ГЕРБ свиква Национално събрание на партията на 11 май

То ще се проведе онлайн
121
ГЕРБ свиква Национално събрание на партията на 11 май
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ свиква Национално събрание на партията на 11 май.

По време на форума ще бъдат избрани заместник-председатели на партията и нови членове на изпълнителната и контролната комисии. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБ.

Форумът ще се проведе онлайн заради епидемиологичната обстановка.

От пресцентъра на партията уточняват, че съгласно действащия Устав на партията, Национално събрание се свиква най-малко веднъж на 4 години. Последното национално събрание на ПП ГЕРБ се проведе на 26 ноември 2017 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
гледам, некои упорито продължават да наричат това същество "Бойко"......Не се излагайте,драги!Истинското му название е "Боко Тиквата Бокл-ка"!..как може изобщо да наричате тая БУЦА ЛОЙ с това симпатично название "Бойко"?!..
63
3
 
9
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Българино - ще разбереш някога, че да, Бойко не е политика, да той е пожарникару но Бойко е държавник!Дано някога да го разбереш българино и да се опиташ да работиш за България!
62
3
 
7
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Малко са като Бойко, тези, които си дават сметка че са насаме с Историята.Бойко винаги ясно го е осъзнавал - той се старае да е ок с Бог и с Историята.На Бойко му пука за хората, иска да са доволни, богати, щастливи.Няма друг, толкова голям! Нито Костов дори, макар че постави началото. Но нека си спомним, какви машинации направи Костов за да избегне конкуренцията на Симеон.При Бойко това го няма - Бойко не си правеше изборни закони удобни за него - състезаваше се по законите на другите.
61
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 61ГЕРБ и СДС доликвидараха България. Страната беше най-добре в историята при Живковм но алнчите седесери и гербажии я разграбиха и убиха Живков.
60
3
 
8
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Нека само си припомним, че Дунав мост-2 беше спрян от Станишев и Орешарски.Бойко го докара до край!За Метрото в София - за огромния труд да се направи околовръстното - това са гигански усилия. Той трябваше да решава завещани от Софиянски проблеми.Магистралите - прекалено се говори за тях.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че ще успеят тези които строят качествено и съвременно, а това става с материали, които отговарят на определени изисквания. Появиха се на бял свят много хотели, молове и офиси. И това е обяснимо-има пари има строителство. Някой потърсили произхода на ПАРИТЕ???
58
5
 
3
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Умният и праволинеен Виденов ни докара зимата на 1997 - хиперинфлация и протести, тотална криза.Луканов, надеждата на всички комунисти, най-умният - направи дефекация на метеното докара България до пълен дифолт...Праволинейният седесар Филип Димитров ликвидира всичко работещо, останало от преди - селско стопанство, промишленост, *** отношенията с много държави от най-чиста некомпетентност...
57
4
 
5
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Още преди да влезе в политиката се опитаха да го спрат.Компраматите не спираха... записи, флашки снимки с пистолети и кюлчета.Нали не се съмняваш, че Божков както има компромати за Бойко, така има и за други... Ако няма, значи не са толкова важни.Да видим какви бяха примиерите преди Бойко...Жената на Костов изнудваше всички с нейната *** фондация. Станишев беше едно Безгръбначно. Симеон изобщо не успя да се адаптира... Орешарски еспя да фалира само една банка... Проф.Беров започна разграбв
56
7
 
10
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Но най вече, Бойко умееше да разговаря с хората.Да им обясни. На българиня някой трябва да му каже, че трябва да се бачка, че трябва да се пази държавата, че трябва да няма безобразия - Бойко го правеше и даваше пример.Заплашваха го, правеха му номера... гафове, изнудване от патриотчета...Той продължи да работи.
55
7
 
9
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Сега всички му се нахвърлят. Към него имаше животинска омраза още преди да стане кмет на София.Но - макар и *** той успяваше! Бил мутра - но човещината в него е повече от тази на интелигента Станишев, и на циника Орешарски и на благородния Симеон с 5 езика.Всички те са мънички лилипутчета пред Бойко.Бойко имаше консервативна политика - пестелива, без заеми. Но го принудига да взема. Свалиха го с протести и после Чобанов от ДПС изтегли заем - нека народа плаща!
54
6
 
10
 
! Отговори
АНОНИМ преди 3 години
ДО 61 1-ОТЛИЧНИ ОТНОШЕНИЕ С ТУРЦИЯ 2- ИЗГРАДЕНА АНТИМИГРАНТСКА ОГРАДА С ЕВРОПАРИ 3-СТРОЕЖ НА АТУОБАНИ -БЕЗ ТЯХ Е НЕВЪЗМОЖНО БЛАГОПОЛЧИЕТО НА ИНДУСТРИЯТА4-ДВОЙНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ5-ОТЛИЧНИ ОТНОШЕНИЕ С САЩ И ЧРЕЗ ТУРСКИ ПОТОК И С РУСИЯ6-УВАЖАВАН ПОЛИТИК И ОТ ЕВРОПА И ОТ БАЛКАНИТЕ
53
6
 
6
 
! Отговори
доста неща 61 преди 3 години
Като почнеш от това, да научи Българина да си слага колани в колата;Кризата с мигрантите, кризата с КОВИД; Кризата с *** в София.Реагираше на всеки протест, не оставяше прегрешения от своите хора без наказание.Заплатите и пенсиите се повишиха. Бизнесът дръпна, въпреки кризата от 2009. Горивото и тока останаха евтини - можеше да са вече европейски.Интерконекторите. Има Мир с ромите и с турците. Договора с РСМ. Неговия авторитарен стил, беше доста полезен. Но това е само на пръв поглед!
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 50 Ти оглозгана няколко пъти България не си виждал, но ние сме вижадали и преживели много лишения. Ето, сега се очертава ново голямо оглозгване от хиените, които още не са влезли в Парламента, а започнаха да се хапят. Та почакай, ще видиш какво значи истинско оглозгване!
51
7
 
4
 
! Отговори
до 49 преди 3 години
моля ти се изреди това което е свършил за народа дай да видят тук хората какво толкова много е това 1.2.чакам да изредиш
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недоимъкът и бедността погубва, воля, сили за всякакви изяви. Недоверието към депутатите от ГЕРБ е факт и те трябва да го осъзнаят. Някъде сте объркали, за да е така.За ефективни практически мерки съм, а не за хубави изказвания
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11 май ще си в панделата
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздрав с изпълнение на Вивалди!
47
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разговор между бибитко и чалгаря:- славуне давам ти 10 чувала с картофи, всеки по 150-160 кила сланина за да си правиш кабинет, само ми остави джипката да си щъкам с нея.- бибитко даваш 11, ама едното да е свинетка, че тя така по дебеличка и до коледа ще е тъкмо за софрата, много гърла имам да храня!- славуне, всички картофи ги давам, но тая лоена топка не я давам, толкова години я глася, тъкмо е готова за фурната, а ти искаш да ми я вземеш. Джипката давам, но свинетка не я давам!
46
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да се сцепите да хвалите мутрата, гербавите тролчета, разследванията започват!Ще му се види тясна България в следващите години!
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия трябва да бъдат арестувани незабавно!Сбирщина алчни чакали!Оглозгаха България.