Таско Ерменков: В левицата няма чистка, а обновяване

Целта е да сме първа политическа сила в България, заяви депутатът
11 фев 2021 22:10, Анисия Иванова
56

БСП се регистрира за предстоящите парламентарни избори. Левицата внесе събраните 10 000 подписа и обяви, че до седмица ще представи платформата си за вота и обяви своята цел - да бъде първа политическа сила.

"Различни са социологическите проучвания. В тази сложна обстановка няма как да направим точна прогноза. На всички избори, на които сме се явявали, целта беше да се представим достойно, днес заявихме, че нашата цел е да сме първа политическа сила в България", коментира депутатът от БСП Таско Ерменков в "Денят ON AIR".

С кого може или не може да се коалира, БСП ще решава след вота.

"Въпросът с коалирането ще го направим с допитване до нашите членове, за да не станат съмнения, че правим правителство в задкулисие. Хората са ни избрали, изпратили са ни в парламента като партия, гласували са ни доверие и е тяхно право да решат с кого ще управляваме", посочи Ерменков.

По думите му не е толкова важен въпросът с кого ще се управлява, а в името на какво.

"Когато говорим за управление на държавата, ние имаме нашите виждания, нашата програма. Търсим съмишленици, най-вероятно ще трябва да бъдат направени компромиси, защото няма как всички наши идеи да бъдат приети от евентуални коалиционни партньори", заяви депутатът от БСП пред Bulgaria ON AIR.

Той беше категоричен, че за БСП управлението на държавата не е самоцел.

Депутатът от левицата бе категоричен, че в партията няма чистка, а обновяване.

"Имаме обновяване и привеждане на партията в съответствие с това, което нашите симпатизанти и избиратели очакват от нас - да бъдем лява партия с леви идеи", каза още Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ОБНОВЯВАНЕ НА СТАРИТЕ МОШЕНИЦИ С ДЕЦАТА ИМ - НОВИТЕ МОШЕНИЦИ !!!!! ЛЯВА ПОЛИТИКА Е : ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВА В ИКОНОМИКАТА ; ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ; ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ НА ЕНЕРГЕТИКАТА - ВОДАТА ;ХРАНАТА И ЖИЛИЩАТА ;ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ;КООПЕРАТИВИ ;ОКЕАНСКИ РИБОЛОВ ..... !!!!!!!!!!!!
39
5
 
1
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Да си в политиката с Международни отношения от Московски, не е срамно а нормално. Срамно е да си в политиката от пожарната. И то премиер. И то е срамно за цялата нация. В Африка са по образовани.
38
5
 
1
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
От познат с две специалности от Софийския Университет - Международни отношения и Право, сега адвокат, знам че всъщност Международни отношения е по хубавата специалност. А Московския е по елитен от Софийския, повярвай. пожарникарското, без коментар.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обновление, идват роднините на тия дето са били досега. Основната опозиция на крадците от ГЕРБ са крадците от БСП. Бог да пази България.
36
0
 
9
 
! Отговори
КНСБ преди 3 години
Ами тъкмо това е лошото,че няма чистка ! И излиза като по времето на комунизма - тоя не става за този пост,да го поставим на друг ?! Правилно е казал народът :" Вълкът кози ната си мени,но нравът си - не ! " Сменихте си абревиатурата,но пак сте си същите и вашите мераци се проявяват с неотслабваща сила :)))Помним гръмките ви обещания и така и за близо 45 години не видяхме "светлина в тунела "Ако ще и 10 пъти да си смени те името за вас с пълна сили важи :" Погледнал се Илия - пак в тия"!
35
0
 
10
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 3 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
34
10
 
1
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Между другото, Таско Ерменков е завършил Първа английска докато баце е играл мач и ял филии с мас и Московски Държавен Университет с Международни отношения, докато баце е бил у пожарникарското.
33
1
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
-Да, да, в БСП няма назад! Кръгом - и само напред...
32
1
 
16
 
! Отговори
?!? преди 3 години
Очакваме от вас предизборна програма, нови идеи, нов МОРАЛ, нови лица с интелект, не да сме първа сила?!? на изборите. Вие в БСП оди'оити ли сте, деби'ли или си вярвате, че избирателите ви ще са такива. Кой ще гласува за шуробаджанашките ви номинации, с какво децата и внуците на провалени и крадливи политици ще допринесат за нова СОЦИАЛНА политика??? Мазни и крадливи наглеци сте се наредили на полит софрата и чакате кокала да захапете. Българите не са *** да ви гласуват доверие и то точно на
31
0
 
24
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
30
0
 
19
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Праско, от много време жадувате за властта, гладни за нейния келепирец сте. Грозната истина е, че под уж обещанието за нов морал, ред и политики се крие ламтеж за власт и съответните облаги, далавери за вас лично и кохортата ви приближени.Няма нищо ново под слънцето.
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно думаш, Таско, правилно мислиш! Че иначе "някой" ще заведе дело срещу теб, че получава мравучкания и депресия.
28
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам успех на БСП!
27
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ отново прави мръсотии на България,като се опитва чрез НФСБ и ВОЛЯ, да разбие ДПС и опозицията, тоя ще мине през трупа на България, но няма да пусне властта,ЦЦ е същия!
26
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С влизането на ББ,ЦЦ и ГЕРБ на власт,България беше унищожена - БУКВАЛНО,а народа преследван като диви животни,подслушван и избиван като дивеч,ДПС няма никаква вина,дори напротив, ДПС се опитаха да спасят държавата,но ЦЦ спретна атентат срещу Доган,така отстраниха и ДПС от пътя си,бяха смазани и избити всички в България,които защитаваха интересите иББ и ЦЦ трябва да излязат от политиката,Радев,който стана протеже на ЦЦ - също!Много хора от БСП също бяха уволнявани,мачкани,преследвани,убивани
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ега ти обновяването,оня къде направи долара 3000 лева още е в редиците на тези аидуци
24
3
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
стари муцу=ни за какво обновление става въпрос написахте ли си вече оставкитес дата 5 април 21
23
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станишев защо още член,Гъцанов и колко още за уволнение,Гергов е под крилото на ГЕРБ банката парите.
22
11
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Цялото финансиране отива за много скъпи и дублирани машини на които няма специалисти да работят, защото няма за заплати. Колкото е по скъпа машината, толкова повече може да се надпише фактурата. И на всичкото отгоре, герберите включиха и бетона в науката и културата и се появиха техпаркове и лувъри. При целия сграден фонд.
21
11
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Така е. За съжаление. Но все пак има истински групи, макар и малко. И постигат много прилични резултати. Аз имам наблюдения върху стари кадри и такива от прехода и мога да кажа че има голяма разлика както в способностите, така и в морала. И за съжаление в полза на по старото поколение. Предполагам защото повечето от младите си търсят реализация в чужбина. Особено докато годините позволяват. А това което се прави с еврофондовете е купуване на скъпа апаратура и кражби с фактури.