не се използват по предназначение. Предлагаме бързи действия в пет стъпки, заяви Корнелия Нинова при посещението си в Кюстендил, цитирана от пресцентъра на партията.

Лидерът на БСП е конкретизирала стъпките: изграждане на напоителни системи, гарантиращи поливното земеделие; насочване на по-голяма част от субсидиите към производство на плодове, зеленчуци, мляко и месо и към малките и средни фирми; изграждане на мрежа от фермерски пазари с пряк достъп на производителите с цел намаляване на прекупвачите и оскъпяването на стоките; подкрепа за биоземеделие с нулеви ставки на ДДС за храни, изработени само от естествени суровини без следи от консерванти, заместители и подобрители; създаване на електронна борса за онлайн търговия на земеделски продукти.

Сред новите попълнения на партийните редици на БСП в Кюстендил са и млади фермери, които подкрепят политиките за подкрепа на българското земеделие на председателя на партията Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Изкрадоха напоителните системи на 12 милиона декара (от общо 36 милиона обработваеми земи), сега ще възстановяват, боже, боже. В Турция и Румъния им стоят всичките напоителни системи и канали, тук изкопаха и изкрадоха всичко за 10 години. Говорим за напълно нови инсталации, които са ползвани не повече от 30 години.
61
10
 
3
 
! Отговори
Гласувайте за БСП ! преди 3 години
До МяуБоко и герберите са ВСЕЯДНИ, смачкаха всички партии, всички хора с различно мнение,хора търсещи правата си,много хора бяха убити,включително и журналисти,специалисти бяха уволнени и изхвърлени от работа и на тяхно място герберите сложиха необразовани калинки и създадоха АБСОЛЮТНА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА от която няма спасение, ако и този път герберите успеят да заграбят изборите с измама, с България е свършено и пак ще има трупове,докато този се хили от екрана!
60
5
 
4
 
! Отговори
Не преди 3 години
на реставрацията на БКП от Герб и Борисов!!!
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова хващай *** за ръчичка и отивайте на село да се занимавате с поливно земеделие.
58
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберски ***, пропагандата няма да ви помогне, защото народа ви мрази масово,в цялата държава на хората им се повръща от вас българоубийци,начело с *** Боко!Ппожелавам успех на БСП ,да получи много депутатски места и да спечелят изборите,за да спасят България от чудовището ГРОБ!
57
6
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Нинова организирайте бригади като едно време, на студенти, на ученици. Стига сте плакали за българите в чужбина. Те няма да се върнат, въпреки пандемията. Хайде хващайте се с БОКО под ръчичка , както в БКП, на която реставрирането мощите.
56
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова,във вас ни е надеждата,че този герберски геноцид не се трае!Пожелаваме ви победа на изборите!
55
1
 
14
 
! Отговори
Г-жа Лъжа ви мами преди 3 години
НАВСЯКЪДЕ В СВЕТА , ЗЕМЕДЕЛСКАТА ПРОДУКЦИЯ СЕ ОЦЕНЯВА В Т.Н. , "СТОКОВИ БОРСИ", И НА МЯСТО СЕ ПРАВЯТ ТЪРГОВЕ ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА ПРОДУКЦИЯТА ОТ ТЪРГОВЦИТЕ !ТАКА , СЕ ИЗВЪРШВА ТЪРГОВИЯТА НА СЕЛ. СТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ ПО СВЕТА!Т.Н. -" ДОТАЦИИ", СА ВРЕМЕННИ И СЕ ОТНАСЯТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ДЕЙНОСТИ, ВИДОВЕ И КУЛТУРИ , ОТ КОИТО ДЪРЖАВАТА ИМА ИНТЕРЕС И ПАЗАР ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ!
54
1
 
9
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Всички дошли в градовете след 1944 да се връщат на село ! Да изчистим България от селянията
53
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените всички са родени на село,но никой не е работил и един ден на полето! Те са по гепенето и акъла! Нинова върни субсидиите,още се ослушвате!
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам немат!
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли ТКЗС и АПК? И на селяните 100 лева пенсия? А благодаря!!!
50
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не и п-ука на Нинова за нищо в България. Тя изпрати сина си в Америка да учи и не е похарчила 6 каруци долари да го изучи, че да се върне обратно. Над 400 000 щ.д. струва образованието на сина и в САЩ и години лъжеше, че бил на стипендия на мама златото.Да-ама Бъркли не дава пари на чужденци.Както и да е!Не и п.ука защото няма наследници да има в Б-я.Снаха и корейката като и роди внучета-те ще са корейчета.Как така лидер на работническата партия разполага с толкова пари? А за Хотела в Халкидики?
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това,ако го изпълните за четири години било добре,но дедо ми казваше на куче и комунисти вера да немаш.
48
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главна участничка в масовата КРАДИЗАЦИЯ, сега пак се реди.
47
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стъпка едно: Върни откраднатите париСтъпка две: В зандана, за назидание на останалите красни крадциСтъпка три: Всички червенотиквени крадци в затвора
46
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-жо Лъжа,Вие фалирахте всички работещи заводи и фабрики,а дни след това ги приватизирахте (нарязохте на скрап и ги окрадохте) Наред с това ликвидирахте и българското село като проповядвахте да се центрират хората в големите градове, за да работят в големите предприятия.Г-жо Импексова,Вие бяхте на 28г.когато излязохте от с.Крушовица и дойдохте в София за куфарис пари.Внедриха Ви от службите.Службите имат данни и за Вас.Службите на Кремъл или бг. служби Ви внедриха? Надушили явно алчнотията Ви.
45
1
 
16
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ТАЯ ПАК ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!ТИЯ "НЕЙНИ 5- СТЪПКИ"ЩЕ ВАЖАТ САМО ЗА ЕДРОВАЦИТЕ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО:--ЩЕ ГИ ДОТИРАТ ОТ БКП/БСП , КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ АПК-тата....А, КОЛКО ЩЕ СА НА СМЕТКА И ЩЕ ПРАВЯТ ИЗНОС ....ДЯВОЛ ЗНАЕ!--ЩЕ Е ГАРАНТИРАНО ИЗКУПУВАНЕТО НА ПРОДУКЦИЯТА -АМА САМО НА ЕДРОВАЦИТЕ ----НА ДРЕБНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ , ПАК ЩЕ ИМ СЕ ИЗКУПУВА ОТ ПОСРЕДНИЦИ , НА БЕЗБОЖНО НИСКИ ЦЕНИ.ИСТИНАТА Е ---САМО В БОРСОВОТО ИЗКУПУВАНЕ /И ОЦЕНЯВАНЕ/ НА ПРОДУКЦИЯТА !!!!ДРУГОТО СА САМО--КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ !!!
44
3
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Едно време ББ и КН бяха в БКП. Те нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. За това голяма част от населението не ходи на избори, а те като занимават числеността на населението си правят порции, каквито им харесват. Лишават българите от гласуване!!Не ви е срам, а ги търсите за ратаиЧ
43
4
 
10
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 години
Защо и кои ви принудиха да унищожите земеделието и селското стопанство като цяло,защо унищожихте здравеопазването,Природата,армията и културата ни??? Погледнете Куба!? Стройно селско стопанство,здравеопазване на световно ниво и спокоен живот без спекуланти въпреки американското ембарго...А ние без ембарго с разрушена,разграбена и опустушена държава...Не ви е грях....