Депутатите викат Борисов за изслушване в петък

Обсъждат и създаването на комисия за ревизия
217
Депутатите викат Борисов за изслушване в петък
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентът ще проведи първото си редовно заседание в петък, като точка първа ще е изслушване на премиера Бойко Борисов. Това е решението на Председателския съвет, съобщи  председателят на парламентарната група на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

Още по темата


Заседанието ще насрочено за 10 ч.

Ще бъде обсъдено и предложението на ИМВ за създаване на комисия за ревизия на предишното управление, както и първите 3 комисии - правна, здравна и бюджетна.

Депутатите ще заседават в старата сграда на парламента до приключването на ремонта в бившия Партиен дом, обясни още Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Десет + години управление,Борисов "изтегли"над 20 Милиарда лева Нов Дълг!Съвсем нормално е да се види,Къде,Кога и за Какво са похарчени тая огромна сума пари!
165
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
новият парламент вика премиера в оставка? - бе, излъчете правителство и си викайте премиера! работете тва дето ви е работата! на боко има кой да му дири сметка, и кой да го "изслушва" ако е сгрешил! популизъм и реваншизъм до никъде няма да ви изведът! а оная дето "ошушка" партията си - пита за фондовете за въстановяване!? ... може дълго да ги чакаме, може така и да не ги получиме! мноо хиени бре!
164
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5% Мая Галева няма да получи доклада по плана за възстановяване и парите от ЕС изготвен от Дончев, нека музикантите от улицата, сами си го направят. И да поемат отговорност.На готово, всеки знае, ***.
163
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До !:Това не е лоша бизнес идея. Който иска да го слуша, да се абонира за телевизията му. Тогава може и субсидията 0 лева да я направят.
162
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
166 Одитът няма да те нахрани, а способността на уличните тарикати, да актуализират бюджета, в която способност се съмнявам. ГЕРБ са поема ли държавата в много по-тежка ситуация, с 3 млден дълг към Газпром, поради неизгодните договори, които подписаха социалистите, от руската БСП. Когато държавата бе в изолация. Слави е креатура на червената олигархия. Честито.
161
5
 
13
 
! Отговори
!: преди 3 години
Само гледайте как Бойко ще им го набие тоя път на два ката. Остави ги да се оправят, обаче влязоха някакви провалени политици, мазни адвокати + Славчо. И още от първата седмица се захапаха, изпокараха се.....а Бойко мълчи и гледа. Слави дори и дума не е казал на избирателите си, явно трябва да си се абонирал за кабеларката му да чуеш. В парламента са хора, които са носили вода и са отваряли вратите на Станишев, Костов, Доган.... трети разряд. И на следващите избори ГЕРБ са с повече гласове.
160
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радославчо, мамин сладък, ти чуваш ли какво глупости плещиш бре? Каква ревизия, какви складове, какви пет лева? Ти сам четеш ли си глупостите дето ги пишеш?
159
6
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
То и заради такива пропуски накрая излизат виновни новите за липси настъпили при предишните. Не съм фен на слави и компания, но ако направят цялостен одит на държавния бюджет (по възможност от чуждестранна фирма или организация), ако не друго, то поне ща имат уважението ми, че не сядат като първите *** на стола без да проверят дали краката не са отрязани. Всеки малко по разумен би направил одит и би го направил публично достояние, за да не излезе накрая той виновен за липси от преди 5 години
158
4
 
7
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 3 години
Ех.. Бойко,БойкоИ Аз те в парламента чекам, В парламента да ми додеш,А ти не довадяш, душо...Сърце мое..Бойко!!
157
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5% Мая Галева няма да получи доклада по плана за възстановяване и парите от ЕС изготвен от Дончев, нека музикантите от улицата, сами си го направят. И да поемат отговорност.
156
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Радослав# 151Цл.Тр. не е още премиер, та да отговаря на въпросите на депутатите, докато Боце е все още премиер, пък и за 11 години толкова бели направи, че ще има да отговаря цели седмици и месеци. Само че първо трябва, както депутатите поискаха, И.Г. да бъде свален от поста, а прокурорите да се върнат под шапката на МП, а не да обвиняват когото си поискат, за неща, които не е вършил, да го държат в ареста по 8-18 месеци и сетне държавата да плаща вместо тях. Да плащат провинилите се прокуро
155
4
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Ако нов човек застъпва в склад най малкото се прави пълна инвентаризация в присъствие на стария и новия служител за да има точна информация дали има липси или не и така е със всички материално отговорни позиции. Защо си мислите, че предаването на цяла държава трябва да е по различно. А това защо не е направена ревизия на предишните от герб когато са поемали е въпрос който трябва да отправиш към техните големи капацитети и ценни кадри. Това, че им липса елементарни познания си е техен пропуск.
154
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Времето когато дебелият крадец трябва да бъде закачен на ченгела-ДОЙДЕ!
153
6
 
7
 
! Отговори
Бай Ставри Страстния преди 3 години
С огромно нетърпение и много вазелин очаквам Малката булка от Банкя
152
2
 
8
 
! Отговори
!: преди 3 години
Честито, първата им работа беше да си направят комисии. Един поплювко, на който гласа му не се чува, взима повече от премиер и президент, ако участва в няколко. Почват мнооого, много зле ....и като чуеш, че кандидат за премиер е Татяна Дончева.....тия работи да ни ги бяха съобщили на 1 април.... щото така звучат.
151
4
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Анонимния, нали за да поемеш управлението, предишния трябва да представи отчета си. Да каже къде, какво е обещавал, какви ангажименти е поемал. Най малкото когато някой напуска работното си място има предизвестие през което той/тя въвежда човека който ще поема след него в работното място. Това дори в държавните служби го има. То хубаво да се поеме от които и да е, но трябва да си абсолютен некадърник, ако поемеш дадена позиция без да ти е била предадена както трябва тя.
150
6
 
6
 
! Отговори
Кънчо преди 3 години
И що искате само ревизия на Борисов ? Нека има ревизия ама и на предишните кабинети.Аааа да..така е по удобно и ще може да продължи крадеца да вика дръжте крадеца.Майчето, Корнелия и сие да не се правят на света вода ненапита. Ако някой се разрови около тях, както и около повечето в тоя нов цирк ще трябва да закриваме държавата.В очакване съм "новите лица" да ни направят Швейцария на Блаканите..за има няма 800 дни
149
5
 
1
 
! Отговори
Атака си е Атака преди 3 години
Телевизия Алфа побликува дарителска сметка за собственото си оцеляване.Бихте,ли помогнали на телевизията на Нациолналист номер едно Волен Сидеров?
148
5
 
9
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 години
АМИ ДОКАРАЙТЕ ГО ТОЗИ БОЦИ В ПАРЛАМЕНТА - СИГУРНО СТОИ ТАМ ДО ДУВАРА В БАНКЯ !!! АМА БЕЗ БОЙ - КОГАТО ОТГОВОРИ НА ПОСТАВЕНИТЕ ВЪПРОСИ И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА ДЪРЖАВАТА ТОГАВА БОЙ И ПРИ БАЙ СТАВРИ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР ! МАМБОТО СВЪРШИ - ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА !?!?!?
147
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов пак ли ще се скрие като страхлив мишок?