Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Кирил Ананиев припада в момента на телефона, посочи премиерът
Обновена: 7 мар 2021 16:14 | 7 мар 2021 16:05, Красимир Ангелов
295
Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Нямам неизпълнено обещание. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение във Велинград, става ясно от видеоклип в профила на министър-председателя във Facebook.

Още по темата
"Гледал съм много улици и много сме направили - стотици километри. Като гледам какви блокове са направени около улицата, се чудя как са направени без улицата. Защо не се прави и инфраструктурата? Направихме Околовръстното шосе. Доста неща се направиха. Отпуснати са пари за три учили в града. Колкото повече правим, толкова повече хората искат", заяви Борисов.

Той посочи, че не ходи никъде предизборно. "Досега нямаме неизпълнено обещание, затова като ме хванат, искат да правим. Кирил Ананиев припада в момента на телефона", пошегува се Борисов.

"Ние години наред правим пътища и има какво да покажем в отговор на чуждите празни предизборни приказки. Сега и Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че е кандидат за президент", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По-рано в рамките на посещението си в село Кръстава Борисов посочи, че продължава изграждането на пътища, детски градини и водоеми, за да са спокойни хората в региона и да живеят добре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е облечен, все едно е някой шофър на бус, ама за замеснтик, ако на някой мус тане лоо, щото е 200 кила и е на 1-2 години от пенсия. оди си с къщните дрехи и пие кафенце, колкото да не припадне.
13
4
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
тоя от ден на ден ще изпада във върхушката на САМОХВАЛСТВОТО,породено от ФАКТА,че изпитва ужасен СТРАХ хората да не прогледнат и да видят,че всъщност.."Царят е гол"!..Гол голеничък!..Потънал в нарцистична треска....милата Тиква!...Тя много добре знае,че ако не ИЗКРЕЩИ "какво е направила",никой няма и да ЗНАЕ какво е "направила",защото освен КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ,друго НЯМА на лице!Изпитва ужас от възможността НЕ ТОЙ,А ДЕЛАТА,ФАКТИТЕ да говорят!!....абе,..ГНЪС!...Данко Хаирсъзина прави изб
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ни ДС докумнетите разсекрети (щото е мног важно .. държавни тайни ... КВИ ТАЙНИ НА ПО 50 ГОДИНИ БЕ!), с бедността не се справи, с проблемите на малцинствата не се справи (виждали ли сте махалите на кво мязат? 1 месецедес и 200 каруци), контрабандните цигари и алкохол са си иоще навскяъде ...
11
4
 
29
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Абе мутро,я ела из селата на север от В.Търново да видиш масова сингинизация,нищо неправено още от комунизъма и социализъма на бай Тошо!Упадък,мизерия и планини от бойколуци навсякъде край селата направени от електоратя ти!Ко само из Южна България и помаците се въртиш?Амсалак!
10
2
 
23
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Не си спомням кога Бойко каза , че ще зароби България с дългове и ще я разори , но го изпълни!Но , той бОЙКО изпълнява и без да го е казал , ашколсун!
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До На прав път"България е на прав път. Живея на 100 км от София, в участък от Хемус, който се строи. Селото живна, много млади се върнаха и работят по магистралата."Как е живнало селото бе? Те селата ги напуснаха преди 20 години. То ако е имало хора, че да живнат, ще е трбявало да възкръснат, щото щяха са умрели от глад. И кво? Ще маате каманите 1-2 години и после пак ще "отживнете".
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е изплискал легена.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5Мдам. В същото врмее не може д ауправят нбанда от 15 годишни наркодилъчета, дето са окупирали френската...
6
1
 
29
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Да, те неговите обещания са толкова ***, че не знам кой му вярва. Само реже лентички и открива нови магистрали. На хората им омръзна от този тип. Къде са златните мини, които унищожи? Взе процент за себе си и другото за чуждия инвеститор, а за държавата нищо.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес бе убит Илия Павлов от Мултигруп.Още "не се знае" кой го уби.
4
31
 
8
 
! Отговори
На прав път преди 3 години
България е на прав път. Живея на 100 км от София, в участък от Хемус, който се строи. Селото живна, много млади се върнаха и работят по магистралата. Не смятат да се връщат в Англия и Германия. А Бойко направи нещо много умно. Разби монопола на ДПС над помаците. Те, и ромите бяха твърдото ядро на Доган. Вече не. Турци отдавна гласуват за ГЕРБ, а вече и помаци. С 30% твърд елкторат и 10% бивш ДПС такъв, Бойко пак ще е N1. И това е началото на края на ДПС. Трябва всички българи да го оценят.
3
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигаро тук,Фигаро там.Винаги с охрана и никога сам.Сред хората.
2
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обещавам ,че ще лъжа още много ,толкова много ,че дори няма да се сещам колко пъти съм излъгал за едно нещо!Обещавам ,че ще крада яко ама много яко!Или в резюме ОБЕЩАВАМ ,ЧЕ ЩЕ ОБЕЩАВАМ!ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ!
1
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обеща, че Доган и Станишев ще ги гониш "до затвора".Още чакаме.