Нинова ще чуе оценката за изборите от структурите на БСП

Срещите ще се осъщесвят през уикенда по нейна инициатива
91
Нинова ще чуе оценката за изборите от структурите на БСП
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова инициира среща с общинските и областните председатели на партията, като те ще се проведат през уикенда.

"На срещата ще чуя оценката им за изборните резултати и действията, които трябва да се предприемат оттук нататък за стабилизиране на партията", съобщи Нинова и пред Bulgaria ON AIR.

По време на срещите ще бъде обсъдена и ситуацията в страната след вота на 4 април, както и поведението на парламентарната група на БСП в 45-то Народно събрание.

Още по темата
На изборите БСП остана на трето място след ГЕРБ и "Има такъв народ". След вота Нинова призна: "Отчитаме загубата, но и гледаме напред".

Тя заяви, че няма да подава оставка.

"Напълно разбирам, че отговорността ми е огромна и лична, но не мога да хвърля партията в тези 3-месечни вътрешни процедури в момент, в който се вземат важни решения", каза Нинова.

БСП вече изрази позиция, че няма да подкрепи правителство, предложено от ГЕРБ, независимо дали то е експертно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
До гошо преди 3 години
Ти си момче лошо.
54
1
 
7
 
! Отговори
До правда-руска преди 3 години
Да в будна грижа е как да приватизира каквото може....а най-обича да изпразва партийни каси хахахахаха
53
2
 
4
 
! Отговори
До "Истина преди 3 години
За коя говориш, че нещо май си объркал вселената ??
52
8
 
2
 
! Отговори
Правда преди 3 години
Политик с будна съвест и грижа за народ като Нинова не трябва да бъде част от една недемократична партия основана на измамна идеология като атеизъм и корени в престъпния комунистически режим, измамил ограбил и избил милиони невинни от своя народ и чиито ръце са изцапани с кръвта на невинни като старите БСП ри вкл.от ДС, които само членуват,за да получават заплатите си и да се обогатят от властта като всички корупмирани,затова и много от тях я предадоха и станаха врагове,а сега искат оставката и
51
2
 
6
 
! Отговори
г-жа Лъжа-та преди 3 години
До истинаХахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха.....
50
11
 
7
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Нинова е един от малкото достойни политици с будна съвест и ако БСП изобщо е спечелила място в парламента е почти изцяло нейна заслуга и на няколко млади нейни колеги, които вземат дейно участие и разобличават нарушенията на управляващото мнозинство,което сякаш се грижи само да се обогатят повече от властта но не и за народа.Загубата на БСП се дължи на врагове както от ГЕРБ така и от нейната партия вероятно внедрени умишлено или стари БСП,ри които само и завиждат. Но тя трябва да остане лидер!
49
5
 
9
 
! Отговори
ДаНакажемЧумата преди 3 години
Изгонете я с камъни и сопи от Позитано, докато все още не е унищожила Столетницата ,и докато не е станало вече късно, и покажете този акт по телевизиите!
48
4
 
7
 
! Отговори
36672 преди 3 години
Докато не се махне, няма да гласувам за БСП. не съм ***, а искрено симпатизирам на социалистите не само в България.
47
5
 
13
 
! Отговори
Как Сийка преди 3 години
Другаре,дайте да се разберем - на другарката Нинова й е вродено да НЕ чува критики,а само ...ХВАЛЕБСТВИЯ ! Така,че внимавайте,какви речи ще си приготвите! То и "бай Тошо" беше с диктаторски уклон,но него народа го обичаше,а тая кой я обича ???
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-интересно, че точно ТАЗИ жена с всичките и обвързаности и корупционни сделки - не е лесно да станеш милионер - започна много да плюе по корупцията.И много хубаво го играеше - направо за Оскар.
45
1
 
7
 
! Отговори
Енимал Планет ТВ преди 3 години
Наблюдаваме рядко срещана ситуация.Дори опитния Лъв знае, че атака към Крушовски бивол е много опасна операция. В момента виждаме как *** от Крушовския вид биволи, яростно отблъсква атаките. Тя ще се бори до края, дори да е смъртно ранена. Крушовските биволи са много жилави животни.
44
0
 
12
 
! Отговори
до 46 преди 3 години
Така е. Тогава тя беше на 28г. Една млада жена от с. Крушовица. По онова време нямаше как да седне жена на тази възраст в министерски стол без да е пусната с паршут от службите или без да е агент на чужда държава.
43
3
 
16
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
42
2
 
8
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
Точно Буруджиева изобщо не е критерий. Освен всичко друго и като *** на юдоболшевишки терористи...
41
0
 
13
 
! Отговори
до №40 преди 3 години
Рафи не работи за България също като мама. Мама изпрати Рафи да учи в Америка. Мама не закара напразно 5 каруци долари в Америка. Общо над 400 000 щ.д. струва дипломата на маминото детенце.Лъга дълго време, че скъпоценното синче е на стипендия и нищо не е платила да учи в САЩ. Да-ама Бъркли не дава пари на чужденци. Мама му купи и апартамент в Ню Йорк. Да живее с корейка. На баба внучетата ще са корейчета. Не и пука на баба за България. Внуците на баба ще са корейчета.Сватовете са комунисти.
40
0
 
9
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
А нови вътрешнопартийни избори ще правим ли пак другарко Нинова. Там си номер 1. Щото на другите избори не ти върви и ще се комплексираш
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Круела Девил
38
1
 
9
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Ама президента как само и го тури на крушовската ***
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важно е че синчето и работи в Голдмън Сакс в САЩ и си взима тлъстите заплатки. Защо синът и не работи за България?
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поизмря електората на Техноимпекса.