Нинова: Борисов да не моли за ваксини, а да говори с Русия и Китай

България предплати 18 500 000 дози, сега молила на заем
308
Нинова: Борисов да не моли за ваксини, а да говори с Русия и Китай
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова обвини премиера Бойко Борисов в безсилие относно кампанията  по ваксинирането срещу коронавируса.

Още по темата

“Изказването на премиера Борисов, че преговарят с Гърция и Франция за ваксини "на заем " е признание за пълен провал, безсилие и липса на далновидност”, написа тя в социалната мрежа Facebook.

Председателят на БСП припомни: „България предплати 18 500 000 ваксини, а се оказа в състояние да се моли да получи ваксини в заем“.

Лидерът на българските социалисти по повод провала на ваксинациионния процес у нас сравни безсилието на нашите управляващи с действията на тези в ЕС. „Редица европейски лидери започнаха разговори, доставки и използване на руската и китайска ваксини. Чешкият и унгарският премиер, австрийският канцлер дадоха пример за това“.

Корнелия Нинова критикува премиера и го призова: “Вместо да се моли на Франция и Гърция, да започва разговори с Китай и Русия, както направиха редица европейски лидери. Управлението на кризата от правителството на Борисов е некомпетентно, непоследователно и унизително за страната. То е опасно за здравето на хората и вредно за икономиката“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да се ваксинират със спутники тогава да лобира за нея!
169
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сего да си го кажемпреди седмица байдън го каза в прав текст без заобикалкиваксините са въпрос политически- чувате ли?и за една колония като българия е ясно че неможе да има мнение за ваксинитеако ще и цялото население да се изпонатръшкаразберето го най после - роби сте - ако трябва пак ще се дават милиардидокато има от кого да ги взематоставили сте се на продажници да ви командват - какво искате никой не ви е крив
168
1
 
9
 
! Отговори
ФИКРИ преди 3 години
АБЕ НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ОТ КОМУНИСТИ, ИСЛЯМИСТИИ РАЗНИ ДПС-ТА И БСП-ТА ОТВРАТ АБЕ ТЕЗИ НЕГРАМОТНИЦИ ЗА МАЛКО В ДИПЛОМАТИЧЕСКИПРОБЛЕМ ДА НИ ВЪВЛЕКАТ, ДА НЕ ГОВОРЯЗА КРАДЛИВАТА ИМ НЕГРАМОТНА МАЙКАДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛАААААААААААААААААААААААААААААА
167
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не стане като съветските коли едно време. Плащаш си вноската и чакаш 5-10 години да ти дойде реда. То нали уж в Русия започнаха ваксиниране още в края на август, бяха първите с одобрена ваксина. И до къде я докараха, нещо не се вижда.
166
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Смях и сълза"Сърбия и Унгария големи тъпани биха, че ще получават от Спутника ! И получиха по 10 000 броя и толкоз. БГ получава средно по 20 000 бр на седмица от договорените от ЕС !"Нормално, те комунистите ги бива само в порпагандата и лъжите. В производството не са добри.Когато се ваксинират към 70% от населенията на ЕС и като се тегли чертата ще се види, че Спутник е .... станал Пътник. Който се прецакал, прецакал се. А поръчалите го бедни страни ще има да чакат .... доста.
165
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А хората дали искат векторните китайски или руски ваксини,*** другарке?Лобиската е иключително проста и нагла популиска!Договорените ваксини ще се получат,производството е претоварено,затова се бавят.Всички искат веднага,но се оказа невъзможно.Изобщо не ни интересуват руски и китайски след като другите са вече платени и по добри.И в Русия има проблеми с доставките.
164
12
 
4
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
Искам дял от кюлчето. Обещавам да помазвам Греб във всеки пост.Бойко удари Путин с троленето в земята. Какви кукумицини е строил и тук и във фейса, да те хване страх като видиш на какво приличат.
163
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, ти си Руска ***
162
3
 
16
 
! Отговори
Все наоборот преди 3 години
Унгария внесе голямо количество от Чайна, ама унгарците не щат да се ваксинират с нея и ... Орбан и президента се ваксинираха публично, че белким маджарите се престрашат !!!
161
5
 
13
 
! Отговори
Смях и сълза преди 3 години
Сърбия и Унгария големи тъпани биха, че ще получават от Спутника ! И получиха по 10 000 броя и толкоз. БГ получава средно по 20 000 бр на седмица от договорените от ЕС !
160
5
 
16
 
! Отговори
аман от тая преди 3 години
безочлива и нагла червена УФСЪ
159
4
 
19
 
! Отговори
Фашист преди 3 години
На всички червени баклуци ще им инжектирам бояришник ....
158
2
 
16
 
! Отговори
Г-жа преди 3 години
Лъжа
157
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко трябва да я ваксинира тази овца та белким малко се кротне с нервните си изблици.
156
1
 
6
 
! Отговори
Фактите ! преди 3 години
ФЪФ ПОЛИТИКАТА , НЯМА ПРАВИЛА , НЯМА МОРАЛ ...И.Й.Костов от БКП в СДС , а Нинова от СДС се дотътри в БСП !?Правила--ЙОК !А народа чака ли чака , ЕДНАКВИ ЗАКОНИ ЗА В-С-И-Ч-К-И !Не случайно в столицата , кв. Лозенец е издигнат паметник в чест на ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ ,.... тоалетна чиния !
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 168Това предава ИТАР-ТАСС, тъй че не знам какво си "чул от Песков".Я дай си източника да го проверя.
154
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 166Аз пък чух от Песков съвсем друго.
153
2
 
21
 
! Отговори
истина преди 3 години
Лобирането за определена ваксина се заплаща яко. Явно другарката заработва за нов хотел в гръцко. Заради нея народът намрази социалистите.
152
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Песков: Русия няма капацитет да поризведе нужните количества ваксина"Другарката Нинова защо иска да поръчваме от страна която няма капацитет да поризведе каквото ни трябва?Май само агитация и предизборни тарикатлъци?
151
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоИмало клип! Не ме разсмивай, Зозо. Остава да ни кажеш, че всичко в "Терминатор", "Звездни войни" и други подобни е реалност.