Скандал в редиците на софийската градска структура на БСП

Водачите на листи не влизат в състава на останалите списъци
Обновена: 6 фев 2021 22:07 | 6 фев 2021 21:55, Камелия Цветанова
59
Скандал в редиците на софийската градска структура на БСП

Скандал беляза онлайн конференцията на софийската градска структура на БСП за подредбата на листите за парламентарните избори. В крайна сметка левицата реши - социалистите, които са водачи на листа, няма да влязат в състава на кандидат-депутатските списъци в София.

Софийската градска организация на БСП реши - всички водачи на листи да отпаднат от състава на кандидат-депутатските списъци. За да отстъпят място, голяма част от водачите решиха сами да се оттеглят.

"Понеже няма как да бъда вързан в "24 МИР" на две позиции, затова се оттеглям и оставам като водач на листата", заяви Георги Свиленски.

Спорът по време на онлайн конференцията се породи от желанието на Таско Ерменков да остане водач на листата в Разград, но и да е част от кандидат-депутатския списък.

"Ако нещо не му харесва района, да си е мислил преди гласуването на националния съвет. Ако се притеснява, че в Разград няма да има мандат, да положи малко повече усилия", коментира Кирил Добрев.
Лидерът на БСП в София Калоян Паргов си направи отвод от листата в 25-и многомандатен избирателен район.
Паргов коментира и трусовете в партията.

"Едно недоумение от някои действия от национален план в БСП. С илюзията за чистка", заяви Паргов.

При своето обръщение към градската формация Калоян Паргов се опита да мобилизира редиците на столетницата.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: БСПлисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
3
 
! Отговори
Курнелия любопитна преди 3 години
Малката *** пита майка си: - Мамо, мамо защо съседката се казва Цвети ?- Защото майка и много обича цветята и е искала Цвети да прилича на цвете.- Мамо, мамо, а защо съседчето се казва Явор ?- Защото майка му обича дърветата и е искала да прилича на явор. - Мамо, мамо, а защо аз се казвам *** ?- Я бягай да си играеш и стига ме разпитва
50
0
 
2
 
! Отговори
Oруел преди 3 години
Енчев гравитирал към Софиянски и ко. Абе, той е по-червен от червените. Даже е червив в черната. Ама го играе евроепеец.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мамо, защо кака се казва Гроздана? Защото баща ти обича грозде. А ти какво обичаш? Отивай да си играеш, ***.
48
0
 
3
 
! Отговори
Лили преди 3 години
До ИСТИНАТАНе е очудващо,а е учудващо.Хайде обратно в даскалото.
47
0
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
До БЕН А ти защо си БЕН,а не си например Грозю Грозев.
46
0
 
3
 
! Отговори
БЕН преди 3 години
Партийните лидери трябва да имат български национални имена.Какво е това КОРНЕЛИЯ ;слчайно да не се смята за римовизантийка. Нейното име би трябвало да бъде ГАНА; КЪНА;СЪБКА; а може дори и царското ДЕ СИ СЛАВА .
45
0
 
14
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Бг народ, трябваше масово да иска приемане Закон за Лустрация така, както приеха почти всички бияши соц държави и тръгнаха напред. По същият начин, да си променим и мисленето в европейска посока. Б-Я пострада много в икономическата сфера от масовото разграбване и фалитът на БКП/"БСП". Много от бг народ, остана в развитието си от 19-ти век и като че ли, още повече опростява. Не си взехме поука от миналото, не станахме по-умни, нито по-мъдри. Съществува тази паразитна партия, е пагубна за Б-Я!
44
0
 
17
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Отговор на 48 "Ако по, како... : За мен е очудващо, кой ще разследва К. ИМПЕКСОВА, която остави хиляди служители, без пенсии и всички участвали в разграбването, приватизацията, откраднатите спестявания и пенсионният фонд и грабителската им преход? Няма държава, в която да съществува подобна паразитна и грабителска партия, какво остава да има късопаметен народ, който би гласувал за тях?
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Аз само да попитам - От къде Таско има 14 апартамента ?
42
0
 
10
 
! Отговори
Андрей Харизанов преди 3 години
И ето,че се появиха големи вълнения в иначе " спокойното " море на столетницата,а с наблизване на изборите могат да станат и вълни-цунами...Такива са си " народните " ни изедници и всички знаем,че са жадни само за власт и да"мътят "в българския парламент, уж,че работят на " ползу роду ":))) Но който и от тях да се намърда - все тая-народът ни отдавна го е казал :" Погледнал се Илия - пак в тия ! " Щеше ми се да гласувам ,но като гледам какви караници и нагласи започват май ще ми мине мерако...
41
1
 
5
 
! Отговори
Край преди 3 години
При тая избирателна система най важни са Листите - вътре и магаре да ви пишат ще го направите законотворецПреди години така Атака направи депутат един отявлен гаров *** до Фил - Владо КузовС тия листи Лъчо Мозъка ви е вечен депутатИстинките избори са забранени - мажоритарни в два тура
40
1
 
14
 
! Отговори
дйй надоре дий преди 3 години
Нема ли го решетников да ги нареди тия листи?
39
0
 
9
 
! Отговори
g преди 3 години
Ех таско таско...
38
0
 
5
 
! Отговори
d преди 3 години
Ех таско таско... Типичен, *** ***.
37
1
 
14
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
крушовската чорбаджийка коли и беси.
36
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак сега разбрахме, че Нинова е има едничката задача да разкатае бесепето из основи. Мнозина пробваха отвън, но отвътре било по-лесно.
35
0
 
12
 
! Отговори
Ннневероятен скандал преди 3 години
,.... драги зрители !!!
34
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Mного голяма прохосмукачка трябва започнем с Станишев,Гергов,Гуцанов,Овчаров-дъщеря,Миков т.н.Има доста за махане Бочко беше арестувал Гуци с много пари в вилата.Гергов обра държавата колко милиона взема кеш.БРАВО НА ЕЛЕНА ЙОнчева дано закове ГЕРБ с Барселона-вила,чекмеджетата и златото.Интерпол да се намеси да затвори крадците от ГЕРБ.Лечева също епод въпрос съпруга е кома от стрелби?
33
2
 
24
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей каква борба за кокала и депутатската скамейка. Едва ли, защото имат уникална идея за развитие на НС или пък някакви супер идеи за справяне с проблемите в БГ. Ясно е като слънчев ден, че на никой не му дреме за реформи. Всеки иска да глозга кокала. Управляващите повечко, опозицията обе и тя не остава гладна.