Бабикян: Борисов и Дончев да внесат Плана за развитие

Според Бабикян трябва да има промени в Изборния кодекс
16 апр 2021 08:54,
103
Бабикян: Борисов и Дончев да внесат Плана за развитие
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов и Томислав Дончев да внесат в НС Плана за възстановяване и развитие, тъй като той вече е изготвен. Това не е планът на Борисов и ГЕРБ, това е планът за България. Експертите по министерства са си свършили работата. Това каза пред БНТ Арман Бабикян от "Изправи се! Мутри вън!".

"Имаше общо гласуване по простата причина, че всички извън ГЕРБ искаха едно и също нещо, то не бе плод на договорки. Резултатът беше този, който видяхте", коментира още той по повод гласуването за избор на нов председател на Народното събрание.

Според Бабикян трябва да има промени в Изборния кодекс, така че максимален брой хора да могат да упражнят правото си на глас. Очевидно има съмнение в прозрачността на изборите от много кампании насам, допълни депутатът от "Изправи се! Мутри вън!".

Има амбиция това да се случи в началото на мандата на това НС, за да няма усещане, че се правят промени в изгода на някого. Арман Бабикян каза, че няма как да има изгода за 5 от 6 партии в Народното събрание. Даде пример с видеонаблюдението, което по думите му е от полза на прозрачността на изборния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
21
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
АЛООО??? АРМЕНЧЕТО ???НАЛИ КОРНЕЛИЯ РЕВЕШЕ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ,ЧЕ ИМАЛИ ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ , СЯ КО МИ РЕВЕШ!!!!
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до пияница мистикАз съм пияница и купонджия, но по нищо не ми личи на външен вид и жените ме харесват. -------А как да се уверим, че това е така?Защо да ти вярваме?Сега си спомних, че и мене маика ти ме харесваше
60
10
 
0
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
На арменец и евреин, гат ти говори, гледай, отде изгрява Слънцето;))) Както и предполагах, още по думите на Буци, че познава добре Бабикян ми дойде на ум, че е техен челек;))) Бабик ще се окаже троенският кон на ГЕРБ в това НС. И въобще, за какво е този план? Какво плануваме всъщност? Ааааа,з а възстановяване и развитие... Ама, чакайте... ГЕРБ, 2009-та нали затова дойде? Да ни развива... И какво се оказва, че 10 години ГЕРБ само са крали, без да създали нещо съществено;)))
59
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този план си е много писане и е сигурно минимум 100 страници и трябва да се познава и европейското законодателство, а пък вашия адвокат май се занимава предимно с кокошкарски истории(Хаджигенов), а Маяма и Дончева са с по-големи криминални субекти(Галеви Ванко1 и прочее)и другите от площада дали им е останало време да погледнат за какво става дума, дали знаят какво искат и как последователно да го направят не знам. Е Ристьо каза че има по-добър план ами да ги сравнят и изберат най-доброто и
58
15
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Повече от ясно беше, че Борисов Банкянския комсомолски *** ще саботира дори държавата, заради собствената си партия, но това е без значение. Ако продължава да саботира, има Парламент, който ще стане на Конвент и ще го "оправи"...
57
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново имаме парламент с безделници. Само се чудя на умните и красивите дали осъзнават че са направили грешка
56
1
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Аз съм пияница и купонджия, но по нищо не ми личи на външен вид и жените ме харесват. А този Барбукян има вид на пропаднал квартален алкохолик, дето спи по пейките :)))
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян, царя на фалшивите новини....
54
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 56Ти май не разбираш, че това не е план на партия ГЕРБ, а план на държавната администрация на България.
53
7
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Явно искаш някпй да те оправя в живота?Предполагам предпочитанието ти е това да е Бойко.Ами оправяйте си се взаимно с него...и не ни намесвайте нас.
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този неприятен тип продължава да произвежда фалшиви новини. С неговите сайтове финансирани от мутри....скрий се някъде бе плъшок.
51
2
 
24
 
! Отговори
ha ha преди 3 години
След толкова плюване по този план и тръшкане по площадите срещу ГЕРБ, сега искат техния план! Ама тия сериозно ли? Много е просто: отхвърлят правителство на ГЕРБ, правят си тяхно и си пишат един хубав план за какъвто си мечтаеха когато протестираха! Или чак до там не им стигат уменията?
50
2
 
23
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Аз до тук виждам едно нещо - 5 партии се занимават нон стоп с Бойко Борисов - вечер се ляга с него, сутрин се става с него. Първо веднага да се махне, ама на секундата. Човекът се махна, за да не ги дразни, да не ги разсейва от важните дела - сега пък бягал. Мая стои на входа с моторната резачка! За всичко твърдо НЕ на ГЕРБ, даже няма да ги изслушват, и да не ги пускат в залата и твърдо НЕ на всичко от ГЕРБ, но дайте ся планът, че да не изпуснем срока. Емиииииии айде моля ви
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакат някой друг да им свърши работата. ГОТОВАНЦИ
48
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ твърдят, че не внасяли плана, за да дадели възможност на новото правителство да направи промени, обаче срока за внасяне е до 28 април, а дотогава ново правителство няма да има. Интересно е как правителство, което не е съставено може да внесе промени. Това си прилича на саботаж на държавата от страна на ГЕРБ. Днес го оприличиха на запалването на Рим от Нерон. Политиката на герберите е "след мен и потоп".
47
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То Бойко всичко го прави за България, ама вие дето нищо не сте свършили го оплюхте, то всичко излиза на яве и ще дойде видов дан и за вас.
46
3
 
20
 
! Отговори
Тоци преди 3 години
Не чакайте нищо добро от този Бабикян.
45
2
 
22
 
! Отговори
Милети преди 3 години
Ама как ще ползват планът на ГЕРБ - това значи, че:1. Планът на ГЕРБ е добър и ГЕРБ не са висшето зло2. Планът на ГЕРБ е лош и всички, които го приемат също ще станат лоши3. Значи за всичко друго ще сме против ГЕРБ, но за един от най-важните планове ще сме с тяхКво стана сега? Къде са експертите - защо не са подготвили резервен план? Мая? Корни? ДПС нещо да кажат? Христо? Слави - как така ще ги пренебрегвате?
44
3
 
19
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Повръща ми се от такива гнусни хора като Бабикян!Жалко че в парламента влизат лъжци, на кого тогава да вярваме!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак плевелите са полезни, за да растат благородни култури извън парламента.